ВИДЕО Занимљивости

(ВИДЕО) ЊИХОВА ХРАБРОСТ ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ: Скочили са врха Алпа, па безбедно улетели у отворени авион!

Неустрашиви скакачи су најпре извели невероватан скок са једног од врхова швајцарских Алпа, а потом успели да безбедно слете у отворени авион.

(ВИДЕО) ЗЛОЧИНАЦ ПРАЉАК ПОПИО ОТРОВ У СУДНИЦИ! Прекинуто суђење Хрватима у Хагу!

Фред Фуген и Винс Репет су се одважили на скок са око 4000 метара, а уз спомоћ специјалног скафандера, успели су да изведу лет при чему су на отвореном небу постигли брзину већу од 100 километара на сат. Током лета их је пратио отворени авион, у кога су обојица успели да слете без било каквог помагала.

УМРО ЗЛОЧИНАЦ СЛОБОДАН ПРАЉАК! Попио отров у судници, лекари нису могли ништа!

Читава авантура је снимљена са неколико камера, а две су биле постављене на њиховим кацигама. Снимак приказује како лете на нешто нижој висини од оне на којој лети авион, а са пилотом комуницирају уз помоћ специјалне везе.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Украјинац је прекршио примирје, а онда је снајпериста ДНР испалио само један метак

– Био је то највећи подухват од када се бавимо екстремним спортом. За успешно слетање је потребно много вештине, добра концентрација и напоран рад. Пре него што смо се упустили у авантуру, морали смо да оспособимо авион како би слетање било безбедно. Такође, радили смо и на изради падобрана који би нам помогао да се безбедно приземљимо у случају да слетање у авион буде неуспешно – рекао је Фуген, а пренео Дејли Мејл.

(ВИДЕО) КЛЕТВА КОЈА ЈЕ УБИЛА СЕДАМ ПРЕДСЕДНИКА САД: Индијански поглавица је гледао покољ свог народа, па рекао ове речи

Скакачи су додали да је најтежи део подухвата скок са литице, који мора бити добро увежбан. Због тога је за реализацију оваквог скока неопходан напоран тренинг. До сада су имали око двадесетак успешних летова.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ХАШКА МИСТЕРИЈА: Како је отров којим се ПРАЉАК убио уопште доспео у затвор?

(ВИДЕО) РУСКИ НОВИНАР ИЗ ДОЊЕЦКА ОТВОРЕНО ПРОГОВОРИО: Ко је и зашто убио легендарне команданте Новорусије

ШОКАНТНО ОТКРИЋЕ О ЗОРАНУ МАРЈАНОВИЋУ: Ево зашто је бежао од Јецине другарице, ко ђаво од крста!

Извор: Дневно.рс

Оставите коментар