informer.rs/fotomontaža
Политика Србија

НОВА ДИРЕКТНА УЦЕНА СТИЖЕ ИЗ БРИСЕЛА! Европа захтева да заратимо с Русима!

Дејвид Мекалистер, европски известилац за Србију, наредио Београду да престане да одлаже усклађивање спољне политике са Европском унијом. Први услов је да одмах уведемо санкције Москви!

Европска унија и њени званичници отворено су уценили Србију да моментално уведе санкције Русији и тако политички зарати са Москвом и председником Владимиром Владимировичем Путином!

СМЕТА ИМ ИСТИНА: ОТПОРАШИ НАПАЛИ ПОРТАЛ ГОВОРИ СРБИЈА

Дејвид Мекалистер, европски известилац за Србију, буквално је наредио Београду да престане да одлаже усклађивање спољне политике са Европском унијом. Први услов који нам Брисел испоставља у овом случају, тврде упућени, биће да Руској Федерацији уведемо економску блокаду!

ЕВО ДОКАЗА О НЕВИЂЕНОЈ КРАЂИ! ИЗ КОНТРОЛНЕ СОБЕ СУГЕРИСАЛИ ДА СЕ ПРЕГЛЕДА СНИМАК, СУДИЈА БРИХ ЈЕ ТО ОДБИО! Скандал какав није виђен у фудбалу тресе свет!

Гласање у новембру

Мекалистер је приликом нацрта извештаја о Србији истакао да је Београд предузео важне кораке у правцу усклађивања са европским стандардима.

ЖЕСТОКА РЕАКЦИЈА СЕЛЕКТОРА: Младен Крстајић није могао више да ћути!

– Ипак, Београд не сме више да одлаже усклађивање спољне политике са спољном политиком Европске уније. Србија не би требало да избегава рад на обавези постепеног усклађивања спољне и безбедносне политике – поручио је Мекалистер.

Посланици Европског парламента, иначе, до 30. августа могу да подносе амандмане на нацрт извештаја о Србији. Документ би требало да буде усвојен на Спољнополитичком одбору у октобру, док би Европски парламент у новембру требало да гласа.

(ВИДЕО) СУДИЈА БРИХ НЕ ПОДНОСИ СРБЕ! Ојадио против Хрвата, покрао нас је против Швајцараца, а Немања Видић га је посебно запамтио!

Коментаришући ове наводе, Стевица Деђански, директор Центра за развој међународне сарадње, каже да је очигледан циљ свих западних званичника да нас посвађају и удаље од Русије.

– У том случају, они ће решити све што желе, а то је да нам узму Косово, униште Републику Српску, прогласе нас за геноцидан народ и енергетски докрајче. Њихов циљ око Русије је јасан, али наш интерес није такав. Спољна политика ЕУ важи за њене чланице, а ми не знамо када ћемо и да ли ћемо бити чланица Европске уније. Уосталом, међу самим чланицама ЕУ има различитих ставова између, рецимо, Немачке и Италије, па чак и правила нису иста јер јужни ток не може да се гради, а северни може… Србија треба да гледа само своје интересе, а највећи могући интерес јесте најбољи односи са Русијом – наглашава Деђански.

МА КАКАВ БРАНКОВИЋ, ОВО ЈЕ НАЈВЕЋИ ИЗДАЈНИК: ПРОДАО СВЕТИЊУ ТУРЦИМА!

Отворено изнуђивање

Политиколог Александар Павић сматра да је Мекалистер још једном показао да је читава прича око српских евроинтеграција само покриће за изнуђивање једностраних уступака од Србије и обрачуна са Русијом.

– Шта то има Мекалистер да понуди Србији за тако крупне уступке које у име Европске уније тражи? Европска перспектива, што је термин без икаквог значења и без икаквих обавеза, једино је што помињу. Мекалистер у име Европске уније покушава да од Србије изнуди нешто док читава глобалистичка грађевина, чији је ЕУ интегрални део, не колабира усред мигрантске кризе и растућих тензија на релацији између Трампа и Брисела. Србија би требало да игнорише овакве иступе и да сагледа сопствени интерес, као и да још чвршће гаји савезништва попут оног са Русијом – подвлачи Павић.

(ФОТО) ЈЕДВА ДОЧЕКАО: Јутро после победе Швајцарске Шаћири ПОНОВО ПРОВОЦИРА Србе!

Председник Александар Вучић изјавио је, поводом става известиоца у Европском парламенту Ива Вајгла, да Србија мора да се усклади са стандардима и вредностима ЕУ јер је нико не зове на бесплатан ручак, да Београд ништа није ни тражио бесплатно.

– Нико од њега ништа бесплатно није тражио. Ни у бившој Југославији ништа нисмо добили бесплатно, нити смо очекивали – рекао је Вучић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) НИКШИЋАНИН ИЗРЕШЕТАН У НАРКО-РАТУ: Крвави јун однео и седму жртву! Наставља се серија мафијашких ликвидација

ВУЧИЋ РЕАГОВАО НАКОН ПРОВОКАЦИЈА АЛБАНСКИХ ФУДБАЛЕРА: Поносан сам на наш народ, тужни смо али никога нисмо вређали! Нека нас мрзе, наша нација је уједињена

СКАНДАЛОЗНО! Хрвати би да протерани Срби о свом трошку уклоне рушевине својих кућа!

(ВИДЕО) ШОК АНАЛИЗА НАСА: Ево колико смо спремни за удар АСТЕРОИДА, Њујорк би нестао да пар секунди

НИСУ ТО ВОЈНИЦИ НЕГО СПЕЦИЈАЛЦИ: Додик открива колико Британаца је стигло у Бањалуку

СРБИЈА НЕ ЗНА О ОВОМЕ НИШТА: Ево зашто се крије тема преговора!

ПОНОС СРБИЈЕ: Наши млади математичари покупили чак шест медаља!

Експлозија прекинула говор премијера, има мртвих!

Извор: М.Добромировић/Информер

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
19°
21°
Fri
23°
Sat
25°
Sun
23°
Mon