Регион

НЕВЕРОВАТАН покушај уласка у Хрватску, ДЕЧАК ВИСИО ИСПОД АУТОБУСА!

Дванаестогодишњи дечак, избеглица, покушао је јуче да илегално уђе на територију Хрватске, скривајући се пет сати испод аутобуса хрватског превозника који саобраћа на редовној линији Београд–Загреб, преноси "Слободна Далмација".

Експолозија у Санкт Петербургу, има повређених

Дечак се, према изјавама сведока, провукао испод аутобуса и рукама и ногама закачио за осовину, ризикујући живот пуних пет сати како би дошао до хрватске метрополе.

ШОК ОБРТ У СЛУЧАЈУ ОДУЗИМАЊА ДЕТЕТА МИЛИ АЛЕЧКОВИЋ! Дете је имало шугу, било запуштено, забрањивали су контакт са породицом?!

„Аутобус је из Београда кренуо у 11.30. Прошли смо Кутину, а негде пре Иванића смо чули јако лупање испод аутобуса. Прво слаб, а касније све јачи и јачи звук. Чим је аутобус стао, мали је сав прљав изашао између дела за точкове. Тетурао се и био је у шоку“, испричао је за Слободну Далмацију путник Анђелко Нежић који је био у аутобусу.

Из компаније „Чазматранс“ чији је аутобус, кажу да им то није први случај.

ПОТРЕСНО! УБИО ГА ОТАЦ: Мали Михаило Николић би славио пети рођендан

„Можемо потврдити да се наведени догађај догодио. Дечак је у Београду ушао испод аутобуса, обухватио је рукама и ногама осовину која спаја задње точкове и тако се држао невероватних пет сати“, наводи хрватска компанија.

Напомињу да им то није први случај покушаја илегалног уласка у Хрватску и да се слично догодило на линији између Подгорице и Дубровника.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

МОСКВА: Путин објавио СЛОГАН ЗА ИЗБОРЕ, а ево како он гласи

Претучен ученик у Врњачкој Бањи

Иза опструкције суда за злочине ОВК стоји Тачи?

ПОТРЕСНО! УБИО ГА ОТАЦ: Мали Михаило Николић би славио пети рођендан

Извор: РТС

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
28°
Tue
27°
Wed
29°
Thu
30°
Fri