NATO
Регион

НАТО ЗА СРБЕ У БИХ СПРЕМИО ТАКТИКУ „КУВАНЕ ЖАБЕ“! Разоткривен перфидни мамац да српски народ преко Дрине попусти под притисцима за приближавање Алијанси!!

То што је званичник НАТО-а у обраћању БИХ узео као пример сарадњу Србије са НАТО-ом, само је бацање прашине у очи - Србе би да преведу жедне преко воде, сматра војно-политички аналитичар из Републике Српске Гостимир Поповић.

Државни секретар САД Мајкл Помпео позвао је трочлано Председништво БиХ да прихвати Национални годишњи програм сарадње са НАТО-ом, истичући да не постоји разлог за забринутост да би то могло имати утицаја на односе са суседима јер, како је указао, и Србија, иако није чланица НАТО-а, има значајну сарадњу с Алијансом.

ПУТИНА ЧЕКА 70.000 ЉУДИ ИСПРЕД ХРАМА СВЕТОГ САВЕ! Спрема се добродошлица председнику Русије!

Да ли је та порука из Вашингтона ублажавање притиска НАТО-а на БИХ и прихватање војне неутралности ове државе, или је у питању синдром „куване жабе“?

ХАРАДИНАЈ И ТАЧИ ИДУ У ХАГ?! Извештај Дика Мартија ЗАВИО ШИПТАРЕ У ЦРНО! Паника на КиМ – НЕМА НЕДОДИРЉИВИХ!

Гостимир Поповић војно-политчки аналитичар из Републике Српске каже да нема ни говора да о томе да НАТО мења приступ.

– НАТО као организација која прави највећи неред на овој планети и овога пута покушава да преведе српски народ у БИХ ‘жедне преко воде’. Они када виде да нешто иде тешко, онда траже неке нове модалитете – оцењује Поповић.

КО ЈЕ МИЛАН ФИЛИПОВИЋ, КОГ СУ УБИЛИ И ИСЕКЛИ НА ДЕЛОВЕ? ВОЛЕО ЈЕ СВОЈУ ДЕЦУ НАЈВИШЕ НА СВЕТУ! ВОЛЕО ЈЕ НЕКУ ЧАШИЦУ РАКИЈЕ! Она му је посветила потресну опроштајну поруку

То што је Помпео узео као пример сарадњу Србије са НАТО-ом – истичући да иако није члан Алијансе, има заједничке вежбе са циљем повећања степена интероперабилности између војске Србије и чланица НАТО-а и да зато нема разлога да БиХ не успостави сличне односе са тим савезом – Поповић види као „мамац“ за српски корпус унутар БиХ.

МИСТЕРИЈА ЗГРАДЕ У ЦЕНТРУ БЕОГРАДА: Овде се данас рађају деца, а некада је било седиште злогласне ТАЈНЕ ПОЛИЦИЈЕ! Пуна је тајних врата и ормара, а у канцеларији директора некада је седео друг Крцун

– Њима се, дакле, једноставно не може ништа веровати, јер они имају своје зацртане циљеве које остварују, на овај или на онај начин. Према томе, ово је само једно од многобројних продавања магле од стране представника НАТО-а и не треба наседати на њих, него треба једноставно ићи онако као је Република Српска зацртала – својим правцем уз поштовање онога о чему је Скупштина донела одлуку – уверен је наш саговорник.

Министри спољних послова НАТО-а су одобрили 5. децембра први Годишњи национални програм, чиме је БиХ добила понуду за Акциони план за чланство у НАТО-у. Притом, зелено светло за активацију МАП-а не значи аутоматски и чланство у НАТО-у.

СТРАВИЧНА НЕСРЕЋА КОД КРУШЕВЦА! Једна особа погинула, више њих повређено у судару аутобуса и „фијата“!

Помпео је позвао чланове Председништва Босне и Херцеговине да прихвате Национални годишњи програм, који је НАТО омогућио недавном одлуком о МАП-у. Он је навео да је приближавање Босне и Херцеговине НАТО-у „јасно наглашено у актуелној Стратегији спољне политике БиХ и да разуме да постоји забринутост унутар Председништва БиХ да би већи степен сарадње са Алијансом могао имати утицаја на односе са суседима“.

ТАЈНА ВЕЗА 2 УБИСТВА КОЈА СУ ПОТРЕСЛА БЕОГРАД! Чаба Дер убио и адвоката Мишу Огњановића, а на то указују ОВЕ СЛИЧНОСТИ у ликвидацијама!

МАП представља програм помоћи, практичне подршке и консултација намењен припремама земаља за чланство у НАТО-у. Реформе и припреме укључују пет области: политичку и економску, одбрамбену и војну, финансијску, безбедносну и правна питања.

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

Америка понизила највећег вишедеценијског савезника – шта је у позадини

ПАНИКА У РЕГИОНУ ЗБОГ ОТКРИЋА НА БАНКОМАТИМА! Неће вам бити свеједно када будете дизали новац, након што ово видите

ИПАК НИСМО САМИ? Научници у неверици, из удаљене галаксије ШЕСТИ ПУТ стигао исти сигнал!

(ФОТО) МИСТЕРИОЗНИ ПАД ФРАНЦУСКОГ МИРАЖА: Пронађени остаци авиона, од пилота НИ ТРАГА НИ ГЛАСА!

Петорица британских војника погинула у нападу терориста у Сирији

rs.sputniknews.com

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
31°
27°
Mon
27°
Tue
29°
Wed
28°
Thu