Printscreen
Европа Свет

НАТО ТРУНЕ ИЗНУТРА! Војници неће да учествују у интервенцијама по свету, хиљаде отказује послушност, а крију се у само две земље на свету

Међу снагама НАТО-а све више је напада на команду, дезертера, несигурности војника у моралне циљеве ратова, али и класне суревњивости међу официрима, наводе независни антиратни портали.

И СРБИ СУ У ОПАСНОСТИ! Баба Ванга је предвидела успон Путина и погибију стотина хиљада људи, а од једног њеног пророчанства јежи се кожа!

Према подацима који се објављују последњих година, повећан је број дезертера из НАТО армија, укључујући и војску најјаче чланице овог савеза САД.

Према неким изворима, америчке копнене снаге годишње напусти 4.387 војника, из морнарице више од 3.000, а из ваздухопловства 82. Од почетка копнене операције у Ираку, коју су повеле САД и њени савезници, дезертирало је више од 8.000 војника и официра. Антиратни портали наводе да се дезертери најчешће крију у Канади и Шведској, где траже азил.

УЖАСНА НЕСРЕЋА КОД БАЧКОГ ПЕТРОВЦА! У смрсканом „мегану“ ПОГИНУЛО ДВОЈЕ ЉУДИ!

Како наводе из антиратне организације „Ситизен солџер“, која пружа правну помоћ дезертерима, у Пентагону настоје да угуше такве побуне.

Амерички војни врх за све криви војнике, тврдећи да је реч о некадашњим криминалцима, и о људима чије су породице несређене и лицима која су асоцијална. Међутим, антиратне организације тврде да ти људи не желе да ратују за политичке и друге циљеве за њих непознатих центара моћи.

ДАРКОВИ РОДИТЕЉИ СЛОМЉЕНИ ПОСЛЕ НОВЕ ИНТЕРВЕНЦИЈЕ: Мајка Бранка у АГОНИЈИ пошто су јој сину извадили 2 литра крви из плућа

Многи антиратни портали, попут „Не желимо да убијамо“ и „Вратите их кући“, нуде помоћ онима који напусте јединице НАТО снага. У војсци САД, како наводе војни портали, постоји проблем недостатка војника, па мобилишу резервисте, што је око 150.000 људи годишње.

НАСМЕЈАНОГ ЧИЧУ СА ЈАГОДИНСКОГ ПИВА СВИ ЗНАТЕ, АЛИ НЕ И КО ЈЕ ОН: У Првом светском рату остао је без ногу, а ова фотографија ПРОМЕНИЛА МУ ЈЕ ЖИВОТ!

Неки портали и организације истичу да постоји и класна, односно социјална нетрпељивост међу официрским кадром у НАТО. Висока командна места у НАТО заузимају углавном официри пореклом из виших социјалних слојева, док најбројнију масу средњих официра чине лица из средње класе или радничких породица.

ЂОКОВИЋ ДЕФИНИТИВНО ПРВИ НА КРАЈУ СЕЗОНЕ: Надал одустао од завршног Мастерса у Лондону! Ево до када је Новак сигурно на врху!

Неки војни портали, али и светски листови, наводе да су посебно млади амерички официри љути на државу и друштво који их шаљу у рат, а онда им не пружају подршку. Неки сматрају да им није представљен јасан циљ ратова.

Деца се плашила мрака па спавала са упаљеном свећом, а онда је ПЛАМЕН ЗАХВАТИО ЦЕЛУ КУЋУ

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

(ВИДЕО) МИГРАНТИ СЕ УШУЊАЛИ У КАМИОН: Кад су схватили куда иду, морали су да привуку пажњу возача на НЕВЕРОВАТНО ОПАСАН начин!

Муњевити одговор: Иран почиње велике војне вежбе

Најважнији Трампов дан откад је изабран за председника

Амерички медији: Русија има најјачу војску у Европи

ТУГА! Преминула беба која је упала у канту креча ПОСЛЕ 15 ДАНА БОРБЕ ЗА ЖИВОТ!

Дечак остављен испред цркве у Чајетини КОНАЧНО ДОБИО ИМЕ, а ускоро ће и НОВУ ПОРОДИЦУ

ПОТПУНО РАСУЛО У ДОСТА ЈЕ БИЛО! Радуловић изгубио посланичку групу! Павловић превео све на своју страну, осим одлучне Бранке: ОСТАЈЕМ УЗ САШУ ДО ПОСЛЕДЊЕ КАПИ КРВИ!

Infopult/Alo

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
23°
31°
Wed
31°
Thu
25°
Fri
24°
Sat