infomer.rs
Политика Србија

НОВА ШИПТАРСКА ПРОВОКАЦИЈА! Спречили српску децу из Ранилуга да оду на екскурзију!

Косовска полицијска служба није дозволила јутрос аутопревозику из Врања да преко прелаза Бела земља уђе на територију Косова, где је у општини Ранилуг требало да преузме око сто ученика Основне школе "Вељко Дугошевић" и превезе их до Јагодине на једнодневну екскурзију, рекли су званичници те школе.

Вучић одбио „амерички пакет“ за Косово

– Било је у плану да ученици крену у 6.00 часова из Ранилуга, али је Косовска полиција забранила аутопревознику да због недостатка косовске дозволе за обављање делатности превоза уђе на територију Косова и Метохије – каже наставник Милан Аритоновић, један од организатора ђачке екскурзије.

(ВИДЕО) Српска ММА звер унаказила Француза: Сви су занемели како је пукло после ударца за нокаут

Родитељи су морали да се организују и превезу децу од Ранилуга до Кончуља, на територију централне Србије одакле су ученици са наставницима после скоро сат и по чекања кренули пут Јагодине.

ХТЕО ЈЕ ДА ИСПАДНЕ ФРАЈЕР, ДРУГОВИ СУ ГА НАГОВОРИЛИ, А НИКО ОД ЊИХ НИЈЕ ДОШАО У БОЛНИЦУ: Ево шта каже отац малолетника из Врбаса који је пао са бандере на бетон

Аритоновић каже да је аутопревозник на тендеру који је школа расписала био најповољнији понуђач и да се ниједна фирма регистрована на Косову и Метохији није јавила на тендер.

Како су Русија и Кина обуздале НАТО

– Плаћамо цену административних препрека – каже Аритоновић, наводећи да су ученици средњих школа пре неколико дана неометано отпутовали на екскурзију из Ранилуга, иако је превозник, такође, била фирма из Врања.

НЕЋЕ МУ БИТИ ДОБРО Бивша љубавница Мирослава Илића отвореним писмом изазвала пометњу!

Он истиче да је у питању иживљавање припадника Косовске полицијске службе пошто јутрос организаторима нису успели да ставе на увид пропис којим се забрањује улазак на територију Косова и Метохије аутопревозницима који немају косовску лиценцу за обављање делатности.

ЛАЗАНСКИ УПОЗОРАВА: Са но­вим име­ном, или без но­вог име­на, Македонији предстоји…

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТРАГЕДИЈА НА ОВЧАНСКОМ ПУТУ: Сударила се 3 возила, жена остала на месту мртва, још троје теже повређено

ОДГОВОР МИЛАНА ДАБОВИЋА, ОЦА КОШАРКАШИЦА, НА ОПТУЖБЕ ЗА НАСИЉЕ: Никада нисам ударио децу, моја ћерка лажима жели да заради

ОБАВЕЗНО ПОНЕСИТЕ КИШОБРАН: Данас спарно, температура до 31 степен…а онда преокрет! СТИЖУ ПЉУСКОВИ, ЕВО И КАДА

ВУЧИЋ РАЗГОВАРАО СА ЕРДОГАНОМ! Председник Србије на отварању гасовода у Турској!

Извор: srbijadanas.com/infomer.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
14°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
24°
Mon