Youtube
Занимљивости

НЕ ИГРОРИШИТЕ! Ови симптоми указују да имате проблем са јетром!

Проверите који то симптоми указују да је јетра преоптерећена.

ШОК ИНТЕРВЈУ МАРИЈЕ МИЛОШЕВИЋ: Те ноћи када су дошли по тату претили су да ће нас све побити у кући! ЕВО ШТА ЈЕ ЈОШ ОТКРИЛА СЛОБИНА ЋЕРКА

Јетра припада органима за детоксикацију организма и вредно ради сваког дана. Није ни чудо што је под великим стресом! Ако наша јетра не може да претвори токсине из тела у безопасан отпад, они чекају у нашем масном ткиву да јетра поново проради како би били избачени из нашег тела. Уколико се то не деси, наше тело се пуни отровима који могу довести до различитих обољења. Проверите који симптоми указују на то да је јетра преоптерећена.

Необични симптоми који указују на опасне болести!

1. Дезоријентисаност

Ако је ваша јетра преоптерећена, онда није у могућности да правилно филтрира крв. Као резултат тога, токсини доспевају и ваш мозак. Због тога се могу јавити симптоми као што су конфузија, проблеми са памћењем и са доношењем одлука.

2. Низак ниво шећера у крви

Јетра је такође одговорна и за одржавање нормалног нивоа шећера у крви. Ако не ради како треба, можете доживети нагли пад шећера. У нормалним околностима, јетра отпушта глукозу након оброка. Ако јетра не може да ослободи нагомилану глукозу у крвоток, ниво глукозе у крви нагло опада. Због тога можете доживети симптоме као што су вртоглавице, несвестице, немогућност концентрације, нервоза.

3. Дисбаланс хормона

Јетра такође регулише и ниво хормона. Нефункционална јетра може бит разлог за неравнотежу нивоа естрогена и тестостерона, што може довести до проблема као што су смањен либидо и изражени симптоми ПМС-а.

4. Промене расположења

Ваше расположење и памћење зависе од стања вашег мозга. Када токсини стигну до мозга, можете имати проблема да се сетите неких ствари и доживети нагле промене расположења. Анксиозност и депресија су такође повезани са јетром. Ако приметите ове симптоме, најпре проверите своје органе, пре него што посегнете за седативима.

Усамљеност може да вам угрози здравље, ево и због чега

Милица Ђурђевић запушила уста свима – ево шта је рекла о Амфилохију!

5. Апнеа током сна

Апнеа је поремећај спавања код кога долази до прекида дисања на више о 10 секунди. У неким случајевима дисајни путеви могу бити блокирани на 2-3 минута, а ови кратки прекиди могу заједно чинити и више од половине времена које проведете спавајући. Један од честих симптома овог поремећаја јесте хркање. Ако приметите симптоме, проверите стање своје јетре.

„ЧЕКА МЕ ЗАСЕДА, ДОЂИ ПО МЕНЕ“ Позвао је оца у помоћ и изашао на улицу, али тада су се из мрака појавила три младића са НОЖЕВИМА И ПАЈСЕРИМА

6. Поремећај имуног система

Особе које се често разбољевају верују да је главни разлог за то недостатак витамина Ц. Ипак, ретки само знају да јетра игра важну улогу у изградњи јаког имуног система. Здрава јетра значи да се ваш организам боље бори са вирусима и бактеријама.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Тај човек је смео све! Емотивна исповест Цеце Ражнатовић о животу и браку са Арканом, 18 година након његове смрти

​ПОПОВИЋ: Да се поносимо иновацијама направљеним у Србији!

Шојгу: Русија модернизује нуклеарну тријаду

Бора Чорба: Важно да Српска опстане и да се споји Србијом

Извор: alo.rs

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
22°
Fri
20°
Sat
14°
Sun
16°
Mon