Информер
Србија Хроника

НОВИ ДЕТАЉИ! ШТА ПИШЕ У НАРЕДБИ ТУЖИЛАШТВА ЗА СПРОВОЂЕЊЕ ИСТРАГЕ: Зоран се одвојио од мале Јане на 40 минута, Јелену убио за 10?

БЕОГРАД - Зоран Марјановић се 2. априла 2016. године у периоду од 16.49 до 17.30 одвојио од ћерке Јане и брутално убио супругу Јелену.

Одсутан је био десетак минута, колико му је требало да почини злочин. Потом се вратио до детета и пријавио нестанак жене, односно позивао пријатеље и родбину, наводно је тражио и пријавио њен нестанак.

Ово је, сазнаје лист, суштина наредбе за спровођење истраге која се у Вишем јавном тужилаштву у Београду води против Зорана Марјановића, осумњиченог да је са девет удараца тупим предметом убио супругу.
– Зоран помиње и четворицу каратиста из локалног клуба, који су их заобишли колима на насипу – наводи наш саговорник. – То све сада треба испитати изнова. Јер њихових изјава нема у списима тужилаштва. Спорне су и изјаве досадашњих сведока. Чека се налаз вештачења базних станица од тог дана. Тога још нема у списима тужилаштва. Он треба да лоцира тачно место са ког је Зоран звао родбину и пријатеље, али и где су у том тренутку били остали Марјановићи.

Зоран је нестанак Јелене прво пријавио полицајцу Борису Пуцићу из Борче, који је недавно сведочио у тужилаштву. Пуцић, иначе пријатељ брачног пара Марјановић, послао је Зорану у поруци телефоне ПС Борча и ПУ Београд, како би пријавио нестанак.
Млада жена усмрћена је у каналу, а у налазу вештака се наводи и да је први ударац добила у ногу, да је пала, а да је затим вучена десетак метара до воде где је и усмрћена.

Како се сазнаје, Зоран Марјановић је у одбрани навео да су га током шетње са ћерком Јаном по насипу и док је Јелена трчала, мимоишли један бициклиста и човек са штапом.

Наставак истраге против Зорана Марјановића заказан је за понедељак када ће бити саслушани нови сведоци.
– Диже се велика прашина око тих сведочења, а ту је врло мало конкретних података – истиче наш саговорник. – Рецимо када је Теодора Крсмановић испитивана, она је јасно рекла да се последња два месеца пред Јеленину смрт са њом није чула нити видела, јер су се посвађале.

Извор: Информер

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОВАЈ ЧОВЕК ЈЕ ПОМОГАО СРБИЈИ КАД ЈОЈ ЈЕ БИЛО НАЈТЕЖЕ: Руски генерал који је одбранио Обреновац враћа се у нашу земљу!

АСАНЖ О КРВАВОМ НАПАДУ НА МЕНХЕТНУ: Да је ЦИА мање наоружавала терористе…

Дачић: Суринам показао да је могуће ићи и у обрнутом смеру

 

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Fri
30°
Sat
27°
Sun
26°
Mon