Политика Србија

НИШ: Прекинуо предавање америчког амбасадора – „Yankee go home, не треба нам америчка демократија, гађали сте нас бомбама и уранијумом“

Yankee go home, не треба нам америчка демократија, гађали сте нас бомбама и уранијумом. Тексас је Мексико, Крим је Русија, Косово је Србија – рекао је Крстић.

(ВИДЕО) КУПИО КУЋУ, ПА СЕ ШОКИРАО КАДА ЈЕ ОТВОРИО ПОДРУМ: Оно што је тамо затекао га је оставило без текста

Током излагања амбасадора Сједињених Америчких Држава Кајла Скота у згради нишког Универзитета, Драган Крстић из Центра за људска права и демократију бацио је са балкона летке “Не у НАТО” и викао “убице” и “Косово је Србија”. Напустио је салу уз пратњу полиције.

Драган Крстић већ је искусан у прекидању скупова, јер је раније прекидао и митинге и обраћања председника СНС и Србије Александра Вучића, а поред анти-америчких ставова навео је да се залаже за “децентрализацију јер нас Београд угњетава”.

ДАЧИЋ: Вучић треба да повуче потпис с Бриселског споразума

Yankee go home, не треба нам америчка демократија, гађали сте нас бомбама и уранијумом. Тексас је Мексико, Крим је Русија, Косово је Србија – рекао је Крстић.

Председник Клуба Српско-америчког пријатељства у Нишу Драган Милић, који је организатор предавања, оценио је овај “инцидент” позитивно.

ДЕВОЈЧИЦА (12) СТРАДАЛА КАД СЕ ЏИП СУРВАО У СЛАТИНУ: Тражили смо је по целој реци, а она је била испод аута све време!

Добар је овај инцидент, то је америчка демократија на делу, тако је било и са председничком кампањом Доналда Трампа, па је он победио. То значи да смо и ми на добром путу и да ћемо и ми победити. Ово је саставни део демократије – рекао је Милић.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ХОРОР: Муж је 100 пута бичем ударио пред целим селом, а када се онесвестила од бола, окупљена маса покушала да је силује!

Амбасадор Скот у Нишу говорио је на тему “Погрешно разумевање политике САД у Србији”, а пре тога је посетио и нишки Електронски факултет. И поред повика Крстића и бацања пропагандног материјала са балкона, амбасадор Скот је скоро несметано наставио излагање.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НОВИ ДЕТАЉИ ИЗ ИСТРАГЕ: Јелена је послала поруку, а после само ПАР МИНУТА БРУТАЛНО ЈЕ УБИЈЕНА! Откривен последњи позив са кума Вером!

Је ли то часна Црна Гора: Забранили полагање венаца жртвама НАТО агресије

КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ЗБОГ БОМБАРДОВАЊА СРБИЈЕ: Немачки адвокат тужио посланике у Бундестагу!

Хоће ли Путин бити доживотни председник Русије

Извор: Србски ФБРепорт

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu
16°
Fri