Политика Србија

Невиђени политички трансфер у Гаџином Хану: Целокупни одбор ОВЕ СТРАНКЕ прешао у СНС!

На конференцији за новинаре одржаној у Нишу саопштено је да је читав одбор странке у Гаџином Хану одлуку донео једногласно. Српској напредној странци у Гаџином Хану приступило је целокупно руководство и сви чланови Општинског одбора Демократске странке Србије.

„Тројански коњ“ косовских Албанаца у преговорима са Београдом

На конференцији за новинаре одржаној у Нишу члан Извршног одбора ДСС, главног одбора те странке и председник Општинског одбора ДСС Гаџин Хан, Драган Мијалковић, саопштио је да је одбор те странке у Гаџином Хану одлуку донео једногласно.

– Руководећи се оним што је до сада председник Србије Александар Вучић учинио и чини за промену угледа наше земље у свету, као и због залагања за наш народ, а посебно за нас који живимо у пет округа јужне Србије, све своје капацитете придружујемо нашим колегама из Српске напредне странке како бисмо уједињени брже и лакше помогли нашој општини и нашем округу – рекао је Мијалковић.

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА! Блокиран дијалог Београда И Приштине! Међународна заједница мора одмах да реагује!

Горан Стоиљковић, члан Главног одбора Српске напредне странке и председник Општинског одбора СНС Гаџин Хан, истакао је да ће у наредном периоду заједничка идеја водиља бити рад на оживљавању Заплања, како би младе задржали да остану на селу и у Гаџином Хану.

ЕУ припрема наставак дијалога Београда и Приштине

– Све нас у Српској напредној странци у Општини Гаџин Хан обрадовала је одлука руководства и целокупног чланства ОО ДСС Гаџин Хан о приступњу Српској напредној странци и стварању јединственог тима у Заплању. То је доказ да наш председник Александар Вучић и Српска напредна странка, као највећа и најјача странка у Србији воде исправну политику, политику просперитета Србије и напретка сваког њеног дела, укључујући и југоисток Србије – изјавио је Стоиљковић.

Шиптари се заиграли! ЕУ тражи да Приштина хитно објасни повећање пореза и да опозове ту меру!

Преласком чланства ДСС-а, СНС у Гаџином Хану добио је помоћника председника Општине, два члана Већа, четири одборника, директора Дома здравља и председнике појединих наџорних и управних одбора у Гаџином Хану. Српска напредна странка је на власти у Гаџином Хану од 2015. године.

(ВИДЕО) НЕБО СЕ ОТВОРИЛО! ГООООООЛ! Ливерпул је на коленима, Звезда води 2:0!

(ВИДЕО) Највећа победа Звезде после Барија: Вицешампион Европе на коленима!

СТРАВИЧНИ ДЕТАЉИ СИЛОВАЊА ДЕЧАКА У КЛАДОВУ! Злостављали га у бункеру на Дунаву, НИКО НИЈЕ ЧУО ЊЕГОВЕ ВАПАЈЕ ЗА ПОМОЋ!

МИЛОШЕВИЋ ГРЕШКОМ ДОБИО ТУЂИ ОБРОК, А ОНДА ЈЕ НАСТАЛА ПАНИКА МЕЂУ ЧУВАРИМА! Слоба у судници питао за овај инцидент, НАСТАО МУК, одмах му ИСКЉУЧИЛИ МИКРОФОН

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Криза Медитерана: Може ли у Егејском мору у року од три сата да плане рат

(ВИДЕО) ПОЛИЦИЈА ИДЕНТИФИКОВАЛА МАНИЈАКА КОЈИ ЈЕ НАПАО ДЕВОЈКЕ У РАДЊИ БРЗЕ ХРАНЕ: Улетео из чиста мира и песницама почео да ударао две Подгоричанке, а онда је настао хаос!

СПЦ ИЗНЕЛА СТАВ О СПОРАЗУМУ ВАРТОЛОМЕЈА И ПОРОШЕНКА: Како анатемисани расколник може да буде митрополит?

(ФОТО) КАД СЕ БЕБЕ СМЕШЕ У СНУ, ОНДА ГОВОРЕ С АНЂЕЛИМА Он је погинуо месец дана пре рођења ћерке, а сада због ове фотографије плачу милиони

У читанкама у Црној Гори уместо Змаја, Шантића и Матије – Туна, Панџо и Рахмани

АМЕРИ У НЕВЕРИЦИ, ПУТИН ПРАВИ БАЗУ НА МЕСЕЦУ: Вест да Русија осваја земљин сателит ПОТВРДИО ДИМИТРИЈ РОГОЗИН!

Република

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
25°
25°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
30°
Thu