Србија Хроника

НИЈЕ ВОЛЕО ДРОГУ, ЗАТО САМ ГА И ЗАВОЛЕЛА! ТЕ НОЋИ СМО БИЛИ ЗАЈЕДНО, А ОНДА ЈЕ ОН КРЕНУО НА СПЛАВ… Потресна исповест девојке Јована Пауновића (17) који је умро од ДРОГЕ

Седамнаестогодишњи Јован Пауновић преминуо је од превелике дозе наркотика, непосредно после свог 17 рођендана. Средњошколац и спортиста никада није пробао наркотике, до кобне вечери, на једном сплаву код Бранковог моста. Излазак у град и ноћни провод са друштвом био је кобан. Исте вечери Јован је умро.

ОТКРИВАМО КОЈА ЈЕ ШЕСТА ПО РЕДУ ДРЖАВА ПОВУКЛА НЕЗАВИСНОСТ ТЗВ. КОСОВА!

– Сви су га волели, не постоји неко ко би за њега рекао нешто лоше.

Био је добар друг, увек насмејан, никад није био сам, каже Лазар, један од његових пријатеља.

Јованова девојка Андреа, опхрвана сузама и тугом, још не може да верује да га нема.

– Волео је да излази, да се дружи, да тренира. Баш због тога сам се заљубила у њега. Никад није имао жељу за дрогом. Те вечери смо заједно отишли на рођендан код школске другарице. После тога ми је рекао да иде са другом на сплав, и да ће ми се јавити. Али, више ми се није јавио, рекла је несрећна девојчица у емисији Експлозив ТВ Прва.

Јованов теча, потресен због дечакове смрти, каже да се целој породици, која је пре четири године у саобраћајној несречи изгубила и оца и супруга, за једну ноћ живот потпуно окренуо.

– Јован је био сјајно дете, спортиста, који је тренирао одбојку, учио, маштао да постане адвокат. Када су ми јавили шта се десило, прво сам мислио да је у питању саобраћјна несрећа. Када смо отишли на ВМА, тражио сам да видим Јована, а доктори су ми одмах саопштили да је унео у себе превелику дозу екстазија. Докторка ми је рекла да у својој каријери није видела да је неко унео толику количину екстазија, и да је Јован у свом телу имао пет пута већу дозу од смртоносне. Ја сам остао у шоку, прича Небојша Гујанчић, Јованов теча.

Она каже да му се Јованов другар, с којим је био на сплаву, касније јавио, и да му је испричао да су им, чим су тамо дошли, пришле две девојке, које су им продале две таблете екстазија за 1000 динара.

Породица сумња и да се није случајно догодило да Јован унесе огромну количину таблета, јер је код себе имао 15.000 динара, од прославе свог рођендана. Они претпостављају да су га наговорили да потроши сав новац.

– Доктори са ВМА су ми рекли да није битно колико је таблета узео, јер већ после две отупе рецептори у мозгу. Он више није ни знао колико је узимао. Сумњамо да су му давали свашта када су видели да има толико новца код себе. Чак и да су му дали неке сличице, односно ЛСД, прича Јованов теча, који каже да су му доктори рекли да је Јован добио топлотни удар, и да му је у болници лекарка рекла да му је глава била толико врућа да је могло да се испржи јаје.

(ВИДЕО) МАРАДОНА НЕ ПРЕСТАЈЕ ДА ШОКИРА ЈАВНОСТ! Ухваћен како користи дрогу на Мундијалу? ШТА ЈЕ ТО У РУКАМА ФУДБАЛСКОГ АСА?

После свега, Јовану је позлило око пола 3 ујутро, а обезбеђење га је изнело напоље и спустило на травњак. Случајни пролзаници су покушали да му помогну, али је за њега било касно.

– О свему смо обавестили полицију. Очекујемо да ће правосуђе урадити свој посао. Макар да би неко друго дете било заштићено, да не прође као Јован, каже на крају Јованов теча.

Извор:kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu