youtube
Друштво Србија

НОВА ОДВРАТНА ИГРА У ШКОЛАМА ПО СРБИЈИ, ИСПОВЕСТ ЂАКА: Скидају се па се снимају?! Мене су терали да скинем дукс да провере је ли оригинал, само лузери носе патике испод 20.000 ДИНАРА?!

Сиромаштво и хаос у земљи терали су ситне преступнике да током 90-их скидају деци нове патике када крену у школу. Данас се деца у школи скидају сама, и то не због немаштине, већ да би етикетом доказали су њихове мајице и дуксеви скупи оригинали. Јер ако одећа није маркирана, дете није кул.

Клинци купују ствари од по неколико хиљада евра, па се снимају и каче на Јутјуб.

БАКИР ПРЕТИ СРБИМА: ЗАВРШИЋЕ У ЗАТВОРУ СВАКО КО ХВАЛИ КАРАЏИЋА?! Припрема се нови удар на Републику Српску

(ВИДЕО) СКАНДАЛ! ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПАРАЋИН САША ПАУНОВИЋ ПРОМОВИШЕ СЕКТЕ – позива грађане да се прикључе суботарима!

Ова проблематична пракса се све чешће дешава у основним школама широм Србије. У жељи да буду прихваћени и „ин“ деца потпадају под утицај нереалних захтева да све на њима буде скупо и маркирано. Те захтеве намећу једну другима, односно често дете које долази из добро ситуиране породице прозива и понижава своје вршњаке, како ако не носе скупо, мање вреде.

Када у школу дођу у неком новом одевном комаду, деца морају да докажу да је у питању скуп оригинал.

ТРИ ОСОБЕ СУ ПИПАЛЕ ЛЕШ МОЈЕ ЈЕЛЕНЕ! ПРОНАЂИТЕ ИХ! Драматична објава Зорана Марјановића! Познато је само КОМЕ ДНК НЕ ПРИПАДА!

ИЗРЕШЕТАО КОМШИЈУ, ПА ГА ДОТУКАО КОЦЕМ! Детаљи хладнокрвног убиства у селу Брестовац код Лесковца!

– Скинеш се и покажеш етикету. Кажеш колико је нешто коштало. Што скупље, то боље. Нико неће да буде лузер који носи патике јефитније од 20.000 динара. Мене су терали да скинем дукс и да им покажем етикету. И да кажем у којој радњи сам купио – рекао је ученик једне основне школе из Панчева.

Баш се преко леђа родитеља ломе комплекси које деца једна другој намећу. Мајке и очеви купују, ни сами не знају од ког новца, само да им клинци не буду одбачени од стране вршњака. Неретко на пар патика оде цела плата.

ПАПРЕНО! ДРАСТИЧНО ПОСКУПЉЕЊЕ КАЗНИ ЗА ПАРКИРАЊЕ, И ДО 25.000 ДИНАРА: Предлог данас пред одборницима Скупштине града Београда! Пенали и од 5.000 и 15.000

ИЗДАХНУО ОТАЦ ДЕЧАКА КОЈИ СЕ УБИО НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Преминуо на велики празник

– Радим у продавници у којој патике коштају од 16.000 динара па навише. Много основаца купује код нас, а они изричито избегавају патике по цени мањој од 20.000. Најчешће се продаје модел од 36.000 динара. Купују га и родитељи који имају плате од 1.000 евра и они који раде за 300. Многи од њих пазаре преко административне забране, те тако знам колико су већини плате мале, понекад тек коју хиљаду веће од цене патика. Али купују – рекла је за једна продавачица из Суботице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Белоруски званичник: Испорука „мигова“ Србији почетком 2021.

Америка прети, али Турска не одустаје

НЕПОЗНАТИ МУШКАРАЦ СЕЈЕ СТРАХ ПО ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Већ два дана пуца на пролазнике из ваздушне пушке, станари Сарајевске у СТРАХУ!

Меркелова: Европска комисија неће моћи да заустави „Северни ток 2“

СКАНДАЛ У РИМУ: Навијачи Лација вређали Миху! Полиција једва спречила Синишу да се не потуче са хулиганима

СРАМОТА ЈЕ ДА ПОСТОЈЕ ЛИСТЕ ЧЕКАЊА ЗА НАЈТЕЖЕ БОЛЕСНИКЕ! Проф. др Даница Грујичић јавно УПУТИЛА ОШТРУ ПОРУКУ КОЛЕГАМА али и открила зашто се ОДРЕКЛА ДИРЕКТОРСКЕ ПЛАТЕ!

(Курир.рс/Телеграф)

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
16°
23°
Sat
24°
Sun
26°
Mon
25°
Tue