pixabay.com
Друштво Србија

НОВА ПРАВИЛА ЗА ВОЗАЧЕ У СРБИЈИ: ВИШЕ ОД ТРИ ОСОБЕ У АУТОМОБИЛУ – ЗАБРАЊЕНО! Примена закона почиње од 3. априла!

Ко стекне возачку дозволу после 3. априла мораће да прегура најмање две а највише четири године са статусом почетника и поштује бројна ограничења која прописује Закон о безбедности саобраћаја Србије

КУБУРОВИЋ: Србија не скрива злочинце као приштински органи!

Наиме, ако после овог датума са 18 година неко положи возачки, добија пробну возачку дозволу коју можете да замените тек са навршеном 21 годином или после две године „стицања искуства“.

То у пракси значи да ће и особа од на пример 35 година морати да две године „усавршава знање“ по строгим прописима, до стицања „праве“ дозволе за вожњу.

СРАМОТНО ИЖИВЉАВАЊЕ! НЕ ДАЈУ ДЕЦИ ДА УЧЕ! Шиптари запленили књиге намењене српским школама на Косову и Метохији!

– Према ранијем закону, пробна возачка дозвола је важила годину дана – објашњава Младен Рашета из Привредне коморе ауто-школа Србије.

По члану 182 ЗОБС, возач с пробном возачком дозволом може да управља возилом само уз присуство особе која има најмање пет година возачког искуства.

СРБИН УМРО У БОНДСТИЛУ, МОГЛИ СУ ДА ГА СПАСУ! Добрија убили када је изашао по дрва, а његовог рањеног сина превезли у америчку базу, убрзо је и Борко искрварио!

При томе, у возилу не смеју да буду више од три особе, рачунајући ту и „супервизора“ уз чије присуство једино сме да вози. Ово се односи само на малолетнике. Старији од 21 године, моћи ће да возе и сами.

Ухапшен Новопазарац због злостављања дечака

Ипак, аутомобил за чијим управљачем се налазе не сме да има више од 80 киловата, при чему не сме да се налази у саобраћају између 23 часа и 6.00 ујутро, и то важи за све.

(ВИДЕО) ВЛАСНИК АТЛАС ГРУПЕ ДОБИО МИСТЕРИОЗНОГ ПРАТИОЦА: Кнежевић објавио шокантан снимак из лондонског хотела

(ФОТО) „БИЛА ЈЕ МЛАДА, НЕВИНА И МРТВА!“ Због ове девојчице је данас убијао људе у Новом Зеланду из освете, њен гроб је скрнављен 30 ПУТА!

ИЗНЕНАЂУЈУЋА ОДЛУКА У НИШУ! Возач аутобуса смрти ПУШТЕН НА СЛОБОДУ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КФОР ПОДИГАО БОРБЕНУ ГОТОВОСТ НА КОСМЕТУ! После масакра на Новом Зеланду повећан и број полицајаца на улицама!

ЕКСКЛУЗИВНО! ПРОЦУРИЛО СРАМНО ,,РЕШЕЊЕ“ ДВЕРИ ЗА КОСМЕТ: ПОГЛЕДАЈТЕ ЧЕГА СУ СЕ ДОСЕТИЛИ!

ДАЧИЋ ИСТАКАО: Србија ће бранити Србе на КиМ у случају напада!

КАД ЈЕ ПРОГЛАШЕН МРТВИМ, КРЕНУО ЈЕ ЊЕГОВ ПАКАО! Ђорђа сазнање да је покојник коштало здравља!

СТРАШНЕ ВЕСТИ ИЗ НОВОГ САДА! Ивана (22) коју је унаказио њен дечко Ђорђе (24) у лошем стању! Откривен проблем у плућима!

УДАРАО ЈУ ЈЕ О РАДИЈАТОР, СВЕ ДОК ГА НИЈЕ ИШЧУПАО ИЗ ЗИДА: Стравична исповест Иванине мајке, после зверског пребијања које је њена ћерка преживела у стану у Новом Саду

извор: Vecernje Novosti/Informer

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
19°
Sun
19°
Mon
12°
Tue
10°
Wed