Патријарх Иринеј (Фото: Јутјуб)
Политика Србија

НИЈЕ НДХ САМО ЈАСЕНОВАЦ: ЗАШТО СУ НАПАЛИ ПАТРИЈАРХА!

Јел вас кољу и бацају у јаме? Јок? Не ваде вам очи? Не, а? А, набијање на колац, ништа? Па, ћутите, шта се онда буните, како вас није срамота – отприлике овако изгледа унисона реакција другосрбијанске елите, силно љуте, што је патријарх Иринеј упоредио ситуацију у Црној Гори са у оном НДХ. Још, у истом том заносу, примећују, какав је то начин да први човек СПЦ, дакле духовни пастир верујућих, коментарише ситуацију у којој се верујући налазе у Црној Гори и одакле му право на такав безобразлук?

ГОРДАНА ЈЕ СЛЕТЕЛА У БЕОГРАД, СЕКУНДУ КАСНИЈЕ БИЛА ЈЕ УХАПШЕНА: Када је чула разлог, ЗАНЕМЕЛА ЈЕ!

Истина, имајући у виду досадашња искуства, ако ми Милова политичка олигархија и почела ствари да решава камом, вероватно би исти гласоговорници друге Србије, у први мах закључили да су наши сународници то тамо сами заслужили, а већ после пар година ишли да би се извињавају онима који су каму држали, у име оних који су под камом завршили.

(ВИДЕО) УБИСТВО КОЈЕ ЈЕ РАЗОРИЛО БАЛКАН Девојку тукли, везали, преклали, па бацили низ литицу, а две године касније О СВЕМУ ПРИЧАЈУ У КАМЕРУ!

Јасно је да су ови комунистички потомци и комесари данашњице пропустили који час реалне, а убележили које присуство више на часовима кумровачке историје, али их баш зато и баш овде, па и баш сада, ваља подсетити да НДХ нису само Јасеновац и Стара Градишка, ако се уопште слажу да су ови логори постојали и да је у њима, ето, пострадао и који Србин.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) КАМЕРЕ СНИМИЛЕ ЛИКВИДАЦИЈУ УСРЕД КАФИЋА: Руски кум славио излазак из затвора кад му је пришао маскирани нападач

Да не дужимо, у Црној Гори је ћирилица прогоњена, сатанизована и практично забрањена. На сваком кораку, у сваком облику. Форсирање нашег писма, равна се са стављањем жуте траке око руке. У Црној Гори се ради на томе да се што мање људи изјашњавају као Срби, да што мање људи говори српски и да што мање људи има било какве везе са било чиме што има префикс српски. Систематски, деценију уназад.

АКО ГА ПУСТЕ ИЗ ЛУДНИЦЕ, СВЕ ЋЕ НАС ПОУБИЈАТИ! Годишњица језивог масакра, ЈАБУКОВАЦ И ДАЉЕ КРВАРИ након злочина, МЕШТАНИ У СТРАХУ!

У Црној Гори се та СПЦ бесомучно напада на сваком кораку, фанатици под заштитом полиције насрћу на Амфилохија, пропаганда је отворено усмерена против верника и црквених званичника, а истовремено се форсира отимање имовине и културних блага од СПЦ, укључујући и светиње попут Острога. Паралелно се формира удбашка ЦПЦ (Црногорска православна црква) која ужива све благодети. Овај став не заступа само ДПС, већ и добар део опозиционих, шатро грађанских и још више шатро умерених снага, као што су Демократе Црне Горе или УРА.

Ламброс: Нађите ми неку српкињу која је искористила сопствену несрећу као „Мајке Сребренице“

У Црној Гори посла за Србе нема у државном апарату, у судству, у школству. У Црној Гори се Свети Сава прогања из лектира, а Његош цензурише и изврће, избацује се све српско из њега, узима му се душа. У Црној Гори се деца прогоне јер форсирају ћирилицу. У Црној Гори је забрањен српски барјак, док се албански вијори са сваке куће у крајевима где живе припадници тог народа.
У Црној Гори је званична химна она коју је преправио њихов усташа, Секула Дрљевић. У Црној Гори се дижу споменици нацистима. У Црној Гори високи државници говоре како су „Срби велика опасност“. У Црној Гори се гасе српски медији.
>ЖАБАЦ ПРОГОВОРИО О УБИЈЕНОМ ВОЂИ СУРЧИНСКОГ КЛАНА: Гоца је Шијана УХВАТИЛА С КОМШИНИЦОМ, избацио је на УЛИЦУ са 2 деце, а она је 40.000 марака дала за кућу! Божиновска није МОГЛА ДА ЋУТИ…

У Црној Гори је неписани закон, везан за Србе: трећину прекрстити, трећину у потенцијалу протерати (јер се на сваку опаску чује „идите у вашу Србију), а све три трећине обесправити и маргинализовати. Истина, недостаје онај део са „побити“. За сада.

(ВИДЕО/ФОТО) НЕВРЕМЕ НАД СРБИЈОМ: Бујица кроз Крагујевац, у Ваљеву ванредна ситуација, у Београду пљускови!

То, међутим, не чини никакву разлику у односу на НДХ – јер је озлоглашена усташка кама била само најексплицитније оружје те идеологије. Њено одсуство једина је разлика. Присуство свих других елемената, уопште није спорно.
Знају то добро и другосрбијанци, нису они неупућени у ситуацију. Није њима криво што је тако у Црној Гори – криво им је што није тако и у Србији.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Смрт ове животиње је катастрофа

ТРАЖЕ ПОЛИТИЧКУ АЛИМЕНТАЦИЈУ: Бивши СНС ударници праве антиСНС коалицију из сујете!

НАЈВАЖНИЈИ АМЕРИЧКИ САВЕЗНИКА НЕ ПРИЗНАЈЕ КОСОВО: Израелско „НЕ“ ПРИШТИНИ има специфичну тежину, ПОКАЗУЈЕ ДА СРБИЈА ИМА САВЕЗНИКЕ!

(ВИДЕО) АМЕРИ СПРЕМНИ ЗА НАПАД НА ИРАН: Нуклеарни објекти на мети већ у августу, РУСИЈА ПОКУШАВА ДА СПРЕЧИ КАТАСТРОФУ!
Извор: Tomo Lovreković

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
4°
13°
Tue
12°
Wed
10°
Thu
9°
Fri