printscreen
Србија Хроника

Нови детаљи: ЗОРАН МРТВУ ЈЕЛЕНУ ВУКАО ПО БЛАТУ! Полиција има необорив доказ О УБИСТВУ КОЈЕ ГОДИНУ ДАНА ТРЕСЕ СРБИЈУ!

Блато нађено на смрсканој глави Јелене Марјановић исто је као и оно нађено на фармеркама њеног мужа, показало је вештачење. Зоран више пута слагао полицију да није био на месту где је нађен леш!

Зоран Марјановић је 2. априла 2016. године бацио леш своје супруге Јелене у канал у близини насипа у Борчи! Он је претходно или лично убио Јелену или је учествовао у њеном убиству, највероватније у породичној кући Марјановића!

Ово је закључак полицијске истраге изведен на основу детаљних форензичких испитивања у земљи и иностранству. Та испитивања недвосмислено су, ван сваке сумње, доказала да су честице блата нађене на фармеркама које је Зоран носио на дан убиства апсолутно идентичне блату које је нађено на смрсканој глави убијене певачице! Овај доказ додатно добија на снази када се зна да је Зоран у више наврата током истраге тврдио да никад није био на месту где је пронађено Јеленино унакажено тело!

Сумњив од почетка

Марјановића, како смо већ писали, озбиљно терете и његови ДНК трагови лоцирани на одећи у којој је пронађена убијена Јелена Марјановић. Ти трагови су такви да српски и немачки форензичари ангажовани на овом случају основано сумњају да је Зоран, после злочина, пресвлачио мртву супругу!

Извор из истраге убиства певачице „Гранда“, о коме безмало годину и по дана прича цела Србија, каже да су ово кључни докази који су довели до хапшења Зорана Марјановића 15. септембра.
– Детаљном хемијском анализом блата нађеног у Јелениној коси, на њеној лобањи и Зорановим фармеркама утврђено је да је оно потпуно, стопроцентно исто. У питању је веома прецизна хемијска анализа, која практично представља ДНК тих пронађених трагова земље. Нема никакве шансе да узорци блата из Јеленине косе и Зоранових фармерки могу бити са две различите локације. Зато је тужилац и издао налог за хапшење – објашњава наш извор из истраге.
Како кажу у полицији, Зоран је инспекторима био сумњив још од почетка истраге, али није било довољно доказа за његово хапшење.

– Имало је доста околности које су од почетка указивале да Зоран нешто крије. Прво, он је два пута пао на полиграфу на питањима у вези са околностима под којима је 2. априла 2016. пријављен Јеленин нестанак.

Затим, на Јелениним гаћицама, са унутрашње стране, али и доњем и горњем делу тренерке нађен је Зоранов ДНК, што указује да ју је он мртву пресвлачио. Даље, цела кућа Марјановића је пре увиђаја била детаљно изрибана, при чему је коришћена и „варикина“, што указује да је неко тамо прикривао доказе… – наводи наш извор, који подсећа да су Зоранове руке после пријављивања злочина биле изгребане, а он је у више наврата давао веома контрадикторне изјаве.

Све ово, према речима инспектора, доказује да је Зоран, ако не директни убица, а оно сигурно саучесник у овом злочину.

– Постоје озбиљне индиције да је у овом злочину учествовало још најмање двоје људи, а истрага треба да утврди ко је све и како помагао Зорану. Прошле недеље су у строгој тајности поново на саслушање приведени Зоранови отац Владимир, мајка Зорица и брат Милош. Милошу је тада било одређено задржавање до 48 сати јер је било очигледно да нешто крије. Међутим, после тога је пуштен. Инспекторима су веома сумњиви сви у породици Марјановић и Зорановим хапшењем сигурно није стављена тачка на тај случај – рекао је наш саговорник.

Нова реконструкција

У међувремену, правни заступник породице Крсмановић, Јелениних најближих рођака, организовао је независну истрагу убиства у сарадњи са Центром за форензичка истраживања из Новог Сада.
– Спремни смо и да урадимо комплетну 3Д реконструкцију убиства. И делимична 3Д реконструкција, коју смо већ урадили, омогућила је да се извуку веома битни закључци и да се више сазна о месту, времену и начину убиства. И даље нудимо сарадњу тужилаштву, јер помоћу скупоцене „фаро технологије“ и специјализованог компјутерског програма, који једини у Европи поседују форензичари из ЦФИ, могуће је до детаља разрешити и најкомпликованија убиства – кажу у ЦФИ.

Подсетимо, Јелени Марјановић је 2. априла прошле године зверски смрскана глава са 34 ударца тупим предметом (највероватније каменом) величине око 20 центиметара.

Потом је њен леш бачен у близини насипа у Борчи, а Зоран је 2. априла увече пријавио њен нестанак. Полицајцима је рекао да су њих двоје тог поподнева, око 16 сати, шетали са ћеркицом Јаном, а да је Јелена затим отишла да џогира. Наредног дана, у зору, полиција је пронашла Јеленин унакажен леш.

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Погледајте који српски политичар из БиХ се дружи са АЛИЈИНИМ РАТНИМ ЗЛОЧИНЦЕМ! (ФОТО)

СРАМНО: Турци склонили 120 година стар православни крст из Подгорице!

Одржана трибина „Српско питање на Косову и Метохији“ (ВИДЕО)

Сулудо: Демократе ПРОТИВ превентивних здравствених прегледа јер их организује СНС!

 

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat