Printscreen
Регион

НИСУ ТО ВОЈНИЦИ НЕГО СПЕЦИЈАЛЦИ: Додик открива колико Британаца је стигло у Бањалуку

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да су Британци који су стигли у БиХ специјалисти за дестабилизацију и да се намерно прави заблуда и подмеће како су то војници, а у ствари су то само формално.

„Овде се ради о једној подвали и лажи. Они су специјалисти који раде на друштвеним мрежама, на медијима, на слушању, прислушкивању, на стварању општег хаоса и на дестабилизацији, примарно Републике Српске“, рекао је Додик на конференцији за новинаре у Бањалуци.

ЏАКА И ШАЋИРИ НА УДАРУ ШВАЈЦАРАЦА: Нисте смели да провоцирате Србију „албанским орлом“!

Додик је истакао да све што говори амбасадор Велике Британије у БиХ Едвард Фергусон није истина, те подсетио да је прије годину дана британска Влада одобрила девет милиона фунти за програме подршке спречавању руског утицаја на просторима Балкана, а циљне тачке су Република Српска и Србија.

ЕВО ДОКАЗА О НЕВИЂЕНОЈ КРАЂИ! ИЗ КОНТРОЛНЕ СОБЕ СУГЕРИСАЛИ ДА СЕ ПРЕГЛЕДА СНИМАК, СУДИЈА БРИХ ЈЕ ТО ОДБИО! Скандал какав није виђен у фудбалу тресе свет!

„Видите на који начин то раде. Овај народ мора да буде свестан да добронамерност Британаца не може да се рачуна и да су они овдје у функцији стварања унитарне и централизоване БиХ“, рекао је Додик.

Додик је позвао људе да не наседају на „британске прљавштине“ и да је више него јасно шта им је циљ — да уколико не могу да промене структуру власти у Републици Српској онда бар да смање њену снагу.

(ВИДЕО) Србин скинуо шаховницу са аутомобила у Босанском Броду, па онда послао поруку свима који слично покушају! ЕВО ШТА ЈЕ РЕКАО!

„Имамо информације да су њихова два човека у Бањалуци и да упетљају у свако окупљање више од пет људи“, каже Додик.

Он је подсетио да су Британци преко свог високог представника у БиХ Педија Ешдауна највише оскрнавили Дејтонски мировни споразум.

(ФОТО) ЈЕДВА ДОЧЕКАО: Јутро после победе Швајцарске Шаћири ПОНОВО ПРОВОЦИРА Србе!

„Ради се о једном криминалцу међународних размера који је злоупотребио и кршио међународно право“, нагласио је Додик и додао да Република Српска, као ентитет, нема снагу да изађе пред међународни правосудни систем и обрачуна се са Ешдауном.

(ВИДЕО) ШОК АНАЛИЗА НАСА: Ево колико смо спремни за удар АСТЕРОИДА, Њујорк би нестао да пар секунди

Он је истакао да Српска „није заборавила та његова зла, која су одобрена у Влади Велике Британије и овдје сервирана“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

СРБИЈА НЕ ЗНА О ОВОМЕ НИШТА: Ево зашто се крије тема преговора!

ПОНОС СРБИЈЕ: Наши млади математичари покупили чак шест медаља!

Експлозија прекинула говор премијера, има мртвих!

ШОК ИЗ ИТАЛИЈЕ – ЕУ се распада за годину дана!

(ФОТО) ИСПУНИО ОБЕЋАЊЕ: Ево како је грчки премијер прославио историјски споразум са ЕУ!

РТРС

Оставите коментар