Printsreen
Србија Хроника

НОВИ ДЕТАЉИ: Дарко се слупао због Анине свадбе?

Тешкој саобраћајној несрећи коју је Дарко Лазић доживео у уторак на путу Суботиште-Брестач у раним јутарњим сатима, када се при великој брзини испревртао аутомобилом претходила је бурна ноћ, током које је певач конзумирао алкохол, а све то због бивше супруге Ане Севић.

ВОЗИО ПИЈАН ВИШЕ ОД 100 НА САТ: Дарко Лазић покушао да ЗАКОЧИ, али због овога то није успео!

Како Српски телеграф ексклузивно сазнаје, Лазић није могао да се носи са чињеницом да се његова бивша супруга удаје на пролеће за Данијела Недељковића, са којима је дуже од годину дана у срећној вези. Према тврдњама упућених, Севићка је Лазићу пре десетак дана рекла како припрема свадбу, те да ће на пролеће поново стати на луди камен, што је певача потпуно сломило.

– Дарко је био свестан да је изгубио Ану, али се увек надао да ће можда с временом нешто да се деси, те да ће они поново бити срећна породица. Она му је и сваку наду убила пре десетак дана, када му је саопштила да ће се на пролеће удати за Данијела. Од тог тренутка он је буквално сваки дан био пијан. Све му је постало свеједно, није чак ни ћерку Лорену долазио да види него је време проводио у кафани. Окупљао је другове и свакодневно су седели и пили – говори добро обавештен извор и додаје:

ШЕШЕЉ О УБИСТВУ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Знам да моћник штити њеног убицу!

– Он буквално није престајао да пије. Друг га је један дан одвео у студио да сними песму коју је посветио Ани, а која говори о томе да је његова највећа љубав отишла другом човеку. Чашу са ракијом је држао чак и док је певао у студију, а емоције су га толико преплавиле да јој је у једном тренутку послао део песме.

У прилог овим наводима говори и чињеница да је Лазићу непосредно након несреће измерено 1,39 промила алкохола у крви, као и да је тражио да види управо Севићку. Наиме, према тврдњама очевидаца, Дарко је у полусвесном стању тражио од доктора да зове Ану, што је он и учинио. Она се у КБЦ Земун упутила одмах по добијеном позиву и била је поред Дарка све док га доктори нису увели у вештачку кому. Њој је јединој првог дана дозвољено да уђе у шок-собу у којој је Лазић био на апаратима, а поред бившег супруга била је и током јучерашњег дана. Надлежни у болници Лазићевој девојци Марини, родитељима, родбини, пријатељима информације о његовом здравственом стању саопштавају у ходнику испред собе на интензивној нези, где је Дарко и смештен.

Како бисмо проверили наводе до којих смо дошли, позвали смо Ану, али до закључења броја није одговарала на наше позиве и поруке.

Срђан Ного поднео оставку на место члана Председништва Двери

Instagram Printscreen/lazardarkovic

Вече пре удеса певао песме за Ану

ОН ЈЕ И ДАЉЕ У ЈАКО ТЕШКОМ СТАЊУ, НИШТА НЕ МОЖЕМО ДА ПЛАНИРАМО! Доктор Дарка Лазића открио све, ево од чега зависи опоравак

Певач се веселио са друштвом у ресторану и слушао песму „Цветају липе“, коју у оригиналу изводи Кемал Маловчић, а која говори о остављеном мушкарцу чија је жена сада са другим.

„Цветају липе“

Цветају липе, љубави моја,

и све је исто ко пре.

Цветају липе, ал’ коса твоја

другоме мирише.

Цветају липе, ал’ коса твоја

другоме мирише.

Опет љубав мирис шири,

опет липе цветају.

Кога мирисом буде

на твоме јастуку?

Ово је текст песме коју је Дарко посветио Ани
Лазић је пре десет дана ушао у студио како би снимио песму за коју је рекао да најбоље описује како се емотивно осећа. Колико су га речи погодиле, најбоље говори то што је Лазић чак и заплакао у глувој соби.

Стигла ме је, мајко, свака суза твоја,

она више није није љубав моја.

За ову тугу нема, нема лека

јер она је, мајко, крај другог човека.

(ВИДЕО) „ДЕЧАК ДУХ“ Устао из коме после 12 година, а прве речи које је упутио мајци су УЖАСАВАЈУЋЕ

Андреана Чекић плакала испред болнице!

Кума Дарка Лазића певачица Андреана Чекић дошла је да га види, али није успела јер је једино Ана Севић имала допуштење лекара да га види.

– Искрено не бих да дајем изјаве без доктора. Он је у вештачкој коми, то служи да би се тело опорављало. Једино Ана сме да га види. Не могу више заиста – рекла је Андреана, која се на крају расплакала

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вулин у Пекингу поручио: Размислите сви… да Балкан још једном не би горео!

РОДИТЕЉИ, ПАЗИТЕ ШТА КУПУЈЕТЕ ДЕЦИ! Кинеске шнале за косу ОПАСНЕ ПО ЗДРАВЉЕ!

ДЕТАЉИ СТРАВЕ У ДЕСПОТОВЦУ: Ово је претходило ужасу у којем су два полицајца упуцана из сачмаре!

СТРАХОТА У НОВОМ САДУ „Људи, искасапио сам жену, зовите полицију!“

republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri