Alo/Dejan Briza
Србија Хроника

НЕМА СВЕДОКА ПРОТИВ МАРЈАНОВИЋА Зоран је или био дрогиран и хипнотисан, или је невин?!

Нема сведока против удовца, али психијатри могу да га укопају

Ово је највећа претња за Србију: Генерал Диковић најавио формирање ПОСЕБНЕ ЈЕДИНИЦЕ СПЕЦИЈАЛАЦА

Кључни корак који би Зорану Марјановићу могао, евентуално, да запечати судбину иза решетака јесте процена психијатара, који утврђују да ли болује од привремене или хроничне душевне болести и да ли је у време Јелениног убиства, којим случајем, био под дејством алкохола, дроге или хипнозе!

Против Зорана Марјановића је исцрпљена листа сведока тужилаштва, али су сада на потезу његови адвокати, који могу да предлажу своје сведоке. Уколико одбрана не предложи сведоке, стартоваће тим судских вештака, који ће утврдити да ли је душевно здрав и да ли говори истину када тврди „да тужилаштво има погрешног човека“.

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) ДВЕ КУЋЕ ЗАВИЈЕНЕ У ЦРНО: Објавили на Инстаграму како јуре 200 на сат, а онда се закуцали у бетонску ограду!

– Тим утврђује да ли осумњичени, евентуално, болује од привремене или хроничне душевне болести. Неопходно је установити да ли је Зоран у време Јелениног нестанка и убиства, евентуално, био под дејством алкохола, дроге или хипнозе! Лекари ће да разјасне каква је његова способност расуђивања и да ли је у време критичног догађаја можда била смањена. Тестови ће дати одговор какво је његово краткотрајно и дуготрајно памћење, логичко закључивање и расуђивање, брзина обраде визуелних и звучних информација, што додатно може да расветли његове исказе, дате после хапшења – каже наш саговорник.

У тиму лекара, који посматрају осумњиченог, углавном су два психијатра и психолог.

(ВИДЕО) ХОРОР! ДОВЕЛИ ЛАВА И БЕБУ У ПРОГРАМ УЖИВО: Можете само да замислите како се то завршило!

Alo/Milan Ilić

– Они могу буквално сваког дана да иду у Централни затвор, тестирају Зорана и разговарају са њим, уколико процене да је то потребно за коначно решавање дилема да ли је на било који начин умешан у злочин или нешто крије. Добар и искусан стручњак може на основу само једног цртежа да открије да ли Зоран нешто прећуткује и због чега! Тиме би много тога било јасније. Добили бисмо коначно одговор да ли је Зоран заиста умешан у злочин? Уколико није, зашто онда ћути, кога се плаши и због чега је Владимир Марјановић у паници понављао „да ће му сина убити у затвору“ – наводи наш извор.

Одбрана може да предложи саслушање својих сведока, уколико процени да су њихови искази кључни и да решавају судбину удовца из Борче.

Ко су албанска браћа коју је Дачић затекао у Белој кући?!

– Сведоци који су до сада саслушани нису изнели доказ који би осумњиченог довео у везу са злочином који је потресао Србију. Они су на саслушању углавном говорили о односима између осумњиченог и његове покојне супруге, као и о Јелениним односима с осталим укућанима. Међу њима је било и мештана Борче, који су говорили о томе кога су 2. априла 2016. видели на насипу у Борчи, али нико од њих није изнео доказе који неког директно терете – каже наш саговорник упућен у истрагу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Креће одлучујућа битка против Српске — прва „жртва“ је већ одабрана

Монструм убио сина секиром и сакрио га у кући у којој живи: Тело трунуло два месеца у ходнику

Трамп: Решићемо ситуацију са Пјонгјангом „на одговарајући начин“

Генералштаб Војске Русије: Сирија потпуно ослобођена од ДАЕШ-а

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
21°
25°
Wed
26°
Thu
28°
Fri
29°
Sat