Printscreen
Политика Србија

НОВЦЕМ ОД ДРОГЕ ПЛАЋАЈУ ПОЛИЦАЈЦЕ Приштина широм света купује гласове за пријем у Интерпол!

Приштина је одлучила да постане малтене спонзор многих функционера Интерпола само да би обезбедили чланство у тој организацији!

ДАРКО КУКАО НА САВ ГЛАС ПОСЛЕ ОПЕРАЦИЈЕ: Доведите ми ћерку, због ње морам да преживим!

Наиме, за лобирање или, како су то они назвали, кампању за чланство у Интерполу, влада Косова је 19. октобра донела одлуку да издвоји 1,2 милиона евра. Међутим, незванични подаци говоре да је издвојена далеко већа свота, али и да је у току слање разноразних вредних поклона свима који им могу помоћи да се убаце у ту организацију. Албанци представницима појединих земаља у Генералној скупштини Интерпола шаљу десетине, па и стотине хиљада евра, поклањају путовања, аутомобиле, злато…

Откривено: ЦИА и МИ-6 хтели да убију Коштуницу!

Небојша Човић, некадашњи шеф Координационог центра за КиМ, за „Ало!“ наводи да је познато да Албанци не жале новац кад желе да постигну неки циљ, а улазак у Интерпол им је тренутно најважнији циљ. Он додаје и да је најапсурдније у целој тој причи око Интерпола што се сами лидери самопроглашеног Косова налазе на Интерполовој потерници.

Пентагон спрема биолошки рат против Русије (ДЕО 1)

– Албанци су и у протеклом времену били доста издашни за разна лобирања, што на бело, што на црно. Сам Пацоли има фондове које може да ставља у функцији свега и свачега. А чланство Косова у Интерполу било би катастрофално по Србију, будући да разни Срби који су били на Косову за време рата – било да су бранили земљу, или су се просто затекли доле – могу се суочити с оптужницама – каже Човић, па наставља.

ШОК! ВИСОКИ НЕМАЧКИ ЗВАНИЧНИК: Можда Ангела Меркел оде с власти и РАНИЈЕ!

Wikimedia

Мали: Пензионери сутра добију повишицу

– А нарочито је евидентна ствар да су готово сви лидери самопроглашене државе Косово у ствари на Интерполовим потерницама, затамњени или не, ту су. Они Албанцима на Косову заправо причају да је чланство важно због државе, признања, а сваки од њих брине своју бригу, нарочито сад, када се плаше да ће кренути да ради и Специјални суд – објашњава Човић.

Божидар Спасић, бивши шеф специјалног тима Службе државне безбедности, напомиње да Интерпол располаже подацима какав новац шаљу Албанци, те да знају да се ради о прљавим парама које потичу од шверца дроге и трговине људима.

Жртвама секли тетиве и гулили кожу: Бруталан напад крагујевачког клана у препуној дискотеци

Wikimedia

(ВИДЕО) Руски ловци и бомбардери у акцији: Војне вежбе на Криму

– Чланице Интерпола имају информацију да је до сада од Албанаца што у новцу, што у поклонима у лобирање уложено чак неколико десетина милиона евра. Албанци свима шаљу и позиве да се посети Приштина о трошку државе, а поклони које шаљу су различите врсте – од донација, ваучера за скупа путовања, до аутомобила, злата… И Умник има ове податке јер они имају легалну сарадњу с Интерполом. Они обећавају земљама чланицама да уколико гласају за њих, да ће из те земље Косово увозити одређене робе и обављати друге пословне трансакције – каже Спасић.

Подсећања ради, Генерална скупштина Интерпола одржава се у Уједињеним Арапским Емиратима 20. новембра, када ће се гласати о захтеву Косова за чланство у Интерполу.

АКЦИЈА МУП И ПОРЕСКЕ ПОЛИЦИЈЕ У ЗРЕЊАНИНУ! Ухапшен јер је оштетио буџет за 6,6 милиона динара

Амере купили са пет милиона долара!

Божидар Спасић наводи да за Албанце лобирају и Американци, па им је Харадинај недавно однео у Вашингтон позамашну донацију од пет милиона долара.

– Уопште не воде рачуна колико ће пара потрошити, иако не могу званично да уплате донацију Интерполу јер нису чланица. У та лобирања више улажу него што су улагали у изградњу путева на Косову – завршава Спасић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МИКРОСКОП ВЕЋ СПАСАВА ПАЦИЈЕНТЕ: Хитно оперисана жена у Новом Саду

МАЈКЕ ДА СПРЕМЕ ПОТВРДЕ: Ако нису вакцинисале децу следи озбиљан УДАРАЦ ПО ЏЕПУ

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
13°
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
27°
Sat