pixabay.com
Регион

НАТО ДОВЛАЧИ ВОЈСКУ НА ГРАНИЦЕ СРБИЈЕ – СПРЕМА „ОДЛУЧАН УДАР“: Велики маневри Алијансе, за шта се вежба толика армада?!

Према усвојеном документу, реч је о досада највећој војној вежби организованој у овој држави, "на којој ће се на практичан и видљив начин манифестовати савезничка подршка чланству РСМ у НАТО"

Извођење заједничке војне вежбе под називом „Одлучан удар“, 2.000 војника Армије Републике Северне Македоније (РСМ) и 2000 припадника снага америчке Команде УС ЕУЦОМ која ће у неколико фаза бити спроведена у овој земљи од 20. маја до 15. јула ове године, у уторак је одобрила Влада премијера Зорана Заева.

(ФОТО) ЕКСКЛУЗИВНО! РАСКРИНКАНА НАТО ВОЈНА ТАЈНА: Србин упао на сервер и скинуо 441 фотографију која сведочи о ЗВЕРСТВИМА АЛИЈАНСЕ! Никад виђене фотке, цела Србија кроз нишан непријатељских ЛОВАЦА!

На седници Владе у Скопљу, како је саопштено, разматрана је и прихваћена Информација о извођењу поменуте војне вежбе, по предлогу Министарства одбране, уз одлуку одобрења уласка и боравка припадника иностраних оружаних снага на територији РСМ у том циљу.

ОКО ЈЕРЕМИЋА САМО МУТНИ ЛИКОВИ: Тражили га због УБИСТВА, Вук га довео да нам држи предавање!

Према усвојеном документу, реч је о досада највећој војној вежби организованој у овој држави, „на којој ће се на практичан и видљив начин манифестовати савезничка подршка чланству РСМ у НАТО“.

ТЕЛА ШЕСТ СРПСКИХ ХЕРОЈА И ДАЉЕ ТРУЛЕ НА КОШАРАМА: Нико не сме да дође по њих због страшног разлога!

– На војној вежби је предвиђено, осим учешћа 2.000 припадника Армије РСМ, и активно учешће 2.000 припадника оружаних снага САД и 400 различитих видова моторних возила, 25 припадника оружаних снага Републике Албаније и 10 различитих моторних возила, 25 припадника оружаних снага Републике Бугарске и 10 различитих типова моторних возила, 25 припадника оружаних снага Републике Литваније и 100 припадника Војске Црне Горе и 20 различитих врста моторних возила – пренето је у саопштењу Владе у Скопљу.

„ЈА ЋУ ИЗ ЗАТВОРА ИЗАЋИ, ТИ ИЗ ГРОБА НЕЋЕШ“ Ухапшена Сандра која је јурила људе ножем по Старчеву! Маријани разбила нос и зубе, па јој упутила језиву претњу!

Војна вежба, како се закључује у поменутом документу, „усмерена је према постизању интероперабилности припадника војних оружаних снага земаља учесница у циљу обезбеђења повећане контрибуције у текућим и предстојећим операцијама предвођеним НАТО алијансом“.

(ВИДЕО) МРАЧНА ТАЈНА КОЈУ СУ ЗАТРПАЛИ! Испод Нотр Дама крије се запрепашћујуће откриће

(ФОТО) ДОК ЈЕ ГОРЕО НОТР ДАМ УКАЗАО ЈОЈ СЕ ШОКАНТАН ПРИЗОР: Девојка је била запањена, мислила је да је ум вара, погледајте фотографију и реците шта видите!

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

НАТО ХОЋЕ ДА СТАВИ ТАЧКУ НА РЕПУБЛИКУ СРПСКУ, зато по сваку цену гура БиХ у своје окриље!

Ухваћен најмоћнији члан албанске нарко-мафије из Великог Трновца, највећег легла дроге у Србији: У сваком тренутку у овом селу има око 2 тоне наркотика

Крв на фармеркама решава злочин: Лидијин блиски пријатељ је свирепо убијен, а њу опет воде на суд!

СПАСИБА ЛАВРОВ! МОСКВА НИКАД ЈАСНИЈА: ПРЕСТАНИТЕ ДА ‘КИЊИТЕ’ СРБИЈУ, Западу нећемо дозволити да сруши мисију УН на КИМ!

Пао убица из Будве! Усмртио Ћорића столицом због девојке, три дана био у бекству, па се предао полицији

Преминуо бивши председник Перуа који се упуцао неколико тренутака пре хапшења

Танјуг

Оставите коментар

Пратите нас на Фејсбуку!

Временска прогноза

Београд
20°
31°
Wed
30°
Thu
25°
Fri
24°
Sat