Youtube
Србија Хроника

НЕЋЕ МОЋИ ДА СЕ КРЕЋЕ БАР ПОЛА ГОДИНЕ, ИМАЋЕ ПРОБЛЕМ СА ГОВОРОМ… Доктори су и даље забринути за здравље Дарка Лазића, његов опоравак ће бити СПОР

Дарко Лазић први дан викенда у хируршком шоку КБЦ "Земун" провео је у стабилном стању, без животно угрожавајућих промена. Ипак, када је реч о опоравку фолкера, који је имао тешку саобраћајну несрећу у уторак ујутру недалеко од Пећинаца, лекари су и даље врло забринути.

ЋЕРКА ДАРКА ЛАЗИЋА ОСЕТИЛА ДА СЕ НЕШТО ДЕСИЛО! Све време ПЛАЧЕ и тражи да га види!

Лазићу је оштећено једно плућно крило, има прелом бутне кости, карлице, избијен кук из зглоба, преживео је тешке ударце у главу, бубрези не функционишу добро, а има и оком видљиве промене на јетри.

АЗИЈСКИ ГИГАНТ СТАО УЗ СРБИЈУ: Кина креће у одбрану јужне српске покрајине!

„Дарко и даље дише уз помоћ апарата и постоји могућност да остане без једног плућног крила. У случају повреде плућа, не постоји довољно ефикасна хирургија којом она могу поново да се саставе, већ се повређено ткиво уклања, али пацијент може да живи без једног дела плућа“, каже наводно извор у КБЦ „Земун“.

Руски посланик: ЗАБРАНИТИ ,,НОЋ ВЕШТИЦА“ У ШКОЛАМА, ТО ЈЕ ОКУЛТИЗАМ!

Извор наводно објашњава и да је питање какве су повреде главе, јер тешки ударци могу да доведу до привременог или трајног оштећења способности расуђивања, као и до проблема са говором.

ТРАГЕДИЈА код Нишке бање: Младића ударио ВОЗ

Лекари наводно кажу да ће његов опоравак бити веома дуг и спор. Наиме, када се Лазић опорави од повреда главе и плућа, када стабилизује рад бубрега, чека га најмање једна ортопедска операција, да би му се санирао прелом бутне кости, прелом карлице и, највероватније, уградио вештачки кук. То практично значи да певач после излечења повреда костију наводно неће моћи самостално да се креће најмање пола године.

ПЉАЧКА НА СВЕТУ ПЕТКУ Обијена православна црква на Косову и Метохији!

Према наводима Лазићевих пријатеља, родитељи певача су већ одлучили да се ове интервенције ураде на Ортопедској клиници „Бањица“.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

САУДИЈСКИ ВЛАДАР ПАДА ЗБОГ УБИСТВА НОВИНАРА! Велики потреси у блискоисточној краљевини богатој нафтом!

ЗБОГОМ, МАКЕДОНИЈО! БРУТАЛНА АКЦИЈА ЗАПАДА ПРЕЛАЗИ НА СЛЕДЕЋУ ЗЕМЉУ: Јефтино и јадно, држава пала за шаку долара!

ЈЕЗИВА ИСПОВЕСТ ТИНЕЈЏЕРКЕ: Са 14 година сам упознала биолошког оца, па је уследио ПАКАО! Заробио ме је у кући, сликао ГОЛУ, а на рођендан ме СИЛОВАО

(ВИДЕО/ФОТО) СРУШИО СЕ ХЕЛИКОПТЕР ВЛАСНИКА ЛЕСТЕРА на паркингу „Кинг Пауер“ стадиона

Kurir.rs/Novosti

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
15°
22°
Tue
22°
Wed
22°
Thu
20°
Fri