Wikimedia
Друштво Србија

НЕМА МИЛОСТИ ЗА ТАКВЕ! Лончар тражи веће казне за дилере и за произвођаче дроге!

Комисија за борбу против дроге у школама предложиће Министарству правде да се пооштре казне за све оне који производе и дилују наркотике, а председник Комисије и министар здравља Златибор Лончар каже да нема оправдања и олакшавајућих околности за дилере и произвођаче дроге, због чега је неопходна ревизија Кривичног закона.

ПОДЛИ ШИПТАРСКИ ПЛАН! Одборници у јужној Косовској Митровици подносе захтев за отимање српског дела града!

– Имамо захтеве да се продаја дроге малолетном детету третира као покушај убиства – рекао је Лончар после данашење седнице Комисије и додао да ће о томе бити покренута широка друштвена расправа.

Како каже, важно је да свако ко помисли да производи дрогу зна да ће завршити на дугогодишњој робији.

ОВО ЈЕ ОТАЦ МОНСТРУМ КОЈИ ЈЕ УБИО БЕБУ У ЗЕМУНУ! Мушкарац коме нико не зна право име пресудио својој ћеркици од 5 месеци!

На данашњој седници Комисије донета је одлука да болнице које лече зависнике одвоје део капацитета за лечења наркоманије код млађих од 18 година.

Лоначар каже да ће бити урађен и Правилник којим се јасно прецизира шта свака школа мора да уради уколико постоји сумња да се појавила дрога и да је неко од ученика користи.

ТАЧИ У САД ДОБИО КРИЛА: Нема споразума без реципрочног признавања Косова и Србије!

У школама у Србији већ су почела предавања и радионице за ђаке и родитеље, а највеће интересовање било је у Београду.

Министар омладине и спорта Вања Удовичић рекао је да је неопходна подршка целог друштва како би се одупрли дрогама које су постале све доступније.

Кијев саопштио зашто је послао ратне бродове у Керчки мореуз

– Желимо више да укључимо Канцеларије за младе, да млади подстичу своје вршњаке и говоре колико је дрога штетна – рекао је министар.

Удовичић је навео да су се у кампању против дроге већ укључили многи спортисти, да сви желе да помогну и пошаљу јасну поруку да не желе наркотике на улицама и у школи.

Доктор Светислав Митровић, који ради у Дневној болници за болести зависности Института за ментално здравље, каже да се овој установи свакодневно јављају за помоћ млади који користе различите дроге, али и њихови родитељи.

МА, ВАЖИ! Тзв. косовска влада тврди да повећани порез није против Срба, него…

– Све је више младих који злоупотребљавају различите дроге, комбинују више супстанци и тај проблем је из дана у дан све сложенији. Родитељи су у све већем очајању и у настојању да помогу својој деци обраћају се нама – каже Митровић.

Он није могао да каже колико данас младих користи дрогу, али је нагласио да је проблем све већи, јер су дроге све компликованије по саставу, све су опасније и угрожавају животе младих људи.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ОДБРУСИЛИ ИМ! Огласила се Ангела Меркел и послала јаку поруку Албанцима!

ЂУКАНОВИЋ У МОСКВИ: Тзв. војска Косова би дестабилизовала цео Балкан!

ВУЧИЋ: Помињу Русе сваку пут када нападну Србију, што је онда Тачи јурио Путина

(ВИДЕО) ЖИРИНОВСКИ ОТКРИВА! РАТ ЈЕ НЕИЗБЕЖАН! Украјина активирала паклени план БАРБАРОСА 2 – НАПАД НА РУСИЈУ! Сценарио исти као за БОМБАРДОВАЊЕ СРБИЈЕ!

МИСТЕРИОЗНА БОЛЕСТ ПОНОВО НАПАДА ДИПЛОМАТЕ НА КУБИ: Број оболелих се попео на 13, нико не зна шта је узрок

Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
27°
28°
Fri
29°
Sat
31°
Sun
32°
Mon