Занимљивости

НОСТРАДАМУСОВО ПРОРОЧАНСТВО СЕ ОБИСТИЊУЈЕ: Овако је чувени пророк најавио почетак Трећег светског рата на Блиском истоку!

Један од најпознатијих и најчешће тумачених пророка, Нострадамус, прорекао је да ће Трећи светски рат почети на Блиском истоку. У светлу најновијих дешавања његови катрени везани за овај догађај звуче сасвим логично.

Наиме, светски медији под ознакама „хитно“ извештавају да се у наредна 72 сата очекује напад америчких снага на Сирију. Руси су недвосмислено ставили до знања да ће у том случају жестоко одговорити.

Након актуелних дешавања у Сирији, многи су се присетили речи пророка који је наводно предвидео да ће највећи сукоб у историји човечанства почети сукобом на Блиском истоку.

„Рат ће почети између две велике светске силе и трајаће 27 година. Тренутак великог насиља ће се поклопити са појавом комета на небу. Нуклеарни тероризам и природне катастрофе ће уништити нашу планету док се гигантски планета не приближи Земљи.“

(ВИДЕО) НА НИШАНУ ЛАЗАНСКОГ! Завршни чин: ШТА АКО САД СПРЕМА ХАОС И ВЕЛИКИ И НАПАД?

Ово предвиђање тумачи се као визија избијања рата између Русије и САД-а, укључујући њихове савезнике. Нека тумачења загонетних Нострадамусових катрена кажу и како ће тај рат избити на подручју Француске након терористичких напада и инвазије Арапа и муслимана у Европу.

Нострадамусова књига “Пророчанства” штампана је у милионима примерака и данас је најпознатија књига пророчанстава икад штампана.

ИДЕМО У РАТ БЕЗ ИЈЕДНОГ ДОКАЗА! Америчка новинарка оптужила Трампа да изазива сукоб са Русијом!

За чувеног француског пророка се сматра да је предвидео многа светска збивања, попут великог пожара у Лондону, успона Наполеона и Адолфа Хитлера, па све до напада 11. септембра 2001. на Светски трговински центар.

Најупечатљивији стихови у његовој књизи Пророчанства повезани су за фашистичког вођу Адолфа Хитлера:

ФЛОРЕНС АРТМАН ПИСАЛА ВУЧИЋУ: „Срби су ме понизили у Београду!“

„Кад дође из крајњих њених крајева (Аустрија), Шеф германски на златно престоље седа, дама службеница видеће свој крај (Вајмарска република), јер није могла савладати своје тешкоће.“

„Доћи ће један који ће на заводљив начин, покушати учинити испруженом руком, оно што се стиснутом шаком није могло… (Поздрав Хитлеру).“

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МОСКВА УПОЗОРИЛА ВАШИНГТОН: Обараћемо ваше ракете и гађати вам локације у случају напада на Сирију!

На лето захтев Србији — Косово или ЕУ; тад Руси имају јак потез

ДРАМА КОД КАРЛОВЦА Мигранти бежали од полиције, па скочили са моста

ЂУРИЋ: Како то Уставни суд у Приштини поништава принципе

Извор: kurir.rs

Оставите коментар