Србија Хроника

НИКО НЕ МОЖЕ ДА МУ СТАНЕ НА ПУТ Малолетни пироман из Новог Сада спалио бескућника, рушио гробља, а сада је поново побегао из дома И НАПРАВИО ХАОС

Дечак А. К. (15), који је осумњичен да је претходних дана запалио четири аутомобила у Новом Саду, исти је малолетник који је учествовао у спаљивању Драгутина Тодорчевића и уништавању јеврејског гробља, сазнаје "Блиц".

ТРАГЕДИЈА ОД КОЈЕ СЕ СЛАВНИ ФУДБАЛЕР НИКАД НИЈЕ ОПОРАВИО: Супруга Предрага Мијатовића открила детаље о његовом преминулом сину Андреју

Приватна архива

Како сазнајемо, ради се о истом дечаку који је пре неколико недеља побегао из Дома за децу и омладину без родитељског старања у Панчеву. Он је осумњичен да је учествовао у рушењу 47 споменика на Јеврејском гробљу у том граду. Такође, А. К. је прошле године у ноћи између 12. и 13. децембра шетао са двојицом другара Новим Садом, а један од њих С. Н. те ноћи запалио је бескућника Драгутина Тодорчевића који је преминуо од опекотина, док је А. К. био у његовом друштву.

(ВИДЕО) У ЊЕГА ЈЕ АРКАН ГЛЕДАО КАО У БОГА: Док је он свирао Цеца му је држала микрофон, а Жељко без даха слушао!

Како открива наш извор, ово није први пут да петнаестогодишњак пали возила.

– Само прошле године сумњичен је за паљење три аутомобила у Новом Саду. Сада је поново побегао из дома из ког бежи врло често и одмах је почео да пали аутомобиле. Запалио је два аутомобила, а при једном паљењу ватра је захватила још двоје паркираних кола – каже наш извор.

Како сазнајемо, полиција ради на откривању пиромана који је запалио аутомобил њиховог колеге пре три дана на новосадском Булевару Европе. За сада није искључено да је и то дело младог пиромана, али случај није до краја расветљен.

СРБИН КРВНИЧКИ МУЧЕН И ОПЉАЧКАН! Невиђен терор у околини Косова Поља!

Подсетимо, А. К. је ухваћен пре две недеље на новосадској Железничкој станици, а полиција га је тада означила као једног од одговорних за вандализам на јеврејском гробљу у Панчеву.

Он је одмах превезен назад у дом у Панчеву из ког је поново побегао и почео да пали кола.

Проблематични малолетник смештен је у дому након што је побегао из хранитељске породице.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Стефановић: Предузете све мере безбедности за Нову годину

ПОВЕЋАВАЈУ ИМ СТАНДАРД: Војници ће „добити нове чизме“, а како ће бити наоружани?

РУСИ РАДО ИДУ У ВОЈНИКЕ: Откривамо у чему је тајна популарности руске армије!

Извор: blic.rs

Оставите коментар