MUP
Србија Хроника

НЕЗАПАМЋЕН ЗЛОЧИН ТРЕСЕ КЛАДОВО! Комшија месецима силовао двојицу дечака, а онда је тетка ухватила једног да пуши, отела му мобилни и открила ужас

Мештанин кладовског села Д.С., стар 34 године, ухапшен је због сумње да је током протекле године силовао двојицу дечака из свог села, једног старог 13 година, другог девет. Деца су због његових претњи да ће им побити целу породицу ћутала, а открило се све када је тетка тринаестогодишњака затекла како пуши дуван...

Полиција је, слушајући причу старијег дечака била згрожена гадостима које је ово дете испричало.

Петооктобарска алхемија: Вриштећу симболику захтева који опет међу Србе враћа симбиозу 5. октобра и стегнуте песнице није могуће игнорисати

– Дечак је, након што је победио страх и стид, испричао језиву причу о протеклој години свог живота. Утврђено је да се прво силовање догодило на обали Дунава, када је Д.С. одвео дете на „пецање“. Када је видео да су сами и да нема никог у близини, силоватељ је почео да милује дете по коси, да му говори како је прелеп, и покушaо је да га пољуби. Престрављени дечак се дао у бег, али га је Д.С. сустигао. Успут је дохватио неку одбачену стаклену флашу и држећи дечака за руку, другом руком је ударио флашу о камен и она се преполовила. Затим је несрећном тринестогодишњаку подметнуо сечиво под гушу, свукао га и брутално силовао. На крају му је казао како о овоме не сме ни да зуцне, иначе ће му побити целу породицу. Престрављени дечак је до сада ћутао – сазнајемо од извора блиском истрази.

СИГУРНОСНЕ КАМЕРЕ СНИМИЛЕ ХОРОР Исидора окренула леђа због јаког ветра и у тој секунди на њу је НАЛЕТЕО АУТОМОБИЛ, мештани имају две верзије ужаса

На жалост, муке овог дечака тада су тек почеле. Силоватељ је од тог дана кренуо да му шаље смс поруке. У њима му се удварао, причао како само њих двојица имају своју лепу тајну, заказивао састанке, а дечак би, бојећи се, увек одлазио и састајао се са њим где год би Д.С. пожелео.

ГЛЕДАО САМ СМРТИ У ОЧИ! Легендарни певач Предраг Живковић Тозовац проговорио ТЕШКОЈ САОБРАЋАЈНОЈ НЕСРЕЋИ!

– То је трајало око годину дана. За то време осумњичени је силовао дечака и приморавао га на орални секс. Пре око два месеца дечаку је преминуо отац, а убрзо након тога су мајка и дечак отишли код фамилије у Румунију. Тада се све открило – сазнајемо незванично.

У Румунији је тетка тринаестогодишњака затекла са упаљеном цигаретом и упитала га зашто пуши. Дечак се збунио, поцрвенео и није до одговор. Али, тетка је била упорна питајући га да ли га нешто мучи па је пропушио, али ни тада није добила одговор. Онда му је отела мобилни телефон и пронашла поруке које му је Д.С. слао. Тада су се мајка и син вратили у Србију и све пријавили полицији.

КО ЈЕ СРПСКИ ТРГОВАЦ ДИЈАМАНТИМА КОЈИ ЈЕ ИЗРЕШЕТАН У ЈОХАНЕЗБУРГУ: Михаљевић продавао крадени накит, а онда се замерио ПОГРЕШНОМ ЧОВЕКУ!

У селу кружи прича да је осумњичени снимао мобилним телефоном све сексуалне односе са дечаком, али то није потврђено.

Мајка осумњиченог Д.С. тврди како јој је син невин и како уопште не верује у све те приче. Каже да је и она у селу чула да је њен син све снимао мобилним телефоном, али да она у то не верује док не види снимак.

БОСАНСКИ КАНИБАЛ ШОКИРАО ИСКУСНЕ ПОЛИЦАЈЦЕ: Више је жалио убијеног пса него рођену мајку који је ИСКАСАПИО СЕКИРОМ

– Мој син је благо ретардиран, похађао је школу за децу ометену у развоју. Знам да он тако нешто никада не би урадио – каже ова жена.

Истрагом је утврђено да је осумњичени Д.С. месецима силовао и свог првог комшију, дечака старог девет година.

– Д.С. је и са овим дечаком имао исти сценарио. Силовао га, претио му да ће му побити породицу, слао смс поруке. Истрага је у току, а Д.С. се налази у притвору – сазнајемо незванично.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УН: Приштина није позвана, у Њујорку су приватно

Подгорица подиже споменик Јосипу Брозу Титу

ПИСМО ЗБОГ КОГА СЕ СМЕЈЕ ЦЕЛА СРБИЈА! Александар је на све начине покушавао да се учлани у странку Борка Стефановића, али…

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
24°
Tue
24°
Wed
26°
Thu
28°
Fri