Printscreen
Европа Свет

НЕМАЧКА СТАЛА УЗ ПУТИНА И УДАРИЛА ШАМАР АМЕРИМА: Берлин одобрио изградњу гасовода „Северни ток 2“!

Компанија "Норд стрим 2" је добила све дозволе од Немачке за изградњу гасовода "Северни тока 2", чиме се Берлин директно успротивио налозима Вашингтона да се по сваку цену спречи изградња овог гасовода.

МИЛИЦА ЗАВЕТНИЦА ПОГОДИЛА ПРАВО У МЕТУ: Ево шта је рекла на Вучићево излагање о КиМ

„Компанија ‘Норд стрим 2 АГ’ добила је дозволе за изградњу и експлоатацију гасовода у немачкој посебној економској зони. Федерални ресор за пловидбу и хидроградњу издали су одобрење за изградњу 30 километара цевовода у складу са законом о рударству Немачке“, наводи се у саопштењу.

У јануару је извођач радова на пројекту „Северни ток 2“ добио одобрење за изградњу и експлоатацију морског дела „Северног тока 2“ у теритојалним водама Немачке. На овај начин, руски гасовод је добио сва потребна одобрења за почетак градње.

(ВИДЕО) У КОШУЉИ ГА ДОВУКЛИ ДО ПРЕЛАЗА, ПА ПРОТЕРАЛИ: Брутално се иживљавали, па ОВАКО изручили Марка Ђурића на Мердаре!

– Драго нам је да су сва потребне дозволе за немачки део од 85 километара добијене – рекао је менаџер компаније Јенс Ланге.

Пројекат „Северни ток 2“ подразумева изградњу два крака гасовода, чији ће укупни капацитет износити педесет пет милијарди кубних метара гаса годишње, од обале Русије, преко Балтичког мора, до Немачке.

(ФОТО) ИДЕНТИФИКОВАН ВОЂА ОТМИЦЕ МАРКА ЂУРИЋА: Ево ко стоји иза акције бруталног хапшења!

Нови цевовод требало би да буде изграђен поред „Северног тока“ и и био постављен у Балтичком мору и за то је потребна сагласност више земаља. САД су против њега.

Вашингтон се жестоко противи овом пројекту, који би требало да повеже Русију и Немачку, наводећи да ће гасовод угрозити енергетску безбедност Европе.

(ВИДЕО) НОВИ СНИМАК БРУТАЛНОГ ИЖИВЉАВАЊА: Ђурића наоружани специјалци вукли на коленима по улици!


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Данкан: Асанж је мали црв, Асанж: Боље црв него змија

Акција „заробити истину“: Хрвати би да отму од Србије доказе о злочинама усташа

Тачи: Одлука Српске листе доказује да је све било провокација Београда

ЧЕПУРИН СВЕ ОБЈАСНИО У ТРИ РЕЧЕНИЦЕ: Бахата Приштина, сагласност западних покровитеља и НЕСПОСОБНИ БРИСЕЛ!

НАПИСАО ЈЕ ПОРУКУ, ПА СИНОЋ ПУЦАО У АНУ И ОСТАВИО ЈЕ У ЛОКВИ КРВИ: Ја сам је убио! Борко… Али судбина је хтела другачије и тад је наишла комшиница Милица!

Огласио се марко Ђурић први пут након хапшења – ево шта је рекао..

Извор: Информер

Оставите коментар