INSTAGRAM
Србија Хроника

Неочекивани обрт у истрази: Дарка Лазића покушали да убију?

Иако су сулуде вожње фолк певача Дарка Лазића, које су му умало дошле главе, многи изједначавали са покушајем самоубиства, истрага коју води полиција добила је неочекивани правац! Инспектори који воде случај не искључују могућност да је неко намерно изазвао квар на певачевом аутомобилу у намери да га убије!

ЈОШ ЈЕДНА ДРЖАВА ПОВЛАЧИ ПРИЗНАЊЕ ТЗВ. КОСОВА: Велика светска сила поново уз Србију!

Пет удеса
Лазић је у последњих годину дана имао чак пет удеса, а сви су знали да пијан или дрогиран јурца аутомобилом великом брзином. Управо је ову информацију могао за „савршен злочин“ да искористи и неко од бројних људи којима се замерио.

– Бахатом вожњом Дарко је изазивао судбину и било је питање дана када ће се слупати. Полиција ипак не искључује могућност да неко, просто речено, није могао да чека. Сада се истражује да ли му је неко намерно покварио аутомобил којим се слупао у намери да му науди, знајући да због Дарковог порочног живота нико неће ни посумњати да неко други стоји иза несреће. Због тога су затражена додатна вештачења која треба да утврде да ли је неко намерно чепркао по возилу и резултати ускоро треба да стигну у тужилаштво – каже добро обавештен извор Српског телеграфа.

(ВИДЕО) ЛАЗАНСКИ: Ево који је други сценарио, када је реч о нама, могућ у вези са Косовом!

А разлога за овакву сумњу има много. Према речима нашег саговорника, инспекторима су пажњу скренуле поруке у телефону певача у којима му прете због дугова које је направио, а не враћа.

– Након несреће полицајци су пронашли Дарков телефон, који је био знатно оштећен. Због сумње да је певач користио психоактивне супстанце пре удеса, мобилни је морао да иде на вештачење. Полицајци су тада открили поруке у којима се певач дописивао са дилерима који су му набављали кокаин. Међутим, то није све. Певач је готово свакодневно добијао претеће поруке од разних људи из поџемља. Претили су му дилери, зеленаши, утеривачи, разни људи којима је дуговао новац – открива наш извор.

Због свега тога, додаје наш саговорник, инспектори су наложили додатна вештачења певачевог аутомобила како би се отклониле све сумње да је неко други укључен у ову несрећу осим самог певача.

ОПШТИНЕ ПО КОСОВСКОМ СИСТЕМУ ВИШЕ НЕ ПОСТОЈЕ! Гурешић потврдио: ОСТАВКЕ ПОДНЕЛИ СВИ ГРАДОНАЧЕЛНИЦИ са севера КИМ!

Преврнуо се на кров
Подсетимо, Дарко Лазић доживео је 23. октобра саобраћајну несрећу у Брестачу код Пећинаца. Он је, управљајући аутомобилом БМЊ З4, слетео с пута у њиву и преврнуо се на кров. Ватрогасци који су стигли једва су извукли певача из смрсканих кола и од тада се налази у болници.

Два месеца раније пуцали на њега
Само два месеца пре него што се слупао колима, Дарко Лазић је нападнут на приватном слављу у Умчарима код Гроцке. Када је почетком августа стигао на једну прославу 18. рођендана на којој је требало да пева, нападачи су га извукли из кола, почели да га туку, а затим га попрскали сузавцем и испалили два хица из пиштоља у ваздух. Његов менаџер испричао је да је напад очигледно био добро испланиран и да нема везе са домаћинима, већ да су нападачи знали Дарково кретање и направили му сачекушу. У медијима се спекулисало да су га претукли јер је за једну свадбу у Нишу узео новац, а није дошао да пева.

КФОР ЗАПОЧЕО ВЕЖБЕ НА СЕВЕРУ КиМ! Тврде да није војна активност, него да хоће да БУДУ ВИДЉИВИЈИ?!

Пријатељ: Ауто је био темпирана бомба
Фолк певач је аутомобил којим се слупао купио неколико месеци пре несреће. Његови пријатељи испричали су новинарима да је возило било „само налицкано споља“.

– Да је са Дарковим колима било све у реду, сигурно би се приликом удара активирали ваздушни јастуци и ублажили му повреде. Лазић није имао појма да је ауто био темпирана бомба. Касније се испоставило да је реч о колима која су била већ слупана, па после само налицкана – испричао је један од његових пријатеља.

НОВА ХАПШЕЊА СРБА! Шиптари привели чланове Министарства, оптужују их за муљање са ТЕСТОВИМА ЗА ВОЖЊУ!

Зеленаши претили и Ани због Дарка
Ана Севић доживела је недавно велику непријатност када су јој испред зграде у којој живи пришла тројица мушкараца за захтевом да им плати дуг Дарка Лазића од 30.000 евра или да се после Нове године исели из стана! Наводно су у питању били зеленаши из Црне Горе којима певачицин још увек актуелни супруг дугује новац већ скоро годину дана.

(ВИДЕО) ДА ЛИ ГА ПРЕПОЗНАЈЕТЕ? Прва Слагалица је емитована пре 23 године, а водио ју је овај познати ПОЛИТИЧАР!

Дрогира се девет година
Дарко Лазић је наводно почео да се дрогира пре девет година, а снимак који је пре мање од годину дана шокирао јавност на којем фолкер шмрче бели прах настао је 2011. године. Лазић никада није негирао да се дрогира, већ је констатовао да су такве ствари нормалне за данашње време.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Кремљ упозорава: Одлука о ратном стању може довести до ескалације у Донбасу

(ВИДЕО) Паника на НАТО броду због руских авиона: Не желим да изазовем трећи светски рат!

МАЛА МАША УМРЛА ОД ГЛАДИ И ХЛАДНОЋЕ: Медицинска сестра из Књажевца ухапшена због смрти бебе!

(УЖИВО/ВИДЕО) ПОЧЕО ВЕЛИКИ МИРНИ ПРОТЕСТ СРБА У СЕВЕРНОЈ МИТРОВИЦИ!

republika.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
31°
Sun
25°
Mon
29°
Tue
29°
Wed