Фото: Фејсбук
Србија Хроника

НОВИ детаљи СВИРЕПОГ УБИСТВА У Сјеници

Анел Папић (33) који је 23. јуна убијен у Сјеници, према резултатима обдукције, усмрћен је са 27 удараца у главу, каже за "Блиц" отац убијеног Ахмо Папић.

За убиство Папића, осумњичени су супружници Мубера и Сенад Муховић, али Анелов отац сумња да злочин нису извршили само њих двоје.

Фото: Фејсбук, Анел Папић

– Знам и Муберу и Сенада. Мубера је волела мог сина, годинама су били у тајној љубавној вези. Није могла да га удари 27 пута, ни она ни Сенад. Сигуран сам да је ту био још неко. Сигуран сам и да тело мог сина није спаљено одмах после злочина. Неко је касније, када су Мубера и Сенад већ побегли из Сјенице, дошао у шуму и ватром покушао да сакрије трагове – каже Ахмо Папић.

Он каже и да је све сумње рекао полицији, али да они, осим Мубере и Сенада који се се сами предали после две недеље бекства, нису ухапсили никог другог.

– Чујем да се прича о нагодби ухапшених са тужилаштвом. И тужилац ми је рекао да по закону има право на то, и да планира да Мубери понуди 20 година, а Сенаду десет година затвора. Пристао бих на то, али само ако се открије ко је још био ту, ко је још учествовао у убиству мог сина, ко је још зна шта се десило – каже Ахмо.

Од убиства сина, чуо је, каже, многе приче.

– Није убијено пиле из мог дворишта, него човек, мој син. Људи сами причају. Двеста метара од злочина је кућа Сенадових рођака. Комшије кажу да су тог дана када је мој син убијен чули кукњаву из њихове куће, да су они знали да је мој Анел убијен, а ми смо га нашли тек сутрадан – каже Ахмо.

Током истраге, Ахмо је сазнао и шта се десило вече пре кобне трагедије.

– Неко је Сенаду послао фотографије које је Мубера слала мом сину. Сенад је полудео. Претукао је Муберу то вече. Поломио јој је зубе. Онда је са њеног телефона слао поруке мом сину, у њено име. Тако је и заказао састанак са Анелом. Шта је било тамо, они знају. И ко је још био са њима, али они обоје ћуте – каже Ахмо.

Анел Папић убијен је 23. јуна, а његово тело нађено је дан касније у шуми код Сјенице, на месту где су се он и Мубера тајно састајали.

Мубера је била удата за Сенада, који је радио у Немачкој, а дан пре злочина се вратио у Србију, како би са собом повео и супругу и две ћерке. Након злочина, обоје су са децом побегли из Сјенице за Немачку, али су већ сутрадан, када је нађено Анелово тело, осумњичени за злочин.

У Србију су се вратили две недеље касније, и од тада су у притвору у Новом Пазару.

Трагови који су форензичари открили на месту злочина, потврдили су да су обоје супружника били на месту злочина. Иако се прво сумњало да је Сенад директни извршилац убиства, докази који су нађени не искључују могућност да је убица заправо његова супруга Мубера.

Извор: Блиц

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХОРОР У КРУШЕВЦУ: МАЛОЛЕТНИК ИЗ ПОРАВНОГ ДОМА СИЛОВАО ДЕЧАКА, надлежни кажу да ТО НИЈЕ НИШТА НЕОБИЧНО!

ПОНОВО ГОРИ фабрика картона на Ади Хуји (ВИДЕО)

СРБИЈИ ПРЕТИ КАТАСТРОФАЛАН ЗЕМЉОТРЕС: Сеизмолози упозоравају да ће бити најмање 6 степени по Рихтеру!

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
29°
Fri
30°
Sat
29°
Sun
27°
Mon