Pixabay
Друштво Србија

Нове цене техничког прегледа! Возачи, цифра вам се неће свидети нимало

Држава одлучила да коначно уведе ред код прегледа исправности моторних возила. После годину дана примене прописаће се износ најнижег и највишег плаћања.

Од септембра би требало, како Новости незванично сазнају, да се уведе ред у рад линија техничких прегледа у Србији, тако што би држава, одредила најнижу али и највишу цену.

(ВИДЕО) ВОДИТЕЉИМА СЕ ПРЕВРНУО ЖЕЛУДАЦ КАД СУ ЧУЛИ! Лазански дошао код Марића у емисију, па у програму уживо издао АЛАРМАНТНО УПОЗОРЕЊЕ! Приштину цивилизацијски усмерити!

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) ТРАГЕДИЈА НА АУТОПУТУ НИШ-БЕОГРАД! Погинули ОТАЦ И ЋЕРКА, у аутомобилу се налазила и БЕБА!

Ова мера би, сматрају добри познаваоци ове области, довела до смањења цене услуге техничког прегледа возила, која је од ступања на снагу почетком јула 2018. новог Правилника о ТП достигла и 6.000 динара за возила Б категорије…

– Држава је обавезна према важећем Закону о безбедности саобраћаја Србије да одреди најнижу али и највишу цену техничког прегледа – каже председник Удружења техничких прегледа Србије (УОТП) Трифун Стојановић.

НОВО УПОЗОРЕЊЕ РХМЗ! ПЉУСКОВИ, ГРМЉАВИНА, ОЛУЈНИ ВЕТАР И ГРАД – ево ком делу Србије прети највећа опасност!

ХАРАДИНАЈ ОПЕТ ЛАЖЕ! Забранио министру Вулину и лекарима са ВМА да посете КиМ!

Додаје да не зна зашто то тачно годину дана после ступања на снагу новог правилника није урађено.

Цене техничког прегледа за најбројнију категорију возила (путнички аутомобили) крећу се од 4.000 до 6.000 динара, пишу ове новине.

ТРАГЕДИЈА НА АУТОПУТУ НИШ-БЕОГРАД! Погинуле ДВЕ ОСОБЕ!

ЋЕРКА ПОЛИТИЧАРА ЗАЋУТАЛА О УБИСТВУ СТАРИЦЕ, ЊЕН БРАТ ПРОШАО ПОЛИГРАФ!

– Разлог повећања са 800-1.500 динара колико је коштала ова услуга до средине прошле године (а нажалост било је и бесплатних техничких прегледа) су повећани трошкови, али и смањење провизије које осигуравајуће куће дају власницима техничких прегледа. Ми смо као удружење, у сарадњи са осталим асоцијацијама ТП, неколико пута достављали надлежнима наш предлог ценовника – каже Стојановић.

Тај предлог ценовника на основу реалних трошкова, уз одређену зараду за власника би обрадовао наше возаче јер би за путнички аутомобил излазак на линију ТП коштао око 20 евра.

Српкиња направила хаос у Бечу! Претукла полицајца, а онда јој је у помоћ притрчало неколико младића

ДАБОВИЋЕВА ОПЕТ УДАРИЛА НА СЕЛЕКТОРКУ: Милица никад јаче и никад ниже није оплела по Марини! Ево за шта је оптужује

– Калкулисали смо са том ценом и мислим да смо били реални. Наравно то је било пре смањења провизије које дају осигуравајуће куће за закључивање полисе обавезног ауто-осигурања. Наводно ће и те провизије бити ускоро регулисане. Уколико тако буде, онда је могуће и знатно снижавање цена ове услуге од изузетне важности за безбедност саобраћаја – истиче Стојановић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ПУТИНОВА РАКЕТА ОД КОЈЕ ДРХТИ НЕПРИЈАТЕЉ: Авангард неће у скорије време добити конкуренцију

Вучић: Пређена је граница

МАКРОН СТИЖЕ СА 100 ЕЛИТНИХ ЛЕГИОНАРА: Откривено без чега француски председник не може да преспава у Београду!

ШОК! ПОЛИЦАЈАЦ ШВЕРЦОВАО ДРОГУ ЗА СОРАЈИНОГ ДРУГА?! Пронашли му дрогу у кући, а онда откривена веза са десном руком НАРКО-БОСА!

ТЕЛЕФОНИРАЊЕ НА РАЧУН ГРАЂАНА: Бастаћ за телефон дао 2.100.000!

ТРЕБАЛИ СУ ДА ГА УЋУТКАЈУ А САДА ЈЕ КАСНО: Амерички пилот пропевао! Прочитајте разлике између руске и америчке летеће машине!

novosti.rs, Republika

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
29°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu