Занимљивости

НЕВЕРОВАТНО Беба рођена четири године након што су јој родитељи умрли!

Пошто родитељи нису присуствовали порођају и није уставновљено порекло бебе, бака и дека су урадили ДНК тест како би утврдили да су њихова деца била родитељи овог дечака

ПРВО ПА МУШКО! Породила се Нина Јанковић, сину дала право српско име!

У Кини је рођена беба четири године након што су јој родитељи погинули у саобраћајној несрећи, јавили су кинески медији.

Муж и жена који су погинули 2013. године замрзли су ембрионе јер су се надали да ће добити дете вантелесном оплодњом.

ВУЈАДИН ЈЕ ПРЕВАРИО МИРКУ – Ево шта је она рекла и СВИМА ЗАПУШИЛА УСТА!

Дечака који је рођен у децембру на свет је донела сурогат мајка из Лаоса, али је дневни лист „Бејжинг њуз“ први пут писао о овом случају прошле недеље.

Овај лист објашњава како су родитељи покојног пара били принуђени да прођу правно минско поље, пре него што су добили дозволу да пронађу сурогат мајку.

Русија спрема одговор — одразиће се на све

У тренутку несреће ембриони су били чувани у болници у Нанџингу, замрзнути у течном азоту на температури од минус 196 степени.

Суд је дозволио родитељима преминулог пара да располажу оплођеним јајним ћелијама.

Кинески медији пишу да није постојао законски преседан који би утврдио да ли имају права да наследе замрзнуте ембрионе своје деце.

Они су на крају добили ембрионе, али врло брзо се појавио нови проблем – ембрионе је било могуће изнети из болнице само ако је постојао доказ да нека друга болница има услове да их складишти. Али због правних непрецизности када су нетрансплантирани ембиони у питању било је тешко пронаћи још једну медицинску установу која би пристала да се укључи у овај случај.

ОПРОШТАЈ МАРИЈЕ ОД СВОЈЕ ФИЛМСКЕ МАЈКЕ ЈЕЛЕНЕ: Не недостајеш ми јер си заувек ту

Пошто је сурогат мајчинство илегално у Кини, једина могућност је била да се захват обави у другој земљи.

На крају су будуће баке и деке ангажовале агенцију која нуди услуге сурогат мајчинства и одабрали су Лаос, где не постоји законско ограничење за сурогат трудноћу.

Пошто ни једна авиокомпанија није желела да прихвати мали термос са течним азотом, овај драгоцени терет је пребачен колима.

БРАНИО ДЕВОЈКУ У КАФИЋУ НА АДИ ХУЈИ, НАСИЛНИЦИ ГА УБИЛИ: Ненад је сада под земљом, а осумњичени на Тајланду чекају да случај застари! Изгледа да НИКО НЕЋЕ ОДГОВАРАТИ

У Лаосу је ембрион постављен у материцу сурогат мајке и у децембру 2017. године је рођен дечак.

Држављанство детета је такође представљао проблем, због чега није рођен у Лаосу, већ у Кини, где је мајка боравила на туристичкој визи.

ПОМПЕО: Убијена група од неколико стотина руских војника

Пошто родитељи нису присуствовали порођају и није уставновљено порекло бебе, бака и дека су урадили ДНК тест како би утврдили да су њихова деца била родитељи овог дечака и да је, дакле, Кинез.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) БРИТАНСКИ СПЕЦИЈАЛЦИ УПАЛИ У СИРИЈУ! Сиријци и Руси их у ТРЕН НЕУТРАЛИСАЛИ! Ово су сви детаљи акције

ЗАСАД НИШТА ОД АМЕРИЧКОГ НАПАДА НА СИРИЈУ: Трамп се састао са најближим сарадницима, одлучено да се настави ПРОЦЕНА СИТУАЦИЈЕ НА ТЕРЕНУ!

ОТЕТА МЛАДА! У селу Прћиловци код Алексинца МЛАТИЛИ СЕ СЕКИРАМА И ЛОПАТАМА ЗБОГ НЕВЕСТЕ!

ПОРЕД ОВИХ МАЛИШАНА ПРОЛАЗИТЕ СВАКОДНЕВНО: Само у Београду их има 2.000, њихов дом је улица, а њихове приче сламају срца

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
29°
Sat
31°
Sun
30°
Mon
27°
Tue