Printscreen
Регион

НОКАУТИРАЛИ ГА, ПА ГА НЕПОМИЧНОГ ШУТИРАЛИ У ГЛАВУ Лекари открили какво је стање Ивана ког је група младића зверски претукла

Месец дана је провео у коми.

Иван Микуљан (21), младић из Андријашеваца крај Винковаца, након месец дана коме полако долази к себи.

Вучић: Изнећу фрапантне доказе о најбруталнијем мешању западних сила у изборе у РС!

– У недељу је Иван почео да дише самостално, лекари су уочили још неке знакове у његову опоравку. У понедељак је почео полако отварати очи. То је помало изненадило и лекаре.

Према ономе што су нам рекли, није то класично отварање очију него оно као кад се човек жели пробудити из сна, али не успева, очито је да се мој братић бори с тим, што је врло добро. Што се тиче осталих параметара, они су за сада у реду и очекујемо да ће нашем Ивану сваког дана бити све боље – рекао је Мирко Клишанић, братић младића који је брутално претучен 22. августа у Винковцима.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) КУДА ИДЕ ОВАЈ СВЕТ?! Најболеснији селфи који сте икада видели! Након што ово погледате, цео дан вам неће бити добро

Иван Микуљан је сад у Општој болници у Винковцима на Одељењу за анестезиологију, реаниматологију и интензивно лечење, где су га пре недељу дана довезли из КБЦ-а Осијек.

У бруталној тучи у средишту Винковаца учествовало је 13 младића, а полиција их је све идентиковала. Микуљан је задобио повреде опасне по живот, а 17-годишњак из Роковаца лакше.

(ВИДЕО) ДАВОР ДРАГИЧЕВИЋ ПРЕТИ ДОДИКУ И ЊЕГОВОЈ ПОРОДИЦИ: Склонићу ја тебе! Добићеш овај мој кревет, требаће теби и твојој дјеци!

Државно тужилаштво у пријави је навело како је Микуљану сломљена јагодична кост, повређен му је леви максиларни синус, имао је неколико крварења у мозгу, који му је натекао.

Уз то, задобио је прелом леве очне шупљине те су лекари навели да су све то повреде опасне за живот. Другоокривљени у случају премлаћивања је Домагој Цулеј (22) звани Додо, син саборског заступника Стеве Цулеја. Њега сумњиче да је дошао с Микуљаном те да је ударао ногом другог младића док је лежао на тлу.

ХРВАТИ У ПАНИЦИ, ДИЖУ ФРКУ У НАТО: Кинези предају Србији оружје од милијарду долара, НАОРУЖАЋЕ И РЕПУБЛИКУ СРПСКУ!

Стево Цулеј је најпре рекао да је погледао видеоснимак надзорне камере из оближње продавнице те устврдио да се на њој види да његов син није никога тукао. Касније је повукао причу да је видио видеоснимак, који је заправо доказни материјал. Демантовала га је и полиција.

Према решењу, сви наведени терете се да су учестввоали у тучи која је имала за последицу тешке телесне повреде једне особе, па су тиме починили кривично дело против живота и тела.

(ВИДЕО, ФОТО) Тома Фила открио: Марија Милошевић хтела да убије Чеду, а онда је уследила ВЕЛИКА ПРЕВАРА ВОЂА ДОС-а

Мајка страдале девојчице из Ниша јаукала на месту несреће: КО МИ УЗЕ МОЈЕ ЧЕДО, САМО ДА ГА ВИДИМ!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Москва изнела нове податке о обарању руског „иљушина“: Израел неоспорно крив

Шок у Лесковцу! Девојке ушле у кладионицу у зору, покупиле 535 хиљада и изашле као из самопослуге

(ВИДЕО/ФОТО) СНАЖНО НЕВРЕМЕ НАПРАВИЛО ХАОС У ПОДГОРИЦИ! Ветар ломио стабла, распирио пожаре, саобраћајни колапс!

24sata/alo

Оставите коментар