Printscreen
Спорт

НОВАКОВА СУДБИНА ЈЕ ОДРЕЂЕНА КАДА ЈЕ ИМАО 7 ГОДИНА! Срђан Ђоковић открио: Када смо чули ту једну реченицу, породица је стала иза њега и подржала га!

ХОРОР НА ЧУКАРИЦИ! Мајка и ћерка заједно у смрт – ПОПИЛЕ ЕСЕНЦИЈУ ПА УМРЛЕ

„Са непуних 13 година смо Новака послали код Пилића у његову академију. Ми нисмо могли одмах да одемо, нисмо имали средстава. Новак је био сам тамо, али био је страшно дисциплинован… Имао је циљ и зато је успео….“, открио је у својевсрној исповести Срђан Ђоковић, отац најбољег српског тенисера.

Срђан је у интервјуу за ТВ Храм рекао да Новак није био највећи таленат, било је и већих талената од њега, али да се код њега спојило све – и породица, и таленат, и рад.

(ФОТО) ЕВО ШТА ЈЕ СЛОБОДАН МИЛОШЕВИЋ РЕКАО ГЕЈЕВИМА КАДА СУ УПАЛИ КОД ЊЕГА И ТРАЖИЛИ ВЕЋА ПРАВА!

„Када је он имао 7 година ја сам од Јелене Генчић чуо да је Новак највећи таленат који је икада срела уз Монику Селеш. Поверовао сам уз то али нисам сто одсто… То је скупа забава… Скуп индивидуални спорт. Уз наш посао нисмо могли да изнесемо све те трошкове. Водили смо Новака свуда по свету и питали стручњаке за мишљење. Од десетине стручњака смо чули само једно – Новак ће бити велики шампион. Ништа друго нам нису рекли, само то. Кад је то тако онда треба улагати. Сви смо били уз њега. Ми смо били као неко техничко особље, а он нам је био најважнији“, открива Срђан Ђоковић.

О Новаковој скромности се много писали и говорило а његов отац каже да се то видело и кад је био сасвим мали:

ХОРОР У СВИЛАЈНЦУ: Брачни пар убио госта на спавању! Потом су леш ставили у пртљажник и бацили у двориште викендице!

„Кад је имао 4-5 година мој рођени брат је имао бутик поред наше пицерије на Копаонику. Поклонио му је неку јакну. Новак ни жив није хтео да узме.

– Новаче, ја сам твој стриц. Зашто нећеш да узмеш?

– Да Горане али ако мени даш шта ћеш ти да продаш…

Новаков отац каже да Нолета Американци не воле али га страшно поштују.

ОТКРИВЕНА ТАЈНА 90-ИХ: Прича која се крије иза упасане тренерке ће вас изненадити!

„Поштују његове спортске резултате и то што се не стиди одакле је, што се не стиди да се огрне српском заставом и покаже три прста. Зашто је нпр Новак најуспешнији у Кини… Он тамо не осећа само поштовање за своја достигнућа већ осећа и љубав, они га стварно воле. Зашто је имао спонзора велику јапанску фирму? Зато што су Јапанци препознали код њега оно што је радио“, рекао је Срђан Ђоковић и додао:

ДУШО МАЛА, ИЗДРЖИ Поново се огласио Душанов отац из Барселоне, расплакаће вас његове речи

„Годину дана пре потписивања уговора десио се онај велики цунами и нуклеарна катастрофа у Јапану. После неколико месеци се догодио турнир у Мајамију а Новак је организовао турнир у фудбалу са познатим личностима. Све пшаре од турнира је уплатио за пострадале у Фукушими. Власник једног познатог светског бренда, иначе један од најбогатијих Јапанаца, је то чуо и направио је уговор са Новаком.“

СЕЛО ЗЛОТ КОД БОРА ЗАВИЈЕНО У ЦРНО! За малог Младена мајка и отац спремили нов кревет, да га у њему САХРАНЕ!

ХТЕЛА ЈЕ ДА СЕ ОБЕСИ КАКО БИ САВ БОЛ ПРЕСТАО: Наша певачица се развела, имала 2 побачаја, проживела АГОНИЈУ, а ево како данас БЛИСТА ОД СРЕЋЕ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

РЕКЛА МИ ЈЕ ДА БАЦАМ ОСВЕШТЕНУ ВОДИЦУ Београђанка отишла код врачаре да реши љубавне јаде, а онда су јој њене речи одзвањале у глави

МАЛИ ДУКИ ИЗНЕНАДИО ДОКТОРЕ Понудили му да га посети Меси, он им рекао „Нећу звезде Барсе, доведите ми ЊЕГА!“

ЗБОГ ОВОГА СЕ ДЕЧАК (15) БАЦИО СА СОЛИТЕРА Деда: Говорио сам му да је млад за девојку…

СЦЕНА ИЗ УЖИЧКЕ ПЕКАРЕ КОЈА ТЕРА СУЗЕ НА ОЧИ: Дечак је тужно стајао иза пулта без довољно пара, а реакција газде ОСТАВИЛА ЈЕ СВЕ БЕЗ ТЕКСТА!

(ВИДЕО) НАВИЈАЧИ НАПОЛИЈА СТИГЛИ на „Маракану“ уз пратњу полиције!

Тачи иде Америку са Харадинајем и Пацолијем, а са ким ће разговарати — још се не зна

Ђукановић: Браћа по криминалу Мило и Тачи такмиче се ко више мрзи Србе

Извор: Курир

Оставите коментар