.kurir.rs
Србија Хроника

(ФОТО) НЕ ЗНАМ КАКО САМ ЗАВРШИО КОД ЊИХ… БОЛЕ СУ МЕ , ГРИЗЛЕ И ЦИЧАЛЕ, А ЊИХОВ ОТАЦ ЈЕ МРМЉАО: Језива исповест Лазе Станишића, кога су замало убиле комшинице СЕКТАШИЦЕ

Лаза Станишић (43) из Меленаца код Зрењанина опоравља се код куће од тешких повреда које су му, у ноћи између петка и суботе, нанеле његове комшинице, рођене сестре Дина Т. (22) и Зора Т. (25).

ВИКАО ЈЕ ДА ЋЕ ЈЕ ЗАКЛАТИ, ВОЛИ ДА ПИЈЕ, ВЕЋ ЈЕ ЈЕДНУ ДЕВОЈКУ НАПАО: Суграђани оптужују старца и бране младића који га је нокаутирао

Сав у завојима због убода у пределу стомака и руке, али са угризима по врату, Лаза каже да не сме ни да помисли шта би му се десило да га из канџи сестара секташица није избавио млађи брат Бранислав (42).

.kurir.rs

Страва и ужас

ПРЕМИНУО СИНАН САКИЋ: Популарни фолк певач изгубио битку са болешћу!

– Кобне вечери био сам код Бранислава. Његов дом налази се до куће сестара које живе с очухом. Пролазио сам поред њихове куће, а онда осетио ударац у пределу главе. Не знам како сам се потом обрео у њиховом дворишту. Ваљда су ме увукли, а онда почели да ме боду. Чак су ме и гризле по врату. У том тренутку је Браниславова ћерка кроз прозор, у њиховом дворишту, угледала Дининог и Зориног очуха. Вриснула је. Бранислав је излетео напоље. Успео сам да викнем: „Бране“. Без душе је долетео у секташко двориште – с муком за Курир прича избоден и изуједан човек и наставља:

(ФОТО) О СЦЕНАМА СЕКСА БРУЈАЛА ЈЕ СРБИЈА: Јелисавета је дуго ћутала, а сада је КОНАЧНО проговорила!

– Оне су лежале преко мене, а њихов очух је био неколико метара удаљен. Бранислав је ударио једну од сестара. Од ударца је пала и устала. Онда је скинуо другу с мене, али су и њега озледиле. Бранислав је посечан у пределу врата. Очух је све време Дини и Зори нешто викао на страном језику. Бранислав је успео да ме извуче у његово двориште и позове полицију и Хитну помоћ. Са сестрама и њиховим очухом немам никакве контакте. Не знам зашто су ме напали – прича Лаза.

ОВО ЈЕ СРБИН КОЈИ ЈЕ У БЕЧУ УБИО БИВШУ ДЕВОЈКУ: Повикао је: Сандра ти си мој живот, а онда запуцао…

Страх је паралисао не само улицу Жарка Остојина, у којој се догодио крвави инцидент, него и цело село. Кућа у којој живе сестре с очухом делује сабласно. Сва је ишарана, а комшије причају да је полиција пронашла три људске лобање, али и псећу и мачију кожу.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

ВУЧИЋ ПОВОДОМ ГОДИНУ ДАНА НА МЕСТУ ПРЕДСЕДНИКА: Најважније је што смо сачували СТАБИЛНОСТ И МИР, биће рефендума о Косову!

Косовски раскорак

УЗБУНА! Нестао дечак (13) на језеру код Зрењанина!

Досије за убиство открива велику украјинску фарсу

Извор: kurir.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
17°
22°
Mon
25°
Tue
24°
Wed
19°
Thu