Регион

НЕМАШТИНА ДОВЕЛА ДО ТРАГЕДИЈЕ: Ко је крив за смрт двогодишње Јелене?

Породица Маријане Богавац из Подгорице остала је без најмлађег члана –двогодишње Јелене, која је боловала од дијабетеса. Несрећно дете рођено је са том болешћу па се о њеном здрављу морало додатно водити рачуна. Самохрана мајка била је корисница социјалне помоћи од увођења накнаде за мајке са троје и више деце. Како је накнада укинута, била је у великим финансијским проблемима и није била у могућности да купује лекове детету што је, на крају довело до трагедије.

Њена помоћ зависила је од активиста Банка хране и донација људи добре воље. Нажалост то није било довољно да се избегне најгоре.

(УЗНЕМИРУЈУЋЕ ФОТОГРАФИЈЕ) ЈЕСУ И ОВО ВРАЏБИНЕ? Овo Блиц не сме да објави!

– Живели су без струје због неплаћања рачуна, запрећено им је исељавањем из подстанарског стана због дугова, кажу у Банци хране.

ХАОС У ЧАЧАНСКОМ КРАЈУ: Масовне туче због утврђивања очинства! Сваки 5. НИЈЕ ОТАЦ!

Група грађана покренула је петицију за оставку министра рада и социјалног старања Кемала Пуришића.

ПРВА ИСПОВЕСТ „ДАВЉЕНИЦЕ“ СА АДЕ ХУЈЕ: Нисам Вељина швалерка, али ОН ЈЕ ПРЕДЛОЖИО ДА КУЛИРАМО ПОРЕД РЕКЕ! У Дунав смо упали СЛУЧАЈНО!

– Услед немаштине и небриге државе, укидања јединог извора примања самохране мајке М.Б., као и лоших и тешких животних услова дечји живот је прерано угашен. За ову трагедију је одговорна држава, односно Министарство рада и социјалног старања које је ову породицу оставило без икакве заштите и помоћи, наводи се у петицији.

(ВИДЕО) АРКАН УРАДИО НЕШТО ШТО НИКО ДРУГИ ТАДА НИЈЕ СМЕО! Послао БРУТАЛНУ поруку Билу Клинтону: Никад се не свађај са Србима

Маријана Богавац је са три ћерке месецима живела у лошим условима, без струје и воде док им је храна стизала од донатора. Отац Саво, живео је и радио у иностранству.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Трамп увредио Хаити и Африку: Шта ће нам те вук…бине

(ВИДЕО) ТЕШКЕ ПЕРВЕРЗИЈЕ У ЦРТАЋИМА! Да ли је могуће да су ДЕЦИ ПРИКАЗАЛИ ОВО?!

Дума: САД планирају да дестабилизују Русију уочи избора

Извор: Новости

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
22°
Fri
20°
Sat
14°
Sun
16°
Mon