Printscreen
Србија Хроника

НОВИ ДЕТАЉИ СУРОВЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ У НОВОМ САДУ: Страдао због фудбала?! Убиство Марка Маркуша уговорено у селу Станишићи у Републици Српској!

Полиција стеже обруч око организатора прошлонедељне ликвидације. Сумња се да је страдао због фудбала, односно "власништва" над играчима.

Наиме, план за убиство Марка Маркуша (29), ликвидираног прошле недеље недалеко од новосадског хотела „Сајам“, скован је у месту Станишићи у Републици Српској, сазнају Новости.

Милица Заветница ошинула по Кокану Младеновићу због блаћења српског народа

Тамо се редовно састају људи који из сенке воде фудбалске клубове, а полиција има индиција да један од њих стоји иза Маркушеве ликвидације.

У овом тренутку полиција је фокусирана на тај правац истраге. Помиње се купопродаја играча, трансфери, утицаји ко ће да игра а ко не…

ХОРОР НАДОМАК ПОЛИЦИЈСКЕ СТАНИЦЕ У БАТАЈНИЦИ: Девојка изодена ножем, извађена јој слезина, а све због јакне

– Верујемо, засад, да је Маркуш страдао због фудбала, односно због „власништва“ над одређеним играчима – наводи извор листа. Постоје одређени докази да је његову смрт наручио и платио неко од њих. Убице су дошле из Босне и Херцеговине. Током састанака у Станишићима, како се сумња, уговорена је ова ликвидација и нађени су извршиоци, који су дошли оданде. Нема индиција да су се вратили назад.

Пријатељи Марка Маркуша, који је иначе син пензионисаног полицијског функционера, наводе да је он у последње време био свестан да му прети опасност, а знао је и са које стране. Најблискијима је испричао и на кога сумња и због чега. Чак је планирао да се огласи и у медијима.

(ВИДЕО) ЦРНА ГОРА ОВО НЕ ПАМТИ, ВЕТАР И ВОДА НОСИЛИ СВЕ ПРЕД СОБОМ! Таласи на мору огромни, а удари југа достижу 100 километара на сат!

Маркуш је са издржавања затворске казне изашао пре осам месеци и отад се смирио. Његов полицијски досије је пун насилничког понашања, па чак има напад и на полицајца.

ОВО ЈЕ ПРАЉКОВО ОПРОШТАЈНО ПИСМО: Било је запечаћено до његове смрти, ево шта је написао

Дрога га није занимала

ПРАЉАК ЈЕ ЖИВ И ЗДРАВ, СВЕ ЈЕ ИЗРЕЖИРАНО: Теорије завере о самоубиству осуђеног ратног злочинца

– Водио је здрав живот, дрога га није занимала – каже наш извор из полиције. – Немамо га евидентираног као нарко-дилера нити као неког ко је члан криминалне групе која растура дрогу. Волео је провод и песму, био је страствени навијач Звезде… Мотао се око фудбала и изгледа да га је то на крају и коштало живота.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић: Кључно да задржимо младе у земљи

БАНЕ ТРИФУНОВИЋ: Саша Јанковић није способан да води ниједан покрет – ЧИСТО СУМЊАМ ДА ЈЕ ОН ОПОЗИЦИЈА!

ВЕЛИКА АКЦИЈА ПОЛИЦИЈЕ: Ево како је пао краљ синтетичких дрога

Извор: Новости/Курир

Оставите коментар