Pixabay
Србија Хроника

НЕЗАПАМЋЕНО НАСИЉЕ У БЕОГРАДСКОЈ ОСНОВНОЈ ШКОЛИ: Друг му опсовао мајку, а овај зграбио НОЖ!

Дечак се латио хладног оружја након што му је друг опсовао мајку. На срећу, остали ученици и наставница су брзо одреаговали и спречили да дође до несреће.

Ученик осмог разреда ОШ „Дринка Павловић“ у Београду потегао је у петак нож на свог вршњака у школском дворишту, сазнаје Курир.

Понедељак доноси чисто зло грађанима Србије: Нагла промена температуре, а то значи само једно!

Нападача је разбеснело то што му је друг опсовао мајку, па се бесан латио хладног оружја. На сву срећу, остала деца су брзо одреаговала и спречила га у намери да повреди вршањака. У близини је била и наставница, која је притрчала, а одмах је обавештена и полиција. Како сазнајемо, у питању је малолетник коме ово није први пут да прави проблеме и изазива инциденте.

– Ученик је веома осетљив на мајку. Иначе, мајка и он су под надзором центра за социјални рад и прети му да ће бити одвојен од мајке. Та псовка га је погодила и посегао је за ножем. Сумња се да је дечак зашао и у неке опасне воде, прилично ружне, а и он и мајка су више пута пријављивани полицији. Једно дете је већ одузето од мајке – каже наш извор.

(ФОТО) СРБИЈА ЈЕ ЗГРОЖЕНА! Неко је полио недужну животињу ФАРБОМ па се похвалио на Фејсбуку, а коментари испод слике су још СРАМОТНИЈИ

Јоле Булатовић, директор ОШ „Дринка Павловић“, каже за Курир да је дечак запретио да ће напасти ножем другог ученика, али да је то, срећом, спречено.

– Ученик осмог разреда је претио да ће напасти вршњака ножем, имао је код себе нож, али га није напао. Колегиница и деца су реаговали на време и спречили га. Нападнути дечак је вређао мајку овом другом, и то врло примитивно, након чега је други дечак узео нож у руку. Деца су одмах то видела и једна девојчица га је зауставила и рекла му да се смири, онда се он примирио и оставио нож. Све се десило у пет минута. Школа је одмах обавестила полицију, центар за социјални рад и све службе, школску управу и тужилаштво – објашњава Булатовић.

ТУГА У ПРИШТИНИ ЗА ЗАДУШНИЦЕ: Срби нису могли да пронађу гробове својих најмилијих

Он наводи да је реч од дечаку који проблематичан, дешавало се да на часу запали цигарету, диже ноге на школску клупу… Њему је већ изречена јединица из владања и укор наставничког већа.
– Школа је неколико пута дечака и његову мајку пријављивала надлежном тужилаштву. Сада тужилаштво треба да одреагује брзо и ефикасно, то би нама у школи било од највеће помоћи, али бојим се да до тога неће доћи. Да је прва два пута дошло до њихове реакције, не би се ово дешавало. Школа је предузела све своје мере, сада треба да одреагује та спољашња мрежа заштите – истиче Булатовић и закључује да ни разговори с мајком поменутог ученика нису били од помоћи.

(ВИДЕО) Јерусалим у паници: Три библијска предсказања о крају света остварила се једно за другим. Змија је била последња

Чињенице

14 одсто ученика жели да набави ватрено оружје
2 одсто већ има неко ватрено оружје
7 одсто ђака поседује хладно оружје
12 одсто деце жели да набави неко хладно оружје
*Извор: Истраживачки центар за одбрану и безбедност

Мајка не реагује
Не осуђује понашање свог сина

(ВИДЕО) ДОК МИ ТРАЖИМО ВАНЗЕМАЉЦЕ, ОНИ СУ ПРОНАШЛИ НАС: Мистериозни астероид послала друга цивилизација како би нас посматрали тврде астрономи!

Како сазнајемо, мајци проблематичног дечака прво дете је одузео центар за социјални рад.

– Једна тужна прича, мајка не ради, социјални је случај, а поред свега и пије. Једноставно не реагује и ниједном није осудила понашање свог детета – каже наш извор.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Вучић најављује смене: Нисам задовољан, одговараће

ЈЕРЕМИЋ ДОБИО 200.000 ДОЛАРА ИЗ МОНГОЛИЈЕ: Паре стигле од фантомске фирме из Улан Батора!

ШТА СВЕ МОЖЕ МОЋНИ ИКС-НОЖ Најсавременији апарат коначно и у Србији, ефикасно уништава тумор, а лечење је БЕСПЛАТНО

ОГЛАСИО СЕ ДЕДА ЈЕЛЕНЕ ЂОКОВИЋ ПРВИ ПУТ ПОСЛЕ ОТМИЦЕ: Ево чега се плаши након ужаса који га задесио

(ВИДЕО) ТРСТ ПОД ОПСАДОМ ПОЛИЦИЈЕ: Неофашисти и антифашисти на пар стотина метара раздаљине

(ФОТО) ЈЕЗИВЕ СЛИКЕ ИЗ СРБИЈЕ! ПОМОР ЖИВОТИЊА ЗБОГ ПШЕНИЦЕ? Грађани у страху питају шта чека људе?

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu