Србија Хроника

НИШЛИЈА (38) УМРО ОД СТРАВИЧНИХ БАТИНА У ДИСКОТЕЦИ Очајна мајка: Убили су ми сина, а он ни мрава не би згазио!

Ударен је у главу флашом, по лицу је имао посекотине, а и нађено му је парче стакла на образу, каже мајка Љиљана.

Нишлија Братислав Милојевић (38) преминуо је јуче у нишкој болници од последица повреда које је 11. фебруара задобио у дискотеци „Кубо клуб“ током сукоба с радницима обезбеђења И. Ч. (26) и Ж. Н. (26). До кобне туче је дошло јер се несрећни младић супротставио обезбеђењу, које је из дискотеке избацило његовог пријатеља који се успавао за столом.

(ВИДЕО) СЦЕНЕ КАО ИЗ ХОРОР ФИЛМА: Жена преминула, а 11 дана касније, мештани су чули лупање из гроба!

Кривична пријава
ПРЕТИ ИМ ВИШЕГОДИШЊА РОБИЈА

Полицији је инцидент у дискотеци пријављен као несрећан случај, односно саопштено је да је један гост пао и повредио се. Међутим, оперативним радом је установљено да су повреде настале током туче. Против радника обезбеђења поднета је кривична пријава за наношење тешких телесних повреда. Међутим, како је Братислав преминуо, кривично дело које им се ставља на терет биће преквалификовано, па обојици прети вишегодишња робија.

Оставио два сина

Братислав је задобио смртоносне повреде главе, а још се утврђује да ли су оне настале приликом пада на бетон или су му их задали И. Ч. и Ж. Н., које је нишка полиција ухапсила два дана након туче. Трагичан губитак бацио је у очај Братислављеву мајку Љиљану Миљковић, која се до последњег тренутка надала да ће јој се син опоравити.

– Братислав не би мрава згазио, нико се никад на њега није пожалио. Радио је у „Леонију“ и излазио је само викендом, а и тада једино у суботу, јер се у недељу спремао за посао. Тако је било и те кобне вечери. Кад сам у неко доба ноћи видела да му нема патика, наслутила сам нешто па сам му одмах телефонирала. После трећег позива се јавио његов друг и казао ми да је с Братиславом у болници. Одмах сам отишла тамо, видела сам сина са завијеном главом, без свести. Оперисан је због хематома на мозгу… Мислила сам да има наде, али сам јуче ујутру примила најцрњу вест – прича ожалошћена жена.

Љиљана каже да је Братислав био брижан отац, који се након развода старао о синовима старим 11 и 14 година.

– Бринуо је да деца имају све што им треба, па је викендом обичавао да продаје на бувљаку старе ствари да би допунио приходе. Шта ће моји јадни унучићи сада, мајка им не ради, живели су од те алиментације и дечјег додатка – нарицала је Љиљана.

(ПОТРЕСАН ВИДЕО) Милица Ђурђевић о убијеним и несталим Србима са КиМ

Тело на обдукцији

Коментаришући верзију да је њен син смртоносне повреде задобио приликом пада, Љиљана истиче да у то не верује.

– Мислим да је Братислав ударен у главу неким предметом, могуће флашом, јер је по лицу имао посекотине, а и нађено му је парче стакла на образу. Нека истрага ради своје, али ја нећу одустати док не утврдим шта се мом детету десило – каже ожалошћена жена. Братислављево тело је пребачено на Институт за судску медицину ради обдукције.

Није први инцидент
У „КУБО КЛУБУ“ СЕ И ПУЦАЛО

Ово није први тежи инцидент у популарној нишкој дискотеци. Један гост и шанкерица рањени су новембра 2016. године кад је Предраг Тодоров звани Пека Картел шенлучио у „Кубо клубу“. Тодоров је августа прошле године у центру Ниша убио бившег жандарма Сашу Михајловића (36) и од тада је у бекству.

РЕКЛАМА
Милица Ђурђевић оптужује власт – Дајете новац за геј параде и антисрпске НВО, уместо да подржите породице и децу.

Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ

Милица Ђурђевић оптужује власт – Дајете новац за геј параде и антисрпске НВО, уместо да подржите породице и децу.Београд има снаге – ЗАВЕТНИЦИ 10✔

Posted by Милица Ђурђевић on Saturday, 17 February 2018

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

БРИСЕЛСКИ „ДИЈАЛОГ“ СЕ ИПАК НАСТАВЉА: Следећа рунда преговора заказана већ за 26. фебруар!

РАСТУ ТЕНЗИЈЕ НА БЛИСКОМ ИСТОКУ: Шта ће урадити Русија у случају да Иран нападне Израел?

КРВАВА ТУЧА У ЈАГОДИНИ: Тешко повређен младић, претучен испред кафане „Циганска магија“

Извор: Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
17°
Tue
23°
Wed
24°
Thu
26°
Fri