Printscreen
Србија Хроника

Нова сазнања о убиству певачице: Зоранов позив мртвој Јелени је био само трик, под којим псеудонимом се крио?

На телефону Јелене Марјановић (33), десетак минута пошто је, према оптужници, брутално убијена, забележено је неколико пропуштених позива од особе која је код ње меморисана као - Златан Мекин! Вештачењем је утврђено да се иза овог псеудонима крије њен супруг Зоран Марјановић, који је по трећи пут оптужен да ју је мучки убио, пишу Вечерње новости.

Трагедија у Великом Градишту: Отац двоје деце нестао у језеру, рониоци трагају за телом!

Управо то позивање телефоном, у времену после 17.04, 2. априла 2016. године када је, како се сумња, певачица већ била мртва, тужилаштво сматра триком како би се заварао траг. У оптужници, коју је Виши суд у Београду потврдио, а на коју су сва четворица његових адвоката уложила жалбу, наводи се да је Марјановић „намерно искључио телефон на десет минута, од 16.54“. У то време, сигнал његовог телефона није хватала ниједна базна станица.

СРПСКИ ШЕФ ДИПЛОМАТИЈЕ БЕЗ ДЛАКЕ НА ЈЕЗИКУ: Дачић отворено о ОКРШАЈУ са Вљором Читаку, ПРИТИСЦИМА на Србију, Црногорцима који ударају на светиње! ЕКСКЛУЗИВНО ОТКРИО колико још земаља повлачи признање тзв. Косова

Судски вештак тврди да је реч о „мировању“ телефона, односно да је био угашен. Ипак, стручњаци МТС нису децидирани у томе да је апарат био угашен и наводе да је могуће да је био у одређеном стању које може да се карактерише као мировање, и то онда када нема комуникације.

ДОБАР ДЕО СРБА НА УДАРУ! Опасне слутње, Европол издао језиво упозорење! Чувајте своје жене, на мети су СУРОВЕ ГРУПЕ!

Детаљи нове оптужнице не разликују се много од ранијих, наведених у претходне две. Певачица из Борче задобила је осам бруталних удараца у главу док је стајала у каналу насипа Црвенка у Борчи. Ове повреде су биле смртоносне, а са последњим удахом у плућа су јој доспеле капљице воде, гранчице и муљ. Злочинац је користио два оружја – оштар предмет, али и металну шипку.

НОВИ ХАОС НА БРАЧУ! Ужас на Свету Тројицу, има мртвих и повређених

Оптужница, коју је потврдио Виши суд у Београду, али која чека коначну одлуку Апелационог суда, откуцана је на 90 страна. Ипак, према тврдњама бранилаца, и она је пуна мањкавости. Не даје одговар на кључна питања – о мотиву свирепог злочина, чиме је конкретно убиство почињено, како је убица уклонио трагове и побегао са лица места…

На Новом Зеланду се сударила два авиона, оба пилота погинула!

– Трећа оптужница је, као и оне раније, пуна погрешних чињеница и нагађања, и то код кључних момента, попут ко је убио Јелену и како – каже адвокат Стефан Јокић, који са колегама Николом Думнићем, Александром Зарићем и Вељком Делибашићем заступа одбрану.

– Уложићемо жалбе, јер нема доказа да је наш брањеник Зоран Марјановић починио убиство. У оптужници су дати и искази, по тужиочевом мишљењу, кључних сведока. Ипак, те изјаве су у неким деловима супротне чињеницама из полицијских списа, али и наводима других очевидаца.

ПАКЛЕНО ВРУЋЕ! Врели талас се наставља и данас: Током ноћи стиже ОСВЕЖЕЊЕ!

Један од њих, на чији се исказ тужилаштво позива, наводи да је видео да мушкарац и жена силазе низ насип. Ипак, он децидирано тврди да је жена носила горњи део тренерке боје кајсије, а да је доњи део био сив. Овај човек је децидирно тврдио да је управо због те „чудне боје кајсије и запамтио то двоје људи“.

Данас обележавамо Свете Тројице: Ово обавезно урадите на један од највећих празника и заштитићете се од несрећа

Он у свом исказу није могао на основу фотографија да потврди да ли је реч о Зорану и Јелени Марјановић. Поред тога, певачица је, према документима, када је убијена на себи имала црни доњи и светлоплави горњи део тренерке.

ПРОЦУРИО ТАЈНИ ПЛАН АМЕРИКЕ ЗА УДАР НА РУСИЈУ! Циљ је у енергетски систем убацити штетне софтвере, после чега СЛЕДИ НАПАД НА ОРУЖАНЕ СНАГЕ!

ПРОТИВРЕЧНА СВЕДОЧЕЊА

Искази сведока побројаних у оптужници, који су у критично време били на насипу, од 16.30 до 17.30 2. априла 2016. године, не слажу се по питању тога шта су сведоци све видели.

Једни помињу стадо коза, други тврде да га није било. Помињу се два човека са везаном косом. Један је Зоран Марјановић, док је други идентификован и саслушан. И тај човек је у то време био са ћерком на насипу. Реч је о девојчици од 12 година, која је ситнија растом. Ипак, у то време мала Јана имала је само пет година.

УЖАС НА ПАНЧЕВЦУ: Мушкарац на амбисом прети да ће ИЗВРШИТИ САМОУБИСТВО!

Оно што је најинтересантније је што се у оптужници, поред Марјановића, уводе и категорије „извршилац“ и „починилац“, као да је реч о другој Н. Н. особи, а не о певачицином мужу, који се терети за убиство. Ово се понавља на кључним тачкама оптужнице – када се говори о изолованим ДНК материјалима који не припадају Зорану Марјановићу. Реч је о биолошком трагу на унутрашњој страни леве Јеленине патике, која је бачена на другу страну канала (наводи се да је могуће да ју је бацио починилац кривичног дела), али и на њеној доњој тренерци и вешу.

УХАПШЕН КОЉАЧ СРБА! Шиптар осумњичен за ратне злочине над цивилима у Урошевцу пао на Брњаку!

Иста ситуација се понавља и на Јеленином нокту на домалом прсту леве руке. Раније је објављено да тај ДНК припада мушкарцу и да је он и даље Н. Н. Са овог прста скинута је и њена венчана бурма, која никада није пронађена.

– У поднокатном садржају убијене Јелене Марјановић нема биолошког трага других особа – наводи се извештај обдуцената у оптужници. Утврђено је и да је она на рукама имала одбрамбене повреде. Као први напад означен је убод у доњи део главе оштрим предметом. Такав траг је уочен и на капуљачи тренерке, па се претпоставља да је Јелена бежала са капуљачом на глави када ју је убица сустигао.

Све ове примедбе нашле су се у жалбама бранилаца Зорана Марјановића. О њима ће одлучивати Апелациони суд у Београду. Одлука се очекује до краја јуна.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

„ДЕЛИЈЕ“ ЗАПАЛИЛЕ ЗАСТАВУ ТЗВ. КОСОВА! Врела атмосфера у „Пиониру“ и јака порука Црној Гори

Бесни глобални трговински рат: И Индија уводи тарифе Америци!

ДРАМА У ПРИХВАТНОМ ЦЕНТРУ КОД КИКИНДЕ: Ухапшен мигрант због покушаја убиства

„Муж није хтео да је провоза јер јој је објаснио да је мотор покварен, али она је ипак наговорила брата“: Сведочење свекра недавно страдале мајке (15)

(ФОТО) Заветници помажу породицама угроженим у поплавама

Сећање на Сутјеску: Епска битка између 120.000 нациста и 22.000 партизана

АМФИЛОХИЈЕ ПОРУЧИО ВЛАСТИМА У ПОДГОРИЦИ: Уколико не прихвате поруку Тројичинданског сабора сами себи поткопавате темеље, одричете се закона Светог Петра Цетињског

ОДБРАНА РАТКА МЛАДИЋА ХИТНО УПОЗОРИЛА: Закрчено му 50 одсто крвних судова мозга, прете му ШЛОГ и НОВИ ИНФАРКТ! ШЕВЕНИНГЕН: „Има аритмије, али му не шкоде!“

Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
29°
29°
Mon
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu