Информер
Друштво Србија

НОВИ ПРАВИЛНИК СТУПА НА СНАГУ Возачи ће од 5. јула имати додатни трошак!

Многе возаче ће изнервирати ова одлука.

МИЛИЦА ОТКРИЛА ОНО О ЧЕМУ НИКО НИЈЕ СМЕО РЕЧ ДА КАЖЕ! Терају нас да сами копамо своју јаму!

Сви аутомобили старији од 15 година мораће два пута у току године на детаљан технички преглед – то су новине правилника усвојеног 5. маја, а који ступа на снагу 5. јула. Статистика показује да је у Србији око 30 одсто аутомобила старије од 15 година. На технички преглед мора се доћи чистим аутомобилом. Преглед траје до 35 минута и све се за сада снима фото-апаратом.

Новост је да ће аутомобили старији од 15 година морати два пута на технички преглед током године.

АЛБАНЦИ ОДСЕКЛИ ГЛАВУ МОНАХУ! ПРЕПОЗНАЛИ ГА ПО ЛИЧНОЈ КАРТИ И БРОЈАНИЦИ!

„Нови правилник о техничком прегледу возила почиње да се примењује 5. јула 2018. године. Одредбе закона које се односе на вршење шестомесечног техничког прегледа возила, као што су возила старија од 15 година, примењиваће се на возила којима се након 5. јула 2018. године буде издавала регистрациона налепница, тако да ће први шестомесечни технички преглед возила, у складу са новим прописима, почети да се врши након 5. јануара 2021. године“, каже Стојан Спасић из МУП-а Србије.

ПРОМЕНЕ У ВЛАДИ СРБИЈЕ: Ово су нови министри

До сада многи нису наплаћивали услуге техничког прегледа јер су то покривала осигурања приликом куповине полиса. По новом, цену техничког прегледа прописаће законодавац, али у Удружењу техничких прегледа имају већ неку основу за разматарње с обзиром на ангажовање простора и радника.

ДА ЛИ СТЕ ЧУЛИ ЗА СОФИЈИНЕ КРУГОВЕ: На мистериозном извору на Фрушкој гори дешавала су се ЧУДА која наука не може да објасни

„Из удружења постоје назнаке да ће она бити негде око 30 евра плус трошкови које имају Технички прегледи ка Агенцији за безбедност саобраћаја“, рекао је Марко Маноловић, руководилац техничког прегледа.

ТЕРОРИШЕ ИХ ГОЛА КОМШИНИЦА НА ТЕРАСИ: Сваки дан се сунча без одеће, деца морају да гледају голотињу!

Власници аутомобила старијих од 15 година мораће да плате оба обавезна техничка прегледа јер ће они морати такође два пута да проведу по 30 минута годишње на линији па ту, кажу власници техничких прегледа, нема попуста.

Нема гледања кроз прсте

Надлежни тврде да више неће бити гледања кроз прсте многима који мисле да ће заобићи закон тако што ће пронаћи везу.

ЗАКЛАО ЖЕНУ ЗБОГ ФЕЈСБУКА! Ово је ШОКАНТНА позадина СТРАВИЧНОГ ЗЛОЧИНА у Косјерићу!

„Возила која имају оштећења на шофершајбни, који имају корозију, неће моћи да прођу технички преглед“, истиче Борис Боровић из Техничког прегледа 10 плус. На техничким прегледима мериће се издувни гасови. Свако ће морати да задовољи бар ону емисију коју фабрички има то возило. Они који су скинули катализаторе мораће да их врате или уграде нове. Технички преглед неће више бити само формалност, већ озбиљна провера возила, а ове мере односиће се и на аутобусе и камионе.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ПОЛИЦАЈАЦ ПРИЗНАО КРИВИЦУ ЗА „САВАМАЛУ“

(ФОТО) ЕВО ШТА ЋЕ СВЕ РУСИ ПРИКАЗАТИ СУТРА НА ВОЈНОЈ ПАРАДИ! Путин представља тенк који сам лоцира мете!

(ФОТО) ХИТ! БАЛКАНЦИ СЛАВИЛИ ЂУРЂЕВДАН УСРЕД БЕРЛИНА: Бацили на ражањ 12 јагањаца у парку, избезумљени Немци звали полицију и ватрогасце!

ДА САМ БИО ТУ НЕ БИХ ОДОЛЕО ДА МУ ЗВЕКНЕМ ШАМАРЧИНУ! Шешељ о нападу на Жујовића у Јарку!

Извор: RTS

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
28°
Fri
17°
Sat
19°
Sun
19°
Mon