Друштво Србија

НЕВЕРОВАТНО: Деда иде у затвор јер је ошамарио бахату унуку

Месец и по дана од феминистичких измена кривичног законодавства у Србији, судови широм Србије изричу ненормалне пресуде у којим кажњавају васпитне мере одраслих према малолетницима и полне радње супружника.

Најновији резултати феминистичких измена кривичног законодавства у Србији звуче невероватно. Времешни грађанин А.Д. од 78 година осуђен је на 8 месеци робије, уз условну казну од 2 године затвора, зато што је васпитно ошамарио четрнаестогодишњу унуку која се касно вратила из ,,провода“ са другарицама. На његов покушај да је усмено укори, она је бахато одбрусила што је старца натерало да јој удари васпитни шамар. Суду је, међутим, ово било довољно да утврди да се догодило ,,насиље“ и да старца стрпа у затвор са криминалцима.

Други случај се тиче извесног Београђанина П.П. од 65 година који чека изрицање пресуде јер је своју неколико година млађу супругу, како тужилац наводи, ,,терао да води љубав са њим“. Дотични пар је у браку већ десет година, али то није спречило ,,угњетену“ супругу да оптужи свог мужа за ,,повреду достојанства“.

Све ово би можда било смешно да се дешава на филму или у некој удаљеној држави. Међутим, поставља се оправдано питање каква то држава Србија у ствари постаје ако кажњава своје седе главе када покушавају да науче свој подмладак моралу? Каква то земља гази достојанство старца забринутог због недоличног понашања своје унуке смештајући га у затвор са убицама, мафијашима и силоватељима? Је ли у очима српских судова његово достојанство мање повређено од достојанства жене којој је муж, гле чуда, тражио да воде љубав? Може ли се уопште говорити о достојанству у земљи у којој је васпитање очигледно постало законом забрањено?

Извор: Говори Србија

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

КАТАСТРОФА: Црногорски тајкун преузео ,,Енергопројект“

Убице, пљачкаши и терористи: ОВО СУ ,,ЖРТВЕ ГЕНОЦИДА У СРЕБРЕНИЦИ“

ЗА РОБИЈУ: Чанков историчар из Новог Сада шири мржњу према Србима у Црној Гори! (ВИДЕО)

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
25°
Sun
25°
Mon
26°
Tue
26°
Wed