Србија Хроника

НОВИ ДЕТАЉИ БРУТАЛНЕ ЛИКВИДАЦИЈЕ У ЖАРКОВУ: Драгоје Тришић добијао претње, стално носио пиштољ!

Драгоје Тришић, звани Триша (44), бивши вереник манекенке Иване Кукрић, куме певачице Јелене Карлеуше, који је убијен у сачекуши у Трговачкој улици, дужи период добијао је претње.

Према речима нашег извора, Тришић је имао неколико непријатеља и знао је да му прети опасност, због чега се није одвајао од пиштоља.

ЕВО КО ЈЕ ЖЕНА КОЈОЈ ЈЕ ЈЕЛЕНА МАРЈАНОВИЋ ПОСЛАЛА ПОРУКУ ПРЕД СМРТ!

– Полиција је након увиђаја код њега пронашла тај пиштољ. Метак је био у цеви, али било је јасно да га је убица из заседе ликвидирао и да није стигао да га потегне и одбрани се – објашњава наш саговорник.

(УЗНЕМИРУЈУЋ ВИДЕО) Одсекао им парче меса са леђа, испржио и дао им да поједу (18+)

Како сазнајемо, један од могућих праваца истраге биће сукоб који је Тришић пре неколико година имао са једним бизнисменом. Он је, наводно, тог човека, који је сувласник неколико локала на Ушћу у Београду, озбиљно претукао.

(ВИДЕО) НОВИ ДЕТАЉ У СЛУЧАЈУ! Синди тврди: Мој бивши је био НАСИЛАН И ПРЕМА ДЕТЕТУ!

– До туче између њих је дошло јер је Тришић наводно хтео да заштити пријатеља с којим је био на сплаву. Пошто је Тришић био боксер, у тучи је много горе прошао тај бизнисмен. Он, наводно, никад није заборавио батине које је добио… Тако да ће с њим вероватно бити обављен разговор да се види где је био у време убиства и шта има да каже о сукобу с Тришићем – каже наш извор.

(ВИДЕО) ПАЖЊА, ПАЖЊА! ВАЗДУШНА ОПАСНОСТ ЗА БЕОГРАД! Овим речима је Аврам Израел остао урезан у памћење Београђана, склоништа су тада била њихов други дом

Подсетимо, Драгоје Тришић убијен је у пролазу између зграда кад га је непознати нападач са два хица из пиштоља погодио у груди, па побегао. Курир је позвао певачицу Јелену Карлеушу и манекенку Ивану Кукрић, али оне нису желеле да дају коментар у вези с Тришићевим убиством.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Више од 20 земаља ЕУ протерује руске дипломате?

Летње рачунање времена почиње ноћас

СРАМНА ОДЛУКА ЕХФ: Србија дисвкалификована због забране утакмице против тзв. Косова

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
20°
Thu
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun