Pixabay
Друштво Србија

НОВА ЕКОЛОШКА БОМБА КОД ОБРЕНОВЦА: Пронађено још 50 буради са отровом!

У атару обреновачког села Вукићевица, полиција је данас пронашла још 50 буради у којима је, како се сумња, опасан отпад.

НАЈВЕЋА ХАШКА ТАЈНА БИВШЕГ ПРЕДСЕДНИКА: Слоба дао милион долара за слободу, Кларк га преварио!

У АТАРУ обреновачког села Вукићевица, полиција је данас пронашла још 50 буради у којима је, како се сумња, опасан отпад – сазнају „Новости“.

 Према нашим информацијама, ова нова еколошка бомба откривена је на имању Зорана Марковића, власника фирме „Нитор транс ДОО“ који се налази у притвору јер су припадници БИА, у сарадњи са МУП и Министарством за заштиту животне средине у четвртак, на његовој парцели, такође у Вукићевици, открили чак 25 тона канцерогеног индустријског отпада!

(ВИДЕО) ТУЂМАНОВИ ХАДЕЗЕОВЦИ У ТРАНСУ! ПЕВАЛИ ЦЕЦИН ХИТ, А САД СЕ ПЕРУ: Мислили смо да је Северина! Ево како је то изгледало!

Овај сулуди чин, који угрожава здравље људи и чије последице ће се тек утврђивати, имао је другу црну епизоду и у петак, када је у Великом Пољу, код Обреновца, на плацу у власништву предузећа „Севић ДОО“ откривено око 100 буради за које се сумња да садрже изузетно опасне материје. Мештани су полицији испричали да је тај штетни товар на поменуту локацију довезао управо притворени Марковић.

Реч је углавном отпадној зауљеној води за прање резервоара, остацима гуме, односно материјама које садрже висок проценат бензола и трихлоретилена који су канцерогени.

ЊОЈ ЈЕ ВЕРЕНИК ХИРУРГ ПУЦАО У ГЛАВУ, ЗА ДЛАКУ ИЗБЕГЛА СМРТ: Ово је прва исповест глумице Иване Панзаловић после трагедије

Цео случај добија на тежини, јер је необезбеђени и опасни отпад пронађен у подручју где се многа домаћинства снабдевају водом из бунара.

Истрага је у току.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) Фотографија с „невидљивим“ војницима збунила кориснике друштвених мрежа

СКОТ ПРОВОЦИРА ПРЕД ПРАЗНИКЕ: Ево зашто НАТО треба да има имунитет а Руси не! „Војска Косова“ угрожава безбедност колико и српска војска!

(ВИДЕО) СПЕКТАКУЛАРНИ ВАТРОМЕТИ: Нова година стигла у овим местима

МНОГИ ОВО НЕ БИ ПОСТИГЛИ НИ ЗА ЧИТАВ ВЕК: Ово су најважније победе Владимира Путина у 2017!

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
30°
27°
Wed
30°
Thu
31°
Fri
26°
Sat