Printscreen
Политика Србија

НОВА КОАЛИЦИЈА: Шешељ звао СПС у савез

Лидери социјалиста и радикала разговарали о коалицији за Београд. Преговори од 15. јануара ако Дачићеви не наступе са СНС.

Лидер радикала Војислав Шешељ позвао је телефоном председника социјалиста Ивицу Дачића и договорио разговоре о заједничком наступу, уколико у међувремену СПС не постигне договор о јединственој листи са СНС. А преговори о савезу требало би да почну средином јануара, сазнају „Новости“.

ВРЕМЕ РАДИ ЗА СРБИЈУ: Приштински сепаратисти суочени са све очигледнијим пропадањем пројекта лажне косовске државе!

Лидери радикала и социјалиста, према нашим сазнањима, чули су се одмах након завршених локалних избора у Мионици, где су две странке први пут наступиле заједно и освојиле 16 одсто гласова. Дачић и Шешељ сагласили су се да је заједнички резултат у Мионици добар, да су освојили више гласова него да су пред бираче изашли појединачно. Зато је закључак да њихови гласачи и симпатизери нису против савеза.

План Запада за Македонију: Стварају Белгију на Балкану, а име ће бити — изненађење за све

Према нашим изворима, Дачић је Шешељу рекао да ће пре него што седну за преговарачки сто, социјалисти прво причати са напредњацима. Исти дан након тог разговора, у седишту радикала на Магистарском тргу у Земуну, заседао је Градски одбор СРС. Нешто више од 80 одсто, од 45 чланова, изгласало је да се преговара са СПС око коалиције.

Председник Београдског одбора СРС Миљан Дамјановић потврђује нам да би преговори требало да почну 15. јануара, а да ће се резултат знати до краја месеца:

(ВИДЕО) ХОРОР У ЊУЈОРКУ! ЉУДИ УМИРАЛИ ВРИШТЕЋИ: Изгорело најмање 12, међу њима и бебица!

– Спремни смо да причамо о свему: да ли ће заједнички кандидат бити Александар Антић, којег су већ предложили социјалисти или ћемо наступати као тим. Са СПС „у пакету“ иде и Јединствена Србија и то нам није спорно. Добродошли су.

ЈЕЗИВО УБИСТВО: Пијана жена позвала полицију, а чим је спустила слушалицу, ЗГРАБИЛА ЈЕ НОЖ И НАСМРТ ИЗБОЛА МУЖА!

Он наводи да му није никакав проблем да се повуче као кандидат СРС за градоначелника и подржи Антића уколико се две странке договоре.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) Нове базе, оружје и униформе за минус 60 — Путинова одбрана Арктика

ЉАЈИЋ: Скоро је извесно да на градске изборе идемо са СНС

РОДИТЕЉИ КАЖЊЕНИ 5.000 ДИНАРА ЈЕР СУ ИМ ДЕЦА БЕЖАЛА СА ЧАСОВА! Почела примена новог Закона о образовању!

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat