Profimedia
Политика Србија

НЕИСПРИЧАН ДЕТАЉ: Енглези у Рамбујеу викали: “Ако ви не потпишете, не можемо бомбардовати Србе”

У жељи да испреговарају “све и одмах”, убеђени да ће страни ментори стати иза њих, албански лидери одбили су у почетку да ставе потпис на споразум у Рамбујеу.

Потресна исповест дечака кога је отац силовао у Књажевцу: Терао ме да отворим уста и да гутам, повраћало ми се, али нисам смео

У жељи да испреговарају “све и одмах”, убеђени да ће страни ментори стати иза њих (као што и јесу), албански лидери одбили су у почетку да ставе потпис на споразум у Рамбујеу, а идејни творац овог уцењивачког потеза био је Адем Демаћи.

НАЈПОЗНАТИЈИ СРПСКИ КАРАТИСТА: Срамота је да “Косово” учествује на првенству!

Ови детаљи откривени су у мемоарима Вука Драшковића, који је кратко обављао функцију министра спољних послова, који се присећа скандалозне реакције министра спољних послова Енглеске.

СКАНДАЛОЗАН ДЕТАЉ: Шешељ одговоран за смрт хашког затвореника?

Иако Драшковић има “оправдање” за Кука, он је дословно рекао, како пише аутор, у бесу: “Ако ви не потпишете, онда не можемо да бомбардујемо Србе” и тиме још једном потврдио да су преговори били параван, а да је одлука донета унапред, због чега је одлука председника Милошевића била државничка!

ВУЧИЋ: Наредни период ће бити тежак за Србију, али САЧУВАЋЕМО НАШЕ ВИТАЛНЕ ИНТЕРЕСЕ!

Наравно, неколико дана касније појавио се Хавијер Солана, који је својим ученицима објаснио шта да раде, а из албанске глупости, бомбардовање је одложено неколико дана.

(ВИДЕО) СВА ДЕЦА У ОСНОВНОЈ ШКОЛИ У СФРЈ ИМАЛА СУ ДОСИЈЕ: Српска новинарка се дочепала свог и оно што је писало у ЊЕМУ за њу је био ШОК!

Извор: govorisrbija.rs

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НЕК СЕ СЛАВИ! Сазнајте све детаље инаугурације ВЛАДИМИРА ПУТИНА!

Изненадни план Лондона да скрајне тему Косова у Њујорку разбиће се о чврст бедем

(ВИДЕО) МАЈКУ ВАМ ДЕЧЈУ, НЕЋЕТЕ ВИ ДА ГИНЕТЕ, ЈА ЋУ! Пре тачно 19 година пуковник Миленко Павловић извукао је из кокпита млађег колегу и сео у свој миг последњи пут…

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
25°
Thu
28°
Fri
17°
Sat
20°
Sun