Printscreen
Србија Хроника

НЕЗАПАМЋЕН СКАНДАЛ! ПРОФЕСОРКА ИЗ КАЊИЖЕ ТВРДИ: Директор ми је УДАРИО ШАМАР јер сам га питала што не ради грејање! После тога ми је рекао: НИСАМ ТЕ ЈА УДАРИО, АКО ТЕ ЈА УДАРИМ, УБИЋУ ТЕ!

Невена Стојанов (54) из Новог Кнежевца, професорка физичког васпитања, тврди да јој је Золтан Шарњаи, директор Пољопривредно-техничког средњошколског центра “Беседеш Јожеф” у Кањижи, опалио шамар нако што га је упитала зашто у фискултурној сали не ради грејање.

Инцидент се, прича професорка, догодио у уторак, око 10 и 30 сати, у кацеларији директора школе:

РЕЦИ СВОЈИМ ПРИЈАТЕЉИМА ИЗ ВАШИНГТОНА ДА СЕ НЕ ЗАЈЕБ.ВАЈУ СА МНОМ! Кога је Милошевић ГАЂАО У ГЛАВУ, ко се уплашио да га Слоба не убије и ко је поручио Србима: Испустили сте прилику у Дејтону, САД ЋЕ ВАС УДАРИТИ!

-Инсистирала сам да ми објасни зашто нема грејања кад ја треба да одржим час. Интересантно је да је грејања било док је колега пре мене имао часове. Директор Шарњаи рекао ми је да изађем из канцеларије и додао да нема времена. Онда је пришао и одгурнуо ме. Позвао је правницу школе у канцеларију, али ја ни тада нисам хтела да изађем. Захтевала сам појашњење. Уместо одговара, добила сам шамар и шокирана кренула до зборнице – описује за Курир професорка Стојанов непријатност која јој се десило.

Додаје да ту понижењу није био крај:

НОВА ШИПТАРСКА ПРОВОКАЦИЈА! Хоџај: Таксе на српске производе биће 100 одсто!

-Директор ме је пратио, а ја нисам могла да оћутим: “Зашто си ми опалио шамар?”.

Поновила сам му питање небројено пута. Добро сам упамтила његов одговор:

“Нисам те ја ударио. Ако те ја ударим, убићу те”- рекао је директор.

“Мој отац ме никад није ударио, ко си ти да ме шамараш”- рекла сам му огорчено и случај пријавила полицији- испричала је видно узрујана професорка Стојанов и наставила:

АПОКАЛИПТИЧНЕ ФОТОГРАФИЈЕ Будва и Херцег нестају под водом, бујица носи све пред собом, продире у станове, цепају се делови зграда!

-Сада сам на седмодневној поштеди, након што сам била код лекара. Спремна сам да одем до министра просвете, премијерке и председника државе. Иако најстарији професор физичког васпитања у школи, 2014. проглашена сам технолошким вишком. Три године била сам ван просвете, а онда ме је директор Шарњаи лане позвао, након што је један колега отишао из школе. Ни слутила нисам шта ће ми се десити- огорчена је Стојанов, која је у просвети скоро три деценије.

ОДГОВОР ТЗВ. КОСОВА: Захтев за увођење санкција Србији

Са друге стране, директор Золтан Шарњаи, потврђује да су 20. новембра нарушена правила понашања у овој образовној установи. У школи су сви уздржани, па и директор који је оптужен да је виновник инцидента:

(ВИДЕО) ТУРИСТА ПОСЕТИО ЗАБРАЊЕНО ОСТРВО: Није се обазирао на упозорења и то је платио главом

– Детаље до завршетка истраге не можемо да саопштимо, али радимо на томе да се што пре разјасне све околности овог догађаја- кратко је поручио директор Шарњаи и додао да су предузете радње које у оваквим ситуацијама закон налаже. У полицији потврђују да им је случај пријављен и да је рад у току.

(ВИДЕО) ДИЛЕРИ ПАДАЛИ КАО КРУШКЕ, ПОГЛЕДАЈТЕ КАКО ХАПСИ СРПСКА ПОЛИЦИЈА: Хероин крили у гепеку поред прве помоћи!

У немилости након ученичке крађе

Током марта ове године, у школи се догодила крађа. У мушкој свлачионици је нестао новац, а ученици су мобилним телефоном снимили крађу и мени послали снимак. О томе сам упознала колегу који им је разредни старешина, али нико није реаговао. Након неког времена, на истистирање родитеља, полији сам пријавила крађу. Тада је у школи кренула моја агонија. Директор је почео да ми скида са плате. Нисам се бунила. Случај је завршио на суду, а одговорни ученици школе су процесуирани. Сигурна сам да ми директор није опростио што сам крађу пријавила полицији- каже Стојанов.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ФОТО) ЦЕЛА СРБИЈА ПРИЧА О ИЖИВЉАВАЊУ МИЛЕ ПАВЛОВИЋ НАД СТУДЕНТИМА, А НА СЕДНИЦИ СЕНАТА НИ РЕЧИ! И даље ће их обарати на питању који бенд је свирао на Копаонику 1980. када је био велики земљотрес!

Кремљ: Снажан притисак да руски генерал не буде изабран за шефа Интерпола

„НЕ МОГУ ДА ЗАБОРАВИМ 23 ДАНА ЗАТВОРА“ Исповест Саре Видак два месеца откад се након ПАКЛА У ЦРНОЈ ГОРИ вратила нормалном животу

РАЗВЕЛА СЕ ОД ЈЕДНОГ, А ДРУГИ МУЖ ЈОЈ ЈЕ НАПРАВИО ПАКАО ОД ЖИВОТА: Мина је после свега пронашла ЉУБАВ, а ево ко је он!

Курир

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Mon
29°
Tue
29°
Wed
29°
Thu