printscreen
Србија Хроника

НЕДУ ДОВЕЗЛИ НА ИВИЦИ СМРТИ: Имала притисак 50 са 20, брат јецао све време! Ево шта се дешавало КОБНЕ НОЋИ!

Нови детаљи Арнерићева је, према речима нашег извора, попила чак 20 таблета за смирење у комбинацији с лековима за висок притисак, због чега је била у животној опасности

МИЛИЦА ЗАВЕТНИЦА: Пантићу, једини Србин који личи на усташу си ти и теби слични!

Неда Арнерић била је на ивици смрти када је довезена на Војномедицинску академију, након што је попила 20 таблета за смирење у комбинацији с лековима за хипертензију.

На одељење токсикологије примљена је у бесвесном стању и бледа у лицу. После дијагностике, дежурни лекари установили су да је њен притисак 50 са 20, па јој је одмах укључена терапија којом би се регулисало њено тешко здравствено стање.

УХАПШЕН ЧАБА ДЕР: Ево где се крио БРУТАЛНИ убица са Бановог брда! СРБИЈА ЋЕ ТРАЖИТИ ИЗРУЧЕЊЕ!

Већ дуго је лоше

Према нашим сазнањима, глумица је већ дуже време била у лошем расположењу, изазваном смрћу супруга Милорада Мештеровића. Од када је он преминуо, Неда живи сама у стану на Врачару, али ју је редовно обилазио рођени брат, који је и позвао полицију пошто му се сестра није јављала на телефон.

ОД СИТНОГ ЛОПОВА ДО ПЛАЋЕНОГ УБИЦЕ: Ево ко је Чаба Дер који је синоћ ухапшен! Детаљи из дебелог досијеа овог хладнокрвног плаћеника ШОКИРАЛИ СУ СРБИЈУ!

– Недин брат је био очајан кад је дошао на одељење, плакао је и понављао да није смео да је остави саму у стану. Такође, казао је и да се оваква ситуација дешава по други пут и да ће морати да ангажује жену која ће убудуће проводити време с Недом да се ово више не би десило. Неко од лекара је рекао да је попила две табле лекова за смирење, али нисам разумео да ли је у питању „лоразепам“ или „диазепам“ – каже наш извор са ВМА, објашњавајући нам како ће даље тећи лечење познате глумице.

– Она ће још неко време бити у болници, где је у њено лечење укључено доста лекара разних специјалности. Наравно, кључни су психијатри и психолози, који ће покушати да јој помогну да превазиђе кризу и врати се нормалном животу – закључио је наш саговорник.

Последице

Лекови за смирење у масовној су употреби, како у Србији, тако и широм света, а све су чешће и злоупотребе таквих медикамената. Јанко Самарџић, клинички фармаколог, каже за Курир да таблете које је Арнерићева попила у већим количинама могу да изазову смртни исход:

(ВИДЕО) МИЛОЈКО ОТКАЗАО ГОВОР У АРАНЂЕЛОВЦУ! ЧЕКАЛИ ГА, А ОН ПОБЕГАО!

– „Лоразепам“, „диазепам“ и слични медикаменти припадају бензодиазепинској групи лекова. То су седативи, хипнотици и анксиолитици, што значи да се користе у терапији анксиозности, поремећаја сна и сличних обољења. Врло су ефикасни и прилично безбедни за примену у наведеним индикацијама када се примењују у прописаној дози, међутим, основни недостатак је што изазивају зависност већ после неколико недеља примене, а у комбинацији са алкохолом и другим лековима могу да изазову депресију дисања, кому и смрт. Зато је неопходно упозорити да ово нису лекови који се узимају по потреби и да се строго примењују према упутству и под контролом лекара. Нажалост, тровања и покушаји суицида овом групом лекова нису ретки. У већим дозама, у зависности од индивидуалне преосетљивости, а посебно у комбинацији с другим лековима и алкохолом, могу изазвати фатални исход!

Забринут Психијатар Јован Марић тврди

ОВО ЈЕ АЛАРМ ЗА НЕДИНУ ПОРОДИЦУ

ХОРОР! ПАС ЈУТРОС НАПАО И КРВНИЧКИ ИЗУЈЕДАО ДВЕ ЖЕНЕ У ПАНЧЕВУ! Мајка власника ПОДЛЕГЛА ПОВРЕДАМА, заови се БОРЕ ЗА ЖИВОТ!

Познати психијатар Јован Марић каже да Арнерићкин случај треба схватити озбиљно, посебно њена околина, која јој може помоћи.

– Недин случај у медицини назива се „апел феномен“, а он подразумева да се тиме скреће пажња пријатељима, познаницима, породици да се с њом догађа нешто озбиљно. То је сигнал свима да јој притекну у помоћ. Колико сам читао, њој је супруг скоро умро, а период туге обично траје годину дана. Није добро за Неду да живи сама, њени најближи морају бити опрезни – поручио је психијатар Марић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) ОВО СЕ АМЕРИМА НЕЋЕ СВИДЕТИ: Руски војни аналитичар открива тајну о индијском авиону Миг-21

ДАНАС ОБЛАЧНО И КИША, али после дуго времена НЕМА МИНУСА! Температура до 15 степену!

Вучић: Албанци чекају повољан тренутак за напад на север

ВОЗИО КОЛА СА ЛАЖНИМ ТАБЛИЦАМА: Против возача из Сремских Карловаца поднета кривична пријава

kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
18°
30°
Sat
28°
Sun
27°
Mon
28°
Tue