Youtube
Регион

ЊЕНОГ СИНА СУ УБИЛЕ ОРИЋЕВЕ СНАГЕ Речи српске мајке парају душу: „Узела сам Живанову лобању у шаке и цвилела све док глас нисам изгубила, а очи ми побелеле“

"Препознала сам мог Живана по навлаци за зубе"

ОТКРИВЕНА НАЈВЕЋА ТАЈНА СРПСКОГ ЈУНАКА Гаврило Принцип је био заљубљен у ову жену, а крио је то од свих! Његов потомак показао је слику која је променила све!

Лобања, пршљен, три ребра и лева лопатица су све што је Добрина Продановић видела од сина Живана (24) тог 11. јула 1993., годину дана након што су хорде озлоглашеног команданта армије БиХ Насера Орића упале у српско село Ратковићи у општини Сребреница, спалиле све куће и поклале све на шта су наишли.

ДАЧИЋ У САВЕТУ БЕЗБЕДНОСТИ: Србија изричито против тзв. Војске Косова!

Мучна фотографија мајке која је пригрлила посмртне остатке убијеног сина шокирала је домаћу и светску јавност у јеку крвавог грађанског рата на просторима бивше Југославије.

НАЈПРЉАВИЈА ПРОВОКАЦИЈА АЗЕМА ВЛАСИЈА: Србија је крива за Велики рат, А САМО СЕ ШЛЕПОВАЛА УЗ СИЛЕ ПОБЕДНИЦЕ!

Ocaj Majke. Dobrina Prodanovic sa lobanjom sina Zivana koga su ubili srebrenicki muslimani. Ovi zlikovci ubijali su sve…

Posted by Vladimir Okulic on Wednesday, 11 July 2018

ДРАМА НА НОВОМ БЕОГРАДУ Попречили му пут из чиста мира, бесомучно га претукли и украли му возило

Пустош у Ратковићима

– Препознала сам мог Живана по навлаци за зубе, узела сам његову лобању у шаке и цвилела све док глас нисам изгубила, а очи ми побелеле. Пресудили су ми тог дана, ја сам у гробу већ 23 године – рекла је Добрина у изјави за медије 2016. године.

Две и по деценије после стравичног злочина муслиманских снага, за које нико није осуђен, село Ратковићи, у којем је пре рата живело 338 Срба, данас је потпуно пусто.

Двапут су Добрину покушали да одведу да види своју кућу, међутим срце јој то није дозволило.

– Душа ме страшно боли. Могла сам умрети у селу, кућа спаљена, нема ми детета… Преклињала сам да ме склоне одатле, нисам могла то да издржим. Тугујем, сама сам. Плачем и само плачем, очи ми се нису још осушиле. Извадили су ми срце из груди, живим без срца, без мог Живана, не знам ни како сам жива – говорила је кроз плач.

ПРАВА ИСТИНА ПОСЛЕ ТОЛИКО ГОДИНА: Шешељ открио да ли је Мићун стварно јахао попа!

Злочин без казне

Насер Орић и његове легије смрти, с друге стране, слободно шетају Босном и Херцеговином, некажњени за зверства која су починили.

Орић је 2006. године правоснажно ослобођен и пуштен из Хага пошто је одлежао две године због мучења и убистава српских заробљеника у полицијској станици у Сребреници.

Командант снага БиХ није проглашен кривим ни за нападе на српска села у Босни, ни за клања која су његови војници починили.

(ФОТО) МАКИЦЕ, АНЂЕЛЕ НАШ, ОБАСЈАЈ НАМ ОВУ НОЋ: Родитељи и сестра потресним речима опростили се о Марије Ћурчић (25), а питање њене бакице ће вам СЛОМИТИ СРЦЕ

– Чујем се с унуцима скоро сваки дан. Добила сам и два праунучића. Они су ми све! Да ми нема њих не знам како бих данас – закључује бака Добрина.


Ово је Хаг опростио Насеру Орићу

Укупно је у сребреничком округу убијено 3.260 Срба, а 59 се још воде као нестали. Многи српски цивили убијени су брутално, секирама, ножевима, маљевима и косама. У седам масовних гробница побијених сељана Доње и Горње каменице код Зворника, на пример, пронађена су 53 тела, од којих је свега троје убијено ватреним оружјем.


ЧЕСТО ЈЕ ВИЂАЛИ ТРУДНУ, АЛИ ДЕЦУ НИКАД „Нема ко све у селу није лежао с њом“ Славица је задавила сву своју децу, кости нађене у свињцу, Србија памти ужас!

Животиње комадале лешеве

Аутопсију Живана Продановића урадио је 1993. године чувени патолог са ВМА, доктор Зоран Станковић.

– Пронађени су лобања, слабински и кичмени пршљен, три ребра, лева лопатица, цевасти део обе лактице и десне жбице, карличне кости, оглодане бутне кости. На костима су регистрована оштећења настала од животиња – пише, између осталог, у обдукционом налазу доктора Станковића.

(АУДИО) НЕНАД ШИПКА СЕ ОГЛАСИО ПОСЛЕ БРУТАЛНИХ ОПТУЖБИ МУЖА УБИЈЕНЕ ЈЕЛЕНЕ МАРЈАНОВИЋ: Зоран хоће да скрене пажњу са нових доказа о убиству!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ШПАНИЈА ПОКЛЕКЛА ПОД ПРИТИСКОМ МОК-а! Тзв. Косову допуштено да користи ,,националне симболе“

(ФОТО) ПРОВЕРИТЕ ЏЕПОВЕ! Ако имате овакав новчић, ви сте богат човек! Ова кованица продаје се за скоро 40.000 ДИНАРА!

Криминална група ишарала претећим порукама возило апотеке на КиМ: Ево шта би радили Србима!

ТЕЛЕФОНИРАО СА СУПРУГОМ У ТРЕНУТКУ НЕСРЕЋЕ Жена мислила да му се испразнила батерија, а кад је опет зазвонио телефон ШОКИРАЛА СЕ

Суноврат нафте: Највећи пад цена од 2015. године

Америчка коалиција користила у Сирији касетне бомбе

ЋЕРКА СУЗАНЕ МАНЧИЋ УДАЛА СЕ ЗА 20 ГОДИНА СТАРИЈЕГ МИЛИОНЕРА Ипак јој луксуз није довољан, лије сузе због ОВОГА!

Извор: Alo.rs/TSrpski telegraf/D.S.

Оставите коментар