Србија Хроника

НОВИ ДЕТАЉИ ИЗ ИСТРАГЕ: Јелена је послала поруку, а после само ПАР МИНУТА БРУТАЛНО ЈЕ УБИЈЕНА! Откривен последњи позив са кума Вером!

Неколико минута пре него што ју је супруг, како се сумња, усмртио, певачица је разменила поруку с непознатом особом, која није идентификована током скоро две године од злочина.

(ВИДЕО) КУПИО КУЋУ, ПА СЕ ШОКИРАО КАДА ЈЕ ОТВОРИО ПОДРУМ: Оно што је тамо затекао га је оставило без текста

Јелена Марјановић, певачица „Гранда“ која је убијена 2. априла 2016. на насипу у Црвенки, само неколико минута пре убиства разменила је неколико СМС порука с непознатом особом чији је број телефона познат истражитељима.

Они сумњају да би управо ово могао да буде мотив убиства јер се претпоставља да је њен супруг Зоран Марјановић, који је кренуо за њом кад је отишла да трчи, видео да у руци држи телефон и да му је тада „пао мрак на очи“.

ДАЧИЋ: Вучић треба да повуче потпис с Бриселског споразума

Хтела да га остави

– Зоран је највероватније сумњао да Јелена намерава да га остави. О томе су причали и поједини сведоци, да више није могла да поднесе живот у кући Марјановића. Могуће је да он није веровао да је то прави разлог и да је сумњао да она има другог мушкарца. Тога дана отишли су заједно на насип да она трчи. Највероватније је он сачекао да она мало одмакне и кренуо за њом. Тада је видео да је застала и да се дописује с неким и вероватно је то био разлог због ког је, како се сумња, убио супругу тога дана – каже извор из истраге.

Певачица је у 16.43 сати послала последњу поруку, коју је разменила с бројем 064 /123… Интересантно је да је последњи позив пред смрт имала у 16.42 минута, и то с бројем 069/677…, који користи Вера Вукомановић, кума породице Марјановић.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ХОРОР: Муж је 100 пута бичем ударио пред целим селом, а када се онесвестила од бола, окупљена маса покушала да је силује!

– Могуће је да је Зоран видео да разговара, а онда и да размењује поруке и да је полудео због тога – наводи наш саговорник.

Како се наводи у оптужници која је враћена на допуну, тог дана око 17 сати Зоран, Јелена и Јана дошли су на насип „мерцедесом“ који је возила Јелена. Певачица је отишла да трчи, а муж ју је стигао на око километар од места на ком су се растали.

– У подножју насипа убо ју је у теме и лакат непознатим предметом, а кад је она покушала да побегне, стргао јој је горњи део тренерке. Она је закорачила у канал, а он ју је стигао, задао јој више удараца у теме и убио је – подсећа саговорник Курира на наводе оптужнице.

ДЕВОЈЧИЦА (12) СТРАДАЛА КАД СЕ ЏИП СУРВАО У СЛАТИНУ: Тражили смо је по целој реци, а она је била испод аута све време!

Стргао јој тренерку

Како сазнајемо, у списима доказа који су до сада достављени тужилаштву, а потом и суду не наводи се ко је власник броја с којим је Јелена разменила поруке нити њихова садржина.

– То што је Зоран највероватније сумњао да је реч о другом мушкарцу не значи да то тако заиста и јесте. Због тога ће и тај податак бити проверен током истраге – додаје саговорник из истраге.


Ускоро саслушања

ЈАНА СВЕДОЧИ О УБИСТВУ МАЈКЕ

Међу првим доказима који ће бити изведен у допуни истражног поступка биће саслушање мале Јане.

– Осим овог доказа, суд је дао налог да се утврди од кога је све узиман ДНК после злочина. Пошто буде утврђено коме број с којим је Јелена Марјановић размењивала поруке припада, биће проверено и да ли га је регистровала базна станица која се налази на месту убиства, то јест биће утврђено да ли је власник броја био у близини насипа у време злочина – објашњава саговорник Курира из истраге.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Је ли то часна Црна Гора: Забранили полагање венаца жртвама НАТО агресије

КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ЗБОГ БОМБАРДОВАЊА СРБИЈЕ: Немачки адвокат тужио посланике у Бундестагу!

Хоће ли Путин бити доживотни председник Русије

Скот не жели да прича о бомбардовању Србије

ПОЛИТИЧАРИ СЕ ОБЕЗБЕДИЛИ И ЗА НА ОНАЈ СВЕТ! Шешељ: Мрко, стижем ти у загробну кафану!

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
24°
Mon
27°
Tue
25°
Wed
19°
Thu