Забава

НИНА РАДУЛОВИЋ ШУТНУЛА МЛАДОГ ТЕНИСЕРА: Филип преварио водитељку, водио раскалашни живот, а онда је 100.000 евра пукао за ОВО…

Иако је донедавно њихова веза важила са идиличну и звук свадбених звона био на помолу, водитељка Нина Радуловић и тенисер Филип Крајиновић су пре неколико дана наводно ставили тачку на своју љубав.

Међутим, веза тог пара је неко време пре раскида била озбиљно пољуљана, а главни разлог за крах је Крајиновићев раскалашни начин живота у последњих пола године. Извор близак водитељки потврдио је наша сазнања.

ИСПОВЕСТ ВЕРЕНИКА ВОЈНЕ БОЛНИЧАРКЕ КОЈА СЕ УБИЛА: Кад бих само знао зашто. То ће ме прогонити цео живот!

„Нина је пре само два месеца оставила Филипа први пут. Како никада није причала да постоје проблеми у њиховом односу, били смо баш изненађени. Тада је било јасно да веза полако пуца и да она не може да поднесе да буде са неким ко је толико другачији од ње. Знали смо да јој смета то што излази и до зоре се проводи са друштвом, али мислили смо да је то пролазна фаза“, каже извор и открива да је Крајиновић био неверан.

МАЈКА ПРИПАДНИЦЕ ВОЈСКЕ СРБИЈЕ КОЈА СЕ УБИЛА: Моја ћерка није имала разлога да дигне руку на себе! Како је могуће, да два пута нанесе себи смртоносне повреде?

„Неколико пута му је налазила поруке сумњиве садржине, за које је увек имао оправдање. Када се уморила од свега, оставила га је први пут. Недељу дана после раскида Филип је успео да је врати и обећао је да ће променити то што јој смета. Могла је да зна да од тога неће бити ништа“, прича извор близак пару и наводи да промена коју је тенисер обећао својој девојци није потрајала дуже од неколико дана.

(ВИДЕО) СНИМАК ПИЈАНОГ ПРОФЕСОРА ШОКИРАО СРБИЈУ: А ево која се језива прича крије иза тога!

„Иако је тих неколико дана био пажљивији и посветио јој се потпуно, убрзо се наставило све по старом. Тада су уследиле још горе свађе. Филип је почео да криви Нину што превише ради и вадио се да је њен посао разлог због којег не проводе довољно времена заједно. С друге стране, он јој се стално правдао када га нема како има спортске обавезе, а за то време је био са друштвом и неким девојкама. Када је то сазнала, плакала је данима. Филипа је гледала као нову шансу за љубав, а њен син га воли много и навикао се на њега. Због тога јој је тешко пало што јој се веза распада пред очима, а онај којем је допустила да буде део њеног живота је прави будалом месецима“, прича извор.

(ВИДЕО) Трамп покушао да ухвати Меланију за руку, њену реакцију тешко је и гледати

Филипови изласци нису једини разлог због којег је Нина одлучила да је раскид најбоље решење. То што је недавно купио скупоцени аутомобил без њеног знања само је убрзало ствар.

ШОК ИСПОВЕСТ ОМИЉЕНОГ БЕОГРАДСКОГ КОНОБАРА: Пијане госте терамо цевима од 2 цола, жене су ГОРИ ПИЈАНЦИ, а онда одговара на питање свих питања: Да ли келнери гостима ПЉУЈУ У ПИЋЕ!

„Крај је уследио дан после његове куповине прескупог аутомобила. Она је таква да не воли да расипа новац, а аутомобил му апсолутно није био потребан. Када је Филип купио још један аутомобил, који је коштао више од 100.000 евра, коначно је дошло до тачке пуцања. Погодило ју је што јој је рекао да нема права да се меша у његове одлуке. Тада га је оставила и већ пет-шест дана се уопште не чују“, завршава извор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ТУРИСТИ ИЗ СРБИЈЕ, ЗБОГ ОВИХ 5 СТВАРИ МОГУ ДА ВАС ВРАТЕ СА ГРАНИЦЕ: Креће сезона годишњих, а због ових папира одмор може и да вам преседне

ОВА СРПСКА ПОЛИТИЧАРКА ОБЈАСНИЛА КАКО СЕ БОРИТИ ПРОТИВ АНТИСРПСКИХ НВО!

ВУЧИЋ: Нико ме неће отерати из Ниша, поготово не лопови и нерадници

ДАЧИЋ: ЕУ болује од тешке болести, можда је излечива….

ДОДИК: Брисел наштимован само да осуђује Србију и Републику Српску

Извор: Ало/Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
21°
Fri
23°
Sat
26°
Sun
22°
Mon