МУП
Политика Србија

НЕБОЈША СТЕФАНОВИЋ О ШПЕКУЛАЦИЈАМА ДА ПРЕУЗИМА НАПРЕДЊАКЕ: Нећу да будем председник СНС! Не прихватам да Вучић оде!

Потпредседник владе и министар Небојша Стефановић изјавио је данас да никада није био заинтересован да буде председник Српске напредне странке уместо Александра Вучића, није то, каже, ни данас, нити ће икада бити.

Петооктобарска алхемија: Вриштећу симболику захтева који опет међу Србе враћа симбиозу 5. октобра и стегнуте песнице није могуће игнорисати

Он је тако одговорио на питање како види чињеницу да се с времена на време шпекулише да ће управо он преузети место председника напредњака, када се са те позиције повуче његов актуелни партијски шеф и председник Србије Александар Вучић.

СИГУРНОСНЕ КАМЕРЕ СНИМИЛЕ ХОРОР Исидора окренула леђа због јаког ветра и у тој секунди на њу је НАЛЕТЕО АУТОМОБИЛ, мештани имају две верзије ужаса

Стефановић је за Танјуг рекао и да Александра Вучића познаје више од 20 година и има ту част и привилегију да буде један од људи из његовог тима, који чини, како истиче, да Србија иде напред, бори се за бољи живот грађана и непроцењиво бољу слику о нашој земљи.

КО ЈЕ СРПСКИ ТРГОВАЦ ДИЈАМАНТИМА КОЈИ ЈЕ ИЗРЕШЕТАН У ЈОХАНЕЗБУРГУ: Михаљевић продавао крадени накит, а онда се замерио ПОГРЕШНОМ ЧОВЕКУ!

„Уопште не прихватам идеју да Александар Вучић треба да оде са чела Српске напредне странке“, нагласио је Стефановић.

Бројни су, каже, разлози за то: „Почев од тога да заиста, без додворавања њему, пошто за тим немам никакву потребу, немамо значајнијег лидера у нашој земљи, који је за кратко време учинио да Србија од банкрота и маргине и у Европи и у свету постане земља која може да повећа плате и пензије, гради фабрике и вреднује знање и рад као најзначајније вредности, до чињенице да је Српска напредна странка своје резултате остварила у највећој мери захваљујући баш Александру Вучићу“, рекао је Стефановић и додао:

БОСАНСКИ КАНИБАЛ ШОКИРАО ИСКУСНЕ ПОЛИЦАЈЦЕ: Више је жалио убијеног пса него рођену мајку који је ИСКАСАПИО СЕКИРОМ

„Нити сам икада био, нити сам данас, нити ћу икада бити заинтересован да будем председник Српске напредне странке уместо Александра Вучића“, каже Небојша Стефановић.

Истовремено, наглашава да, када Вучић одлучи да не буде председник Српске напредне странке, свакако не види себе у руководству страначке организације.

НЕЗАПАМЋЕН ЗЛОЧИН ТРЕСЕ КЛАДОВО! Комшија месецима силовао двојицу дечака, а онда је тетка ухватила једног да пуши, отела му мобилни и открила ужас

„Али, као што сам рекао, због Србије и њених грађана, искрено се надам да ће Александар Вучић још дуго водити највећу странку наше земље, у најбољем интересу људи Србије, баш као што је то чинио и до сада“, закључио је министар Стефановић.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

УН: Приштина није позвана, у Њујорку су приватно

Подгорица подиже споменик Јосипу Брозу Титу

ПИСМО ЗБОГ КОГА СЕ СМЕЈЕ ЦЕЛА СРБИЈА! Александар је на све начине покушавао да се учлани у странку Борка Стефановића, али…

Курир/Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
29°
Mon
28°
Tue
28°
Wed
29°
Thu